Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Familienhotel Steindl 3-sterren

Pesenthein 20, 9872 Millstatt, Oostenrijk

#9 van de 11 hotels in Millstatt

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 163 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    5,0
    Redelijk gastenverblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt matig. Voor mijn gevoel wisten ze niet goed hoe ze het moeten presenteren. Maar gastgever was ook erg op leeftijd. Vieze vloerbedekking op onze kamer. Daar ik astma heb was dit weg verelen en hebben we dag en nacht de ramen open laten staan.

    Vriendelijke mensen. Kamer schoon. Behalve het vloerkleed was erg vuil.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,5
    Verblijf in familie hotel Steindl
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Wij hebben een prima vakantie gehad in familiehotel Steindl. Er zijn wel enkele punten voor verbetering: - De bedden zijn niet van de beste kwaliteit, kraken en zakken door. Niet goed voor mensen met rugproblemen. - Alhoewel de accommodatie de naam hotel draagt, wordt er niet zoals in een hotel tussentijds schoongemaakt. - Internet is aanwezig, maar is langzaam en soms helemaal niet beschikbaar. - Parkeren vlakbij het hotel is beperkt mogelijk. Er is wel voldoende parkeermogelijkheden op enige afstand, maar 's avonds is de weg ernaar toe niet verlicht. - Het zwembad was net niet aangenaam van temperatuur; het water was kil. - Bij het zwembad waren geen handdoeken aanwezig. Als je wilt zwemmen is het verstandig om zelf extra badhanddoeken mee te nemen. - Je kan eten in het hotel, maar we moesten een dag van te voren opgeven wanneer je wilt mee-eten. Andere eetgelegenheden liggen niet op loopafstand van het hotel. - De douche zelf is klein. Er zijn geen doucheschuim en shampoo voorzien. - De temperatuurregeling van de douche was defect: de temperatuurbegrenzing werkte niet. - De badkamer heeft geen ventilatie. We moesten het raam open zetten, waardoor de badkamer koud bleef. - Het koffiezet apparaat was alleen geschikt voor specifieke cups (Dolce Gusto of i.d., staat niet op het apparaat). Helaas hadden we de verkeerde cups gekocht.

    - Appartement met alle voorzieningen - Mooie aparte eetkamer - Leuk stapelbed in de kinderkamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De watertemperatuur van het zwembad was aan de koude kant en de internetvoorziening binnen kon beter; voor een echt goede ontvangst moest je soms buiten gaan staan.

    Appartementen met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Op korte afstand van een uitstekend skigebied. Zeer vriendelijk en voorkomend personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,3
    De rustige ligging, niet in een druk stadsdeel en toch in de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er viel niets tegen.

    De rustige ligging, niet in een druk stadsdeel en toch in de onmiddellijke nabijheid van het meer. Het gemoedelijke en de vriendelijkheid van alle medewerkers van het hotel.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    8,3
    Eigen keuken aan de achterkant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden waren iets te klein en wat te hard samen met de kussens

    Eigen keuken aan de achterkant. Groot appartement. Gratis WiFi

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    9,6
    De locatie en het appartement personeel was ook zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de oude chagrijnige hond die naar mij hapte en de bedden waren vrij smal.

    De locatie en het appartement personeel was ook zeer vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    10
    Het was een prima verblijf, vriendelijke mensen, ontbijt was...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het was een prima verblijf, vriendelijke mensen, ontbijt was prima , mooi appartement

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    9,6
    mooie locatie, mooi appartement op de bovenste verdieping
    • Vakantiereis
    • Stel

    mooie locatie, mooi appartement op de bovenste verdieping

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: