Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over n Apartments Hotel 4-sterren

Halde 346b, 6886 Schoppernau, Oostenrijk

#1 van de 16 vakantiewoningen in Schoppernau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 60 beoordelingen over dit appartement

9,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    10

  • Comfort

    9,7

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    9,8

  • Personeel

    10

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    10
    Vriendelijke eigenaren, we kregen op een middag lekkere...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement wat wij kregen was niet zoals op de getoonde foto's op de site, dat viel wat tegen. De laatste 3 dagen/avonden hadden we zeer lawaaierige buren, die hun kinderen lieten rennen en met deuren slaan tot 11 uur/half 12 ''s avonds. Dat vonden we best vervelend.

    Vriendelijke eigenaren, we kregen op een middag lekkere broodjes en bij het afscheid een eigengebakken brood(in hartvorm) en eigengemaakte jam. Lekker en attent.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    9,6
    Fantastisch in alle opzichten!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Niets! Alles was super.

    Werkelijk alles! Fantastische lokatie, prachtig nieuw, groot, schoon, toegankelijk en zeer modern appartement met prachtig uitzicht. Heerlijke Wellness en speelkamers voor de kids. De familie Natter zijn hele lieve mensen die je het gevoel geven dat je echt op vakantie bent.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    10
    Geweldig appartement, supervriendelijke eigenaars, zalige ligging, enorm genoten van dit verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Appartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Wat een uitzicht en lieve mensen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was perfect

    Wat een uitzicht en lieve mensen. Geweldige kamer appartement, service en inrichting.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    10
    Fam. Natter was zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fam. Natter was zeer vriendelijk en behulpzaam. Prachtig appartement op een zeer mooie locatie !

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    10
    Toplocatie voor een shortski
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Supervriendlijke gastheer en gastvrouw

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,8
    Indien het weer had mmm
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer ! We hebben een hele week regen gezien.

    Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaars.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,3
    vriendelijke eigenaren, mooi appartement, mooi uitzicht, veel wandel/fiets mogenlijkheden en rustig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon
    • Verbleef 14 nachten

    het bed lag niet goed, matras was aan vervanging toe, elke ochtend rugpijn

    de vriendelijkheid van anja en dietmar , de kamer met het uitzicht

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    9,6
    zeer gedienstig en vriendelijke personeel ook prima...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    zeer gedienstig en vriendelijke personeel ook prima appartementen

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 maart 2016

    7,9
    Zeer recent volledig gerenoveerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Restaurants en supermarkt op enige afstand. Geen taxi te bestellen in de gehele omgeving. ( dichtstbijzijnde taxi bedrijf tenminste 30 minuten afstand).

    Zeer recent volledig gerenoveerd.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    10
    Schitterend nieuw appartement, van alle luxe voorzien.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets viel tegen, als we dan toch een minpuntje moeten noemen, is het het weggetje naar de appartementen toe. Bij goed weer is dit prima te doen, maar het weggetje is vrij steil en als het flink gesneeuwd heeft, moet je voor een paar honderd meter wel je sneeuwkettingen omdoen. Overigens hebben wij die (gelukkig) niet hoeven te gebruiken, ondanks dat we ook wel een dag met veel sneeuw hadden.

    Schitterend nieuw appartement, van alle luxe voorzien. Lekker ruim. Zeer gastvrije,vriendelijke eigenaren, die elke dag aanwezig zijn en elke ochtend voor verse broodjes zorgen. Het appartement is zeer rustig gelegen, vlakbij de ski lift. Groot balkon met uitzicht op de bergen.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    10
    prachtig modern appartement voor in ons geval 2 personen
    • Vakantiereis
    • Stel

    prachtig modern appartement voor in ons geval 2 personen

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12