Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Courtyard by Marriott Vienna Prater/Messe 4-sterren

Trabrennstraße 4, 02. Leopoldstadt, 1020 Wenen, Oostenrijk

#101 van de 316 hotels in Wenen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2422 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    9,6
    Alle facetten van hygiëne ruimte personeel en prijs meegenomen een luxueus en prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Miste een zwembad

    Uitstekend ontbijt Vriendelijk personeel Koelkast op kamer die je zelf kan vullen hetgeen de kosten verminderd en plezier van verblijf verhoogd Zeer goede hygiëne door hele hotel heen En vlak bij de U bahn

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,3
    Prima hotel met goede verbindingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mogelijkheid tot fietsenhuur. Locatie technisch wel een semi vereiste. Barpersoneel liet ook wat te wensen over.

    Geweldig ontbijt. Bedden en kamers zijn top! Mooie ligging bij het park en metro.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,6
    Uitstekend hotel voor een stadsbezoek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren in de parkeergarage van het hotel kost 20 euro oer dag. Maar dat is vergelijkbaar met andere hotels aan de rand van Wenen.

    Uitstekend hotel dat heel rustig gelegen is. U-bahn op een paar minuten afstand waarmee je binnen 10 minuten in het centrum bent en binnen 45 minuten bij Schönbrunn (incl. lopen vanaf de U-bahn naar Schönbrunn). Prater op 20 minuten loopafstand. Bakkerij naast de U-bahn waar je kunt ontbijten of (belegde) broodjes en drinken kunt meenemen. Uitstekende bedden, prima badkamer, kluisje op de kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    6,7
    De inrichting van de buitenruimte met de waterpartijen en de...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het Courtyard by Marriott Vienna Prater/Messe heeft (d.w.z. de mensen die de inrichting van het complex voor hun rekening hebben genomen hebben) - net als veel andere hotels en winkels - nog steeds niet door dat strijklicht dat van boven komt voor vrouwen uitermate onflatterend is. Ik heb het in het bijzonder over de badkamer (en bij winkels over de pashokjes. Het geldt ook voor sommige ruimten in sauna's en wellness-oorden). Dat is verre van klantvriendelijk en heel jammer. Mogelijk heeft nog nooit een vrouw dat gemeld ... Het lijkt me tijd om daar eens iets aan te doen. Verder vond ook ik het wat warm op de kamer. Ik kwam alleen niet op het idee iets aan de thermostaat van de airconditioning te veranderen (zo dat al kon). Dat de ramen niet verder open konden vond ik ook jammer. Het personeel aan de balie vond ik niet bijzonder aardig - ook niet echt onaardig, maar wel wat onpersoonlijk en vlak.

    De inrichting van de buitenruimte met de waterpartijen en de bomen vond ik erg mooi. Ook was het aantrekkelijk dat je 's avonds beneden nog buiten kon zitten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    9,2
    Fantastisch verblijf gehad in een heel mooie stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niets eigenlijk.

    Het ontbijt was heel uitgebreid en lekker. Ook het eten in het restaurant was zeer goed. Toen we bij aankomst 's avonds tegen sluitingstijd van het restaurant nog iets wilden eten, was dit geen enkel probleem. De kamer was ook zeer ruim en het bed royaal groot. Top!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    7,9
    Het hotel voldoet prima aan de moderne eisen maar aan het Wenen-gevoel draagt het niet bij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst kregen wij een kamer op 8e verdieping, echter was deze met een douche, terwijl wij bij boeken duidelijk voor een kamer met bad hadden gekozen. Na melden bij receptie kregen wij een kamer op 1e met bad. De fout werd direct recht gezet. Kostte wel even tijd. Uitzicht op de 8e verdieping bleek ook beperkt en minder belangrijk voor ons. Het personeel bij de receptie was niet pro-actief, er werd alleen iets gedaan of informatie gegeven als er om werd gevraagd. Er werd niets gezegd over de beschikbare faciliteiten zoals de sauna en de fitness. Pas na gerichte vragen werd daar informatie over gegeven. In de kamer hing kaartje met beleid inzake duurzaamheid: handdoeken op de grond is vervangen en anders opnieuw gebruiken. Netjes handdoeken opgehangen, maar werden desondanks toch vervangen. Op papier prima, in de praktijk werd dit in ons geval niet uitgevoerd. Bewust geen ontbijt genomen, prijs van 20 euro vonden wij te hoog, maar dat was tevoren al bekend.

    De accommodatie is modern, luxe en comfortabel. Daar is weinig op aan te merken. Dicht bij S/U-bahn.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    5,0
    de dagen in wenen waren heel goed omdat wij enkel in het hotel waren om te slapen en te ontbijten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het personeel aan de balie was niet vriendelijk en het was te veel als ze een vraag moesten beantwoorden. vast tapijt in de kamers is niet hygienisch. deuren en kast deuren vol vingers.

    het ontbijt was top en het keukenpersoneel ook. de ligging was goed en rustig als je graag een eindje wandeld naar het centrum.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    8,3
    Prima plek, chagrijnig personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Beste medewerkers van het Marriott in Wenen, Hoe moeilijk is het om te glimlachen tijdens je werk? Hotel bleek te worden gerenoveerd. Lobby was een bouwkeet.

    Gym

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,8
    Rustige, comfortabele, nette kamers.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi.

    Rustige, comfortabele, nette kamers. Volledig ontbijt. Supervriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    9,6
    Ik heb met veel genoegen gebruik gemaakt van deze...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb met veel genoegen gebruik gemaakt van deze accomodatie. Het is een net hotel met goede faciliteiten in het zakencentrum van de stad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,8
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    perfecte kamer, uitstekend bed, heerlijk ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    5,0
    .
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    .

    .

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    10
    Modern en aangenaam hotel in een modern en aangenaam Wenen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    het 'winkeltje' had een vrij karig aanbod

    rust, openheid, ruimte, vriendelijkheid, zeer vers en uitgebreid ontbijtbuffet

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    6,7
    Net hotel, goede basic faciliteiten, vlak bij metro.
    • Zakenreis
    • Stel

    Ver van centrum, prijs naar verhouding hoog, erg warm in hotel en op kamers (met de airco op de hoogste stand)

    Net hotel, goede basic faciliteiten, vlak bij metro.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    10
    modern- luxueus-proper.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    niets

    modern- luxueus-proper.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,6
    vriendelijk personeel en een zeer verzorgde uitstraling van...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Lengte van het bed. Prijs van ontbijt.

    vriendelijk personeel en een zeer verzorgde uitstraling van het hotel

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Luidt dicht slaande kamerdeuren hetgeen 's nachts storend was, praten op de gang duidelijk hoorbaar, piepend bed

    Vriendelijk personeel

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: