Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Der Kirchheimerhof - Superior Refugium 4-sterren

Maibrunnenweg 37, 9546 Bad Kleinkirchheim, Oostenrijk

#11 van de 21 hotels in Bad Kleinkirchheim

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 262 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    6,7
    Te druk en heel rumoerig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel was precies een honden- en kindercrèche. Veel te druk. Hotel NIET GESCHIKT voor mensen die rustig willen genieten.

    Het hotel ligt op een prachtige en rustige locatie. Ruime mooie kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,1
    ontspannend, heerlijk kunnen lopen met de hond
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Junior Suite met Balkon
    • Verbleef 9 nachten

    bediening met het diner of je kreeg je eten kort achter elkaar of je moest ineens 50 minuten op je dessert wachten, ondanks 2 keer vragen

    ontbijt was goed, kamer ook uitstekend

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    5,4
    We zijn tot rust gekomen. Aardig hotel als je van wandelen houdt maar niet echt 4 * waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    5 gangen diner waarvan de eerste 2 nagenoeg 14 dagen hetzelfde was. Kamers werden niet goed schoon gemaakt Beddengoed werd pas na 10 dagen (op ons verzoek) verschoond Extra kleerhangers hebben we zelf maar gekocht

    Ruime kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    10
    Uitstekend familie hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er is ons niet tegen gevallen. Wel dat andere mensen die willen gaan boeken zich moeten realiseren dat het een familie hotel is en dus veel kinderen.

    Het prachtige hotel, de ruime mooi suite. De keuken! Uitstekende kok!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    8,8
    We hebben een goed verblijf gehad maar prijs kwaliteit is niet in verhouding.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite met Balkon (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt en het avondeten was niet slecht maar heel eentonig. 5 dagen achter elkaar bouillon soep is er 1 te veel. De website zegt een 5 gangen menu maar eigenlijk zijn het er maar 4. 2 x salade buffet, 1 keer links 1 keer rechts. Ook van echte animatie hebben we niets gemerkt. 1 keer per week een goochelaar en een zanger, maar daar bleeft het bij. De faciliteiten zijn wel allemaal aanwezig meer enorm verouderd. Heel ouderwets meubilair, de spa is oubollig, een deel van het zwembad werkt niet meer. Het zwembad is trouwens ook zeer klein. Het hotel neemt ook vaak groepen aan, waardoor we 3 x van tafel zijn moeten veranderen.

    De gastvrijheid was heel voelbaar. Geen enkele vraag was te veel. Ook voor kinderen is er alles aanwezig, ze zijn koning ter rijk. De locatie is top! Je kan super veel wandelingen maken in de omgeving. Toch is het er heel rustig. Moesten ze dit hotel 3 sterren geven en de prijs laten zakken zou ik het eventueel aanraden en de mankementen door de vingers zien, maar voor deze prijs moet er dringend aan renovatie gedacht worden. En er meer Variatie in het eten gebracht worden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    10
    Heerlijk verblijf in de bergen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks!

    Heerlijk eten, uitgebreid ontbijt. Proper, luxueus, zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    5,8
    overnachting op doorreis
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 13 nachten

    is wat gedateerd. Hotelreceptie zit op de eerste etage (niet erg gastvrij/vriendelijk)

    prijs kwaliteit

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    9,6
    zeer proper, lekker eten en geweldig voor kinderen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    personeel in de bediening mocht wat vriendelijker zijn.

    zeer proper, lekker eten en geweldig voor kinderen!

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    10
    Dit hotel is echt geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets viel tegen, wij hebben gewoon genoten! Maar als je 's avonds nog graag op wandelafstand iets wil gaan drinken of in een stadje wil wandelen is het niet ideaal gelegen. Wel auto nodig maar voor ons niet erg

    Dit hotel is echt geweldig! Midden in de natuur, lekker eten, heerlijke wellness met prachtig uitzicht, warme atmosfeer. Kortom hier kom je tot rust

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9