Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ferienparadies Natterer See

Natterer See 1, Natters, 6161 Innsbruck, Oostenrijk

#27 van de 76 vakantiewoningen in Innsbruck

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1113 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 57

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    10
    Fantastisch!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Slaapvat
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 heel klein minpuntje... maar mag eigenlijk geen naam hebben... maar ik zou meer het gras maaien om de vaatjes heen en op de camping zelf...

    Zo mooi!!... zaten in de vaaten met tuin uitzicht. Ik vond het heel romantische.. douche en w.c dichtbij in gezamenlijke ruimte maar zo luxe!! Personeel super vriendelijk Savonds met bezoekers van ander vaatjes gezeten bij kampvuur... wat ook heel goed bezorgt was. Heet was in een woord n super belevenis!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    6,7
    voldoende, maar vanwege het feit dat ze niet wilde compenseren een tegenvaller
    • Zakenreis
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden voor 2 dagen geboekt en achteraf bleek 1 dag voldoende. Toen hebben we bij de receptie gevraagd of we misschien het bedrag van de extra betaalde dag of een deel ervan konden terugkrijgen gaven ze aan dat het niet kon, omdat wij via Booking.com hadden geboekt en het volledige bedrag al was betaald. In verhouding is 228,- wel heel erg duur voor een dagje in een appartement op de camping.

    Het personeel/eigenaar was wel heel erg behulpzaam.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    8,8
    Verrassend mooi en schoon en superleuk ingericht met de slaapvaten!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Slaapvat
    • Verbleef 1 nacht

    Wat mij het meest beviel was dat ik belde om te vragen of ik later kon inchecken dan 19.00 uur en dat de dame die mij te woord stond wist van mijn komst, Nederlands sprak en mij vertelde dat het geen probleem was, de sleutel zou aan de receptieruit hangen etc. Daar aangekomen hing het er ook met keurige uitleg! Uitermate correct!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    7,9
    Voor doorreis een prima overnachting gehad in een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Voor doorreis een prima overnachting gehad in een appartementje. Het was allemaal wat gedateerd maar prima voor een nacht. Aantal jaren geleden hier met de caravan een nachtje gestaan in het hoogseizoen maar duidelijk verschil met de herfstvakantie. Allemaal stil en geen mogelijkheid om te eten in het restaurant.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    8,8
    We hadden voor 1 nacht een lodge geboekt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Panorama Blokhut
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden voor 1 nacht een lodge geboekt. De lodge was zeer geriefelijk, compact en schoon. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant. Locatie is super.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    Aan te raden locatie en accomodatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Slaapvat
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    We hebben 1 nacht in een slaapvat geslapen dit is echt super leuk. Glamping met alle gemakken voorzien. We werden netjes naar ons slaapvat gebracht en konden de auto naast ons vat zetten. het was nog geen minuut wandelen naar de wc en douchevoorzieningen die erg schoon waren en van alle gemakken voorzien zijn. We kregen ook van de baliemedewerkster informatie over de camping en de omgeving in het Nederlands. het is ook een heerlijke omgeving om te gaan wandelen. Kortom zeker aan te raden!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,8
    Wij hadden een panorama hut, dit is heel sfeervol ingericht ...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Panorama Blokhut
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed is vrij hard. In het panorama hutje kan je een bbq gebruiken, maar echt koken kan niet. Het is ook niet helemaal duidelijk wanneer bv de waterglijbaan het doet.

    Wij hadden een panorama hut, dit is heel sfeervol ingericht , mooi uitzicht goede douche.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,9
    Het onverwachte slapen in een "tonnetje" viel best...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Slaapvat
    • Verbleef 1 nacht

    Het blijft wel wat wennen aan een verblijf zonder toilet en douche bij de hand. De afstand naar het sanitaire blok kan voor sommigen een struikelblok zijn.

    Het onverwachte slapen in een "tonnetje" viel best mee, voor mensen van 72; we hebben flink wat afgelachen. Op het bijpassende terras konden we, met in de winkel gekochte spullen, van een lekker aperitief genieten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,9
    Leuke camping
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was minder; je kreeg gratis buspassen, maar de bus reed 1x per uur en tot een uur of 20:00/8pm.

    Het huisje was prima. Zag er goed uit en de bedden waren ook goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    9,2
    Genieten bij Innsbruck
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Panorama Blokhut
    • Verbleef 3 nachten

    Voor gebruik van de keuken moesten we €20 extra schoonmaakkosten betalen.

    We verbleven in de panoramische woodlodge die van alle gemakken was voorzien en zelfs een Nespresso apparaat had. Het was knus, er was verwarming, een klein terrasje en rust. Op de camping staan veel kinderen, maar hier helemaal geen last van gehad. Bij de receptie hielpen ze ons goed. Bij aankomst kregen we de Innsbruck-pas waarmee gratis de bus kon worden genomen naar Innsbruck en waarmee je op veel andere dingen korting kreeg (alleen als je ten minste 2 nachten blijft).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    8,3
    Romantische verblijf in de fijne panorama woodlodge.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Panorama Blokhut
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was top!

    Wij verbleven in de panorama woodlodge wat een gezellig knus romantische verblijf. Mooi uitzicht en fijn personeel. Alles schoon en gratis met de bus naar het centrum van Innsbruck.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    10
    Om terug te komen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Panorama Blokhut
    • Verbleef 3 nachten

    Extra te betalen vooor gebruik keuken (schoonmaak), geen theedoek aanwezig. Teweinig badhanddoeken.

    Locatie was fantastisch, blokhut zeer schoon en romantisch.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    9,2
    Geweldige Woodlodge, op een prachtig park, in een mooie bergachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familie Blokhut
    • Verbleef 6 nachten

    Het is jammer dat de wintersport sfeer niet echt aanwezig was. Geen wintersportactiviteiten op het park, terwijl hier zeker wel de mogelijkheden hier voor zijn. Het restaurant is dicht!

    De Woodlodge was heel bijzonder en geweldig. Klein maar al het nodige was aanwezig, behalve een oventje, deze zou wel handig zijn in het huisje.( hadden we gelukkig zelf bij ons)

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    9,2
    De service van de park manager en het overige personeel was...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Slaapvat
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijks niets.

    De service van de park manager en het overige personeel was klantvriendelijk. Goede (gratis) parkeerfaciliteit. Het ontbijt was prima. De toilet en doucheruimten waren modern, ruim en schoon. Het slapen in een houten vat is en blijft een leuke belevenis

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    6,7
    Goed voor max. 2 nachten in het slaapvat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Slaapvat
    • Verbleef 2 nachten

    Als je in een slaapvat verblijft, kan het ietwat krap worden als alle 6 de vaten bezet zijn qua parkeergelegenheid. Winkeltje is zeer duur.

    Het sanitairblok was zeer proper en ruim. Mooie camping en in het bijhorende restaurant kan je lekker eten voor een schappelijke prijs.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,8
    Prima! Nu als adres voor doorreis, wellicht binnenkort als vakantie adres !
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement zou iets ruimer kunnen voor de prijs.

    Ligging vd camping is prachtig !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,1
    Prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de kinderen viel het wel wat tegen. Erg veel water activiteiten alleen als het weer er niet naar is weinig te doen.

    Prachtige omgeving

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Schoon appartement en parkeren voor de deur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant was gesloten

    Schoon appartement en parkeren voor de deur

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    7,9
    Prima
    • Stel
    • Slaapvat
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen not arts tel.nummer

    Alles goed schoon en warm

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    9,6
    super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Het was jammer dat we niet op de avond konden eten, maar men zorgde wel voor een goed alternatief.

    Ligging, plek, omgeving. vriendelijkheid

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,9
    1 prima nacht gehad, mooi vakantiepark
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met 5 personen waren er maar 4 sets handdoeken. Geen schoonmaakdoekjes/theedoeken, zou wel handig zijn

    Superbedden!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    8,8
    Verrassende plek om te verblijven in het naseizoen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    de vele mogelijkheden om op deze plek te overnachten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,6
    Aanrader voor gezinnen met kinderen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Panorama Blokhut
    • Verbleef 1 nacht

    het weer....maar kan niemand iets aan doen ...

    Zeer mooie accommodatie, origineel, jong

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,6
    Toppertje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Slaapvat
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt nog vroeger

    Het uitzicht

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    6,7
    De trekkershut in de vorm van een vat
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg gedateerd, klein bed. Douchen in bad was niet te doen.

    De trekkershut in de vorm van een vat

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,9
    Keurig net appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Het appartement was klein, maar erg praktisch ingericht en alles was SUPERSCHOON!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    10
    heel leuk voor een keer slapen in een wijnvat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Slaapvat
    • Verbleef 1 nacht

    Dat het restaurant dicht was. Dinsdag rustdag alles dicht dat viel tegen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    7,5
    Zeer praktische hutjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Panorama Blokhut
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    10 euro per nacht voor een babybedje. Internet was bagger

    Zeer praktische hutjes

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor kleine kinderen zijn er weinig voorzieningen

    Het was allemaal wat verouderd maar brandschoon

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 september 2016

    8,8
    Fantastische camping voor een paar dagen of doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Slaapvat
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastische camping voor een paar dagen of doorreis. Goede locatie en facaliteiten. Ideaal omdat de camping ook accomodaties heeft voor 1 nacht.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    7,9
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Panorama Blokhut
    • Verbleef 3 nachten

    Wifi was er op deze plek niet.

    Mooi klein huisje met een prachtig uitzicht!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    8,8
    Het comfort en de locatie van de woodlodge.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Panorama Blokhut
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat we voor de WiFi steeds in de buurt moesten zijn van het hoofdgebouw.

    Het comfort en de locatie van de woodlodge. Een absolute aanrader.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    8,3
    heel erg leuk voor kids, mooie camping in een mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Panorama Blokhut
    • Verbleef 1 nacht

    de locatie is prachtig, goed restaurant met super snelle bediening.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Panorama Blokhut
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig zo'n door de vele bomen.

    Origineel overnachten in een panaramahut.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    9,6
    Alles netjes en zeer georganiseerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Slaapvat
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk groot complex maar niet te massaal met vakantiegangers.

    Verbleven in juni 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    10
    gezellige accomodatie om te overnachten, gratis busvervoer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    was verder weg van het vliegveld dan aangegeven op de site, daar staat 2 km en met de taxi ben je toch zeker 15 min. onderweg

    gezellige accomodatie om te overnachten, gratis busvervoer naar innsbruck

  • Beoordeeld op: 2 december 2015

    7,1
    Erg aardige ontvangst, schone en warme kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verder weg van Innsbruck dan eerst via Booking.com leek. Zonder auto niet handig, omdat gratis busservice tot uiterlijk half zeven 's avonds reed. Bedden te kort en matrassen oud. Waarschijnlijk fantastische plek in de zomer om te kamperen; hotelkamers is slechts mini-onderdeel van organisatie.

    Erg aardige ontvangst, schone en warme kamers.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    6,7
    de ligging van de camping, en de bus vanaf de camping.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de te dunne matrassen op de te harde ondergrond. betalen voor wifi vind ik tegenwoordige tijd ook heel erg achterhaald, en als t dan niet duur is denk ik: oke koop een klein bundel, maar dat is veel te duur.

    de ligging van de camping, en de bus vanaf de camping.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    9,2
    We sliepen in een slaapvat, wat leuk is voor 1 nacht tot...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    We sliepen in een slaapvat, wat leuk is voor 1 nacht tot hooguit een weekend. Het voelde heel gezellig en was dichtbij de receptie en toiletgebouw. Was een uitstekende oplossing voor onze doorreis met een tent

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    5,0
    Het is een camping daardoor heb ik op locatie best wel leuke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vreselijk overnachting gehad. De kamer was veel te warm. Geen airco en de ramen konden in open blijven ivm insecten. De vloer was bloedheet. De bedden abnormaal hard en er was een babybed geplaatst bij aankomst daarom heeft mijn baby op de bank geslapen. Badkamer is te donker en de kussens vreselijk dun. Geen waterkoker op kamer en handdoeken zeer verouderd.

    Het is een camping daardoor heb ik op locatie best wel leuke dingen te doen. We hebben gebbq. Dat was dan ook alles wat er leuk aan was. Absoluut geen aanrader zeker niet voor dat prijs.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    8,8
    - het slaapvat (ook voor de kinderen heel leuk).
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    - het slaapvat (ook voor de kinderen heel leuk). - de service; bijvoorbeeld gratis busvervoer naar Innsbruck. - de sanitaire voorzieningen waren super mooi, goed en schoon!

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    8,8
    Vriendelijk en behulpzaam personeel op de camping.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Naar het toiletgebouw lopen om naar de wc te gaan. Maar ja, het blijft een camping!!

    Vriendelijk en behulpzaam personeel op de camping. Mooie locatie, heerlijk gegeten.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,5
    Unieke overnachting in een wijnvat op een gezellige camping...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Stromend water was vrij ver lopen. Sanitair was zeer netjes en nieuw

    Unieke overnachting in een wijnvat op een gezellige camping met prachtige omgeving

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    8,3
    Schone camping op een prima locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Speeltuin voor de kinderen is klein

    Schone camping op een prima locatie

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    7,9
    leuke omgeving , leuke blokhut
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    leuke omgeving , leuke blokhut

  • Beoordeeld op: 9 maart 2016

    7,5
    De flexibiliteit dat we de sleutel na sluitingstijd konden...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets.

    De flexibiliteit dat we de sleutel na sluitingstijd konden ophalen en terugbrengen. De schone kamer en de wasruimtes.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    7,9
    het huisje was echt super gezellig en had alles bij elkaar
    • Vakantiereis
    • Groep

    het huisje was echt super gezellig en had alles bij elkaar

  • Beoordeeld op: 9 januari 2016

    7,5
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Mooie locatie. Hier kan je heerlijk van de rust genieten en gelijk wegwandelen.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    6,7
    Sanitairgebouw
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was buiten de bedden helemaal niets in t wijnvat. Geen glaasjes, borden. Niks!

    Sanitairgebouw

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    9,6
    Bedden in wijnvat zijn voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden in wijnvat zijn voortreffelijk

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    9,2
    Eenvoudig onderkomen voor 1 overnachting doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi moet worden betaald

    Eenvoudig onderkomen voor 1 overnachting doorreis

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,3
    Leuke ervaring.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airco in slaapvat. Gelukkig koelde het s'avonds af.

    Leuke ervaring. Geslapen in slaapvat. Mooie camping. Van alles te doen

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    9,2
    Wij sliepen in een wijnvat.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij sliepen in een wijnvat. Het is even passen en meten met een kinderbedje, maar het is prima bevallen.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    8,3
    Het zwemwater
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zwemwater

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    9,2
    De omgeving en de faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen gratis WiFi

    De omgeving en de faciliteiten

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    9,6
    Zeer nette camping.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer nette camping. De tonnen waren erg leuk om in te verblijven

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    7,5
    Mooi park, vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    WiFi te duur, bedden niet top

    Mooi park, vriendelijke mensen

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 57

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: