Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ferienappartements Landhof 4-sterren

Weissachgraben 22, 6352 Ellmau, Oostenrijk

#3 van de 21 vakantiewoningen in Ellmau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 105 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    9,2
    Super appartementen complex, erg nieuw en mooi.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand naar centrum is toch wel ver, half uur lopen of een taxi pakken

    Super appartementen complex, erg nieuw en mooi. Kort bij de grote gondel lift. je kon verse broodjes kopen sochtends in het gebouw

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,9
    Wintersport in een luxere accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Schoonmaak onder en achter de bedden viel ons tegen daar wij ook van te voren aangegeven hadden dat we een persoon erbij hadden met een huisstofmijtallergie. Veel spinnenraggen en stof onder de bedden. Dat er tussendoor niet wordt schoongemaakt viel ons tegen, zeker voor een prijs van ruim € 2.400,00 voor een 6-persoons appartement voor een week. De skipistes zijn alleen bereikbaar met skibus of met eigen auto. Appartement is gelegen ver buiten het centrum, is een nadeel als je 's avonds iets wil gaan eten. En als je dan met de auto het dorp in gaat is het parkeren een groot probleem. Niet veel parkeerplaatsen ter beschikking in het dorp.

    Ruim appartement. Heerlijke bedden. Echt een luxe dat er een verwarmd zwembad is tussen 16.00 en 19.00 uur, zeker na het skieen. Heerlijke broodjes bij de broodjesservice. Personeel aardig en behulpzaam.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    8,8
    We hebben een geweldige week gehad. Mooie locatie en perfecte omgeving. Voor ons als voor onze hond.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Want ons betreft hadden we het fijn gevonden als je er ook je diner kon eten. Dat was hier niet mogelijk, dus de avonden dat we niet in ons appartement aten, hebben we in het dorp Ellmau heerlijk kunnen eten bij restaurant Au en restaurant Bettina. Deze waren al lopend goed te bereiken! Daarnaast misten we eigenlijk het 'er zomaar even uit lopen' met de hond. Omdat er geen andere wegen waren zonder dat je een behoorlijke ronde moest lopen, kwamen we steeds bij hetzelfde pad uit. Of je moest helemaal naar het dorp om van daaruit een ronde te lopen. Maar dat was dan al niet meer 'even erop uit gaan'...

    Het ontbijt konden we voor de hele week doorgeven via een formulier dat we bij aankomst kregen. Dit beviel ons uitstekend, want tijdens de ochtendronde met de hond ga je niet eerst ruim twee kilometer lopen om je ontbijtje te halen. Dit was dus uitstekend! Aan het einde van de vakantie werd alles afgerekend.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    Super vakantie in de zomer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat we aan de schaduwkant zaten en als je met 8p zou zijn is 1 badkamer wel te weinig.

    De prachtige omgeving en het prachtige gebouw. Mooi appartement, was voor 8 personen maar met 6p zou het beter zijn

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    Prima locatie en gebied voor jonge gezinnen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er komen ook mensen met honden. Hier hadden we niet op gerekend ... o.a. i.v.m. allergieën. Ik weet niet of er een huisdiervrije kamer/appartement is. Bij ons lagen nog wat haartjes van een hondje.

    Ruim appartement! Mooie ligging. Voorzieningen voor jonge gezinnen. Fijne locatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    8,8
    Prachtig appartement met verwarmd zwembad op 800 mtr van de hartkeiserbahn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Het is erg gehorig. En het extra bed kon niet in de slaapkamer, daarom op de gang.

    Een heerlijk ruim en schoon appartement. Met een heerlijk verwarmd zwembad in de sneeuw, sauna en plekje voor de kinderen om samen te spelen

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig keukengerei en er zou best 1 keer in de week gestofzuigd kunnen worden want ben acht personen en ontbijt kruimel je toch. Verder geweldig verblijf.

    Broodjesservice en verse eitjes en melk van de boer allemaal even heerlijk. Hef appartement was schoon bij aankomst, genoeg handdoeken en ook het zwembad is heerlijk. Je kan hier goed vertoeven, goed gelegen voor skiërs, gelegenheid om met een bus gratis overal heen te gaan.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    10
    Verblijf in Landhof 17 tm 24 Dec. 2016
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een combi-oventje i.p.v. alleen een magnetron-oven. Kookplaat warmt langszaam op.

    Mooi appartement, mooi zwembad en wellness, dicht bij skiliften, goede prijs/ kwaliteit-verhouding

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,1
    Prima in orde
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    , iets te harde bedden.

    Mooie schone ruime kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    2,5
    Ellmau is leuk , Landhof slechte service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onbetrouwbaar en onrechtmatige creditcard afboekingen wegens vermeende schade aan de kamer en onvoldoende service

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    10
    De locatie was perfect, vlakbij de skilift.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was perfect, vlakbij de skilift.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    8,3
    Fantastisch! Volgend jaar weer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden kraakten een beetje, maar niks verder om over te zeuren!

    De broodjesservice en het zwembad/sauna.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    9,2
    Super fijn verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Prachtige ligging en mooie faciliteiten zoals het zwembad, sauna en de nieuwe speeltuin.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,6
    Bar en zwembad in het hotel sluiten reeds om 18u;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Bar en zwembad in het hotel sluiten reeds om 18u;

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    9,6
    Appartement was schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Helaas geen tweede toilet/badkamer. Met acht personen vergt dat wel extra planning.

    Appartement was schoon. Van alle gemakken voorzien. Goede service wat betreft skipas, depot en broodjes. Geweldig zwembad en sauna.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    8,8
    prachtige locatie, dicht bij liften, bus voor het hotel,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de keuken was iets te klein en er was geen geschikte braadpan.

    prachtige locatie, dicht bij liften, bus voor het hotel, heerlijk zwembad om even te relaxen.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2015

    9,2
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hard matras slaapbank niet optimaal voor iedereen Ligging buiten het dorp heeft voor- en nadelen

    Zwembad Personeel Sauna Skipassen geregeld Ski's worden bezorgd en opgehaald

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    9,6
    De kamers schoon en compleet
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamers schoon en compleet

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    9,2
    Mooi uitzicht en dicht bij de sneeuwpiste's, erg handig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Een oven en een diepvriezertje zouden wel handig zijn.

    Mooi uitzicht en dicht bij de sneeuwpiste's, erg handig.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    7,5
    prima appartement, heerlijk zwembad en sauna gelegenheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    wat afgelegen van het dorp

    prima appartement, heerlijk zwembad en sauna gelegenheid

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    9,6
    Oostenrijk is prachtig en deze accommodatie versterkte dit...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Oostenrijk is prachtig en deze accommodatie versterkte dit alleen maar.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: