Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Dorfchalets Kaprun

Dorfstraße 9, 5710 Kaprun, Oostenrijk

#19 van de 140 vakantiewoningen in Kaprun

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 414 beoordelingen over dit appartement

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    9,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,3
    Mooie locatie, leuk ingericht, gratis gebruik mogen maken...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Terras (2 Volwassenen) met gratis Toegang tot de VIP Tauern SPA
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bovenburen waren wat luidruchtig. Konden hun gestamp horen.

    Mooie locatie, leuk ingericht, gratis gebruik mogen maken van tauernspa (wellness). Broodjes service mogelijk. Loopafstand naar het dorp

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    9,6
    We will come back.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chalet (4 Volwassenen) met Gratis VIP-toegang Tauern Spa
    • Verbleef 3 nachten

    Hoogstens een losse stoel om buiten mee in de zon te gaan zitten.

    Een mooi appartement/chalet waar niets op is aan te merken. Alles is aanwezig en ook nog mooi uitgevoerd. Ruime kamers met fijne bedden. Mooie keuken met alles erop en eraan. Voor de liefhebber ook Airplay is mogelijk. Je kan gratis naar een geweldig mooi zwembad / welness centrum met binnen en buitenbaden op een ander niveau als wij in Nederland zijn gewend.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    9,2
    Hebben een hele fijne week gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2 Volwassenen) met Gratis VIP-toegang Tauern Spa
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De handdoekenservice. Deze zou ik i.p.v. woensdagavond, dinsdagavond verzorgen. Nu deed je van zaterdagavond tot woensdagavond met p.p 2 handdoeken. En dan kreeg je woensdagmiddag schone handdoeken voor de donderdag en vrijdag. Dat vonden wij niet zo fijn.. En de pistes waren toch iets verder weg als we hadden gedacht.

    Heerlijk appartement, alles was aanwezig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    8,3
    Prima verblijf voor echte skieers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chalet (6 Volwassenen) met Gratis VIP-toegang Tauern Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De zithoek was erg beperkt. We misten na een paar dagen echt een lekkere stoel. Misschien de receptieruimte daarvoor inrichten en openstellen. Een van de bedden op de overloop is erg laag.

    Geweldige broodjes service. Zeer veel kasten Grote slaapkamers en fijn sanitair. Alles gezellig en smaakvol.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    8,3
    Kerst
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig zitcomfort en geen schoonmaak tijdens verblijf, je moet zelf vragen voor een schone handdoek. De dag van vertrek staat men om 9 uur bij je binnen om schoon te maken.

    Huisjes zijn prachtig

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,6
    Geweldig genoten
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Chalet (4 Volwassenen) met Gratis VIP-toegang Tauern Spa
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig en comfortabel. Van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    10
    Aanrader voor een ieder de van kwaliteit houdt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Chalet (6 Volwassenen) met Gratis VIP-toegang Tauern Spa
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Gastvrijheid , mooi en schoon appartement , lokatie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,3
    Top chalets voorzien van voldoende en moderne apparatuur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chalet (6 Volwassenen) met Gratis VIP-toegang Tauern Spa
    • Verbleef 7 nachten

    er was niet echt een zitruimte anders dan de woonkeuken, dus lekker hangen kon alleen op bed

    de afzonderlijke kamers, de lekkere bedden en open haard

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) met Gratis VIP-toegang Tauern Spa
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Indeling appartement

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    10
    Prima locatie om met je huisdier te reizen.goede ontvangst, niet zover van het centrum.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) met Gratis VIP-toegang Tauern Spa
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden graag een microwave gehad.

    De ruime gezellige chalet! De kaarten naar de tauern spa! De prima badkamer en keuken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    9,2
    uitstekende spa,mooi uitzicht !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Luxe Chalet (2 Volwassenen) met Gratis VIP-toegang Tauern Spa
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    uitstekende spa,mooi uitzicht !

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    10
    Super fantastisch geweldig weekend gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 4 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Hier is niets op aan te merken wat een toplocatie en wat een mooie chalets, Echt fantastisch!!!

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    9,2
    We zaten in t luxe chalet met heerlijke bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was n stukje lopen naar de skibus.

    We zaten in t luxe chalet met heerlijke bedden. Zeer smaakvol ingericht en schoon. Lekkere douche en nette keuken. Zelfs Apple tv aanwezig.

  • Beoordeeld op: 2 maart 2015

    8,8
    Veel ruimte, goede bedden, goede badkamers met heerlijke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer karige inventaris keuken. Geen magnetron, wel oven. Geen wat grotere schalen om bijv. sla in te doen, geen vergiet. Servies: van alles 6, dus als er iemand iets gedronken heeft, moet je het afwassen om nogmaals te gebruiken. Vide en kamer boven erg warm, warmte trekt naar boven. Gelukkig kon je wel raam open doen. Er is een eethoek, maar geen zithoek.

    Veel ruimte, goede bedden, goede badkamers met heerlijke douches. Zeer vriendelijke Ierse Sandra en haar man, kwamen direct toen er een lampje verwisseld moest worden en we mochten iets later uitchecken zaterdag. was eigenlijk 9 uur, maar dat vonden wij erg vroeg. Erg gastvrij.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    9,2
    Mooi chalet, erg schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen echte lounch bank of stoel

    Mooi chalet, erg schoon Complete inrichting, goede bedden Veel privacy Dicht bij centrum en skibus Gastvrij ontvangst

  • Beoordeeld op: 25 maart 2016

    9,2
    Huis, locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Woonkamer

    Huis, locatie

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    7,9
    Het huisje was heel gezellig ingericht, verder alles top!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bereikbaarheid van de eigenaar

    Het huisje was heel gezellig ingericht, verder alles top!

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    9,6
    Gratis toegang tot de plaatselijke spa.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is 1 koekenpan beschikbaar.

    Gratis toegang tot de plaatselijke spa.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: