Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Familien Landhotel Stern 3-sterren

Unterstraß 253, 6416 Obsteig, Oostenrijk

#2 van de 6 hotels in Obsteig

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 106 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Goed en schoon hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Wij overnachten hier altijd wanneer wij naar Italië gaan. Zeer goed en schoon hotel. Vriendelijk personeel. Zeer goed ontbijt en je kunt hier 's avonds lekker eten. Je kunt de auto bij het hotel parkeren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,5
    Goeie tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het ontbijt pas vanaf 08.00 uur gebruikt kan worden geef dan de mogelijkheid om zonder ontbijt te boeken als je vroeg weg wilt, de kamer betalen kon pas na het ontbijt.

    Schoon en nette kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    10
    Een aanrader, wij gaan terug !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eerste keer dat we, onderweg zijnde naar onze vakantiebestemming in Italië, in Landhotel Stern gaan overnachten zijn. Ondanks het feit dat we slechts één nacht in het hotel verbleven, werden we even hartelijk ontvangen. Het ontbijtbuffet overtrof onze stoutste verwachtingen !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    9,2
    Ideaal hotel voor de langlaufer gezien ligging aan de pistes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer met Balkon (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten

    De ligging was precies aan de langlaufpistes en de bushalte voor de deur! Met de gastenkaart gratis toegang in de regionale bus, dus we zijn nog een dagje naar Innsbruck geweest. Prima sauna met uitzicht over het schitterende dal!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    9,6
    Dit hotel was gepland voor onze doorreis naar Italie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dit hotel was gepland voor onze doorreis naar Italie. Ligt zeer gunstig. Prima hotel, mooie kamers, goed ontbijt, kunt er ook goed eten en vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    5,8
    Matig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden veel te laag en de matrassen slecht ( veel te zacht ) Mag wat meer aandacht zijn voor het bestek in het restaurant ( messen bot! )

    Ontbijt en diner goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    7,1
    Prima plek en route naar Italie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden staan dicht op de grond. Als je eenmaal ligt merk je dat niet, maar daarvoor en daarna des te meer. De matrassen waren wat slapjes (kuilvorming).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    7,1
    Overnachting op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De menukaart en ook dat er om 9 uur geen koffie meer te krijgen was. Machine was al ingeschakeld voor reiniging

    De kamer , ruim , schoon en mooi uitzicht

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    9,6
    Super verblijf, wij gaan zeker terug
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat het hotel vol was kregen we een gratis upgrade naar een nog grotere kamer. Deze was zo groot dat onze dochter van 2,5 jaar erin verdwaalde. We hebben hier overnacht toen we op doorreis waren naar Italië. Parkeren bij het hotel is prima. Hotel ligt vlak langs weg dus je hoeft niet om te rijden. Voor de kinderen is er echt van alles te doen zoals een speeltuin, water, voetbalveldje, geitjes, ze kunnen zelfs pony rijden. Er staan elektrische mountainsbikes klaar (met kinderwagentje) voor degene die willen fietsen. Door heel het hotel goede en gratis WiFi. Ontbijt en diner was prime!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    7,9
    Prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Bedden zijn redelijk hard. Eten is prima en genoeg, maar niet erg culinair.

    Mooie, moderne kamers. Genoeg parkeerruimte. Hotel organiseert veel activiteiten voor kinderen en hotelgasten. Hotel is milieubewust bezig. Vooraan de weg heeft het hotel een mooi terras. Wel een beetje lawaaiig, vanwege de grote weg vlakbij. Ligt een kleine leuke beginnerspiste op 1 km.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    8,8
    De kamer was schoon en in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was schoon en in orde.Ondanks de weg , geen last gehad van het verkeer.Een goede prijs kwaliteitverhouding. Het avondeten was voor de prijs prima. , maar niet culinair. Het ontbijt was goed. Een kindvriendelijk hotel. Een prima hotel voor op doorreis.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    10
    Een prima gastvrij hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op onze 2-persoonskamer stonden twee extra opgemaakte bedden. Daardoor was het vol op de kamer. Gelukkig zagen we dat het een slaapbank was en daar hebben we lekker op kunnen zitten

    Erg vriendelijk personeel. Veel persoonlijke aandacht voor de gasten. Heerlijk ontbijt. Prachtig uitzicht vanaf het balkon. We hadden een mooie nieuwe kamer met een heerlijke douche. Toilet apart, ook fijn.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    9,2
    Zeer tevreden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gastvrij, heerlijk bedden en een mooie panorama sauna

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    10
    Prima hotel voor gasten op doorreis en gezin met kleine kinderen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi verbinding kan beter

    Goede kamer: uistekend diner en uitstekend ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    8,8
    goed zeker geen spijt van keuze
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamers aan galerij, privacy

    omgeving, uitgebreid parkeren

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    10
    prima hotel voor zowel doorreis naar Italie als kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    not

    not

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,0
    zeer goed ontbijt en zeer goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ligt aan een drukke weg. De kamer had vast tapijt.

    zeer goed ontbijt en zeer goed bed. Er was de mogelijkheid om de auto elektrisch te laden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    8,3
    Goede ligging, vriendelijk personeel en erg goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kunt pas vanaf 0800 uur ontbijten

    Goede ligging, vriendelijk personeel en erg goed ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,8
    Hotel op doorreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel voor de doorreis naar Italië. Fijn terras en mooie gerenoveerde kamer.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2015

    7,5
    Ontbijt en avondeten was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het 4 uurtje was veelal de leftovers van het avondeten de dag ervoor. De mooie website creëert te hoge verwachtingen, dat is jammer, want dat heeft het hotel niet nodig. Bedden waren erg hard.

    Ontbijt en avondeten was prima. Mooie omgeving. Piste prima voor beginners.

  • Beoordeeld op: 27 februari 2015

    9,6
    Ruime, moderne kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sauna bleek te zijn gereserveerd door een gast, en derhalve niet door andere gasten te gebruiken.

    Ruime, moderne kamer. Vriendelijk personeel. Balkondeur stond open, dus kamer was koud. Opgelost met gratis drankje.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    8,8
    Ruime kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Ruime kamer Prima diner Uitgebreid ontbijt Goede Wifi

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    Bereikbaarheid, parkeergelegenheid, goede keuken voor diner.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bereikbaarheid, parkeergelegenheid, goede keuken voor diner. Gewoon comfortabel hotel.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    9,6
    Aanwezigheid gratis Sauna, voor € 20 af te huren voor...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sauna was voor privégebruik afgehuurd en dus niet beschikbaar.

    Aanwezigheid gratis Sauna, voor € 20 af te huren voor privégebruik.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: