Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Frühstückspension Elisabeth Radstadt 3-sterren

Forstauer Str. 19, 5550 Radstadt, Oostenrijk

#6 van de 15 B&B's en herbergen in Radstadt

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 241 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,1

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    10
    Boven verwachting en zeer hartelijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldig! Prijs kwaliteit een dikke 10 +! Super schoon! Fijne grote kamer voor 1 gezin! We kregen twee badkamers, heerlijke bedden! ( Via een tussendeur de kinderen zeer dichtbij, en toch voldoende privacy) prachtige speelkelder voor kleine en grote kinderen, leuk zwembad. Fijn dat er koffie en drinken tegen een kleine prijs beschikbaar is. Lokatie is echt prachtig! Veel leuke uitjes in omgeving, waardoor wij langer bleven dan gepland. Ontbijt geweldig! Plus punt, veel vers fruit, wit en granen broodjes, veel lekkers kazen/ vleeswaren/ en verse cake! en goede koffie! En verse eieren!!! Heerlijk! Zelfs avocado’s en dergelijke! Echt meer keus dan bij de meeste hotels

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    9,6
    Heel leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het uitzicht is geweldig! Aardig personeel. Veel leuke uitstapjes in de buurt! Mountain Go Kart is echt SUPER leuk om een dagje te doen! Niet alleen leuk voor kinderen ook voor volwassenen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    10
    Overnachting op terug reis vanuit Kroatië
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Wij kwamen pas om 10 uur avonds aan na 5 uur vast in file te hebben gezeten we waten helemaal op hadden honger en toen werden we onthaald door een super lieve vrouw en ze bracht ons naar de kamer waarna ze pizza voor ons heeft gemaakt en we kregen ook nog lekker wat te drinken op de kamer echt super lief!!!!echt een aanrader om te overnachten ontbijt Was ook erg lekker wij gaan hier zeker nog een keer terug want toen we s morgens verder op onze reis gingen zagen we hoe mooi de omgeving was😍

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    10
    Ontspannen sfeer in typisch pension, prijs/kwaliteit heel goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een heerlijk ontvangst in een gezellig pension! De vriendelijke gastvrouw gaf ons goede informatie over de omgeving, wandelingen, eetgelegenheden,... Mooie ligging! Zeer uitgebreid en lekker ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    10
    Fijne overnachting op doorreis naar Kroatië.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima ruime kamer voor drie personen, fijn balkon met mooi uitzicht op de bergen. Goed ontbijt met ruime keuze. Het is mogelijk lunchpakket mee te nemen. Bij warm weer is er een klein buitenbad met ligweide voor de gasten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    9,2
    Heel verzorgde indruk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij verbleven er voor één overnachting op weg naar onze skibestemming. Vriendelijke ontvangst. Traditioneel Oostenrijks hotel maar heel proper en verzorgd. Het ontbijt was eenvoudig maar ok. Prijs/kwaliteit zeker in orde! We zouden het zeker terug boeken wanneer we in de buurt moeten zijn.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    7,5
    Goed familiair pension
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer knus en familiair pension. We hadden een appartement (met slaapkamer) en twee losse tweepersoons kamers. Zo konden we met het hele gezin 's avonds koffie drinken en een spelletje doen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Keurig en leuk hotel heel goed verzorgt zeker de moeite waard om nog eens terug te gaan.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niks

    Het was helemaal uitstekend. Super goed verzorgd. Wij waren op doorreis naar Kroatië.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    9,6
    Sympathiek en gezellig !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontvangst De tips over de omgeving

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,1
    Rustig .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 dagen eerder vertrek zonder tegemoed koming i.v.m ziekte !

    Goede kamer en ontbijt .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    9,6
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De Oostenrijkse sfeer en de vriendelijkheid van de eigenaresse

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    9,2
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    6,7
    het was 3 km klimmen naar het pension en gelukkig was de weg...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was 3 km klimmen naar het pension en gelukkig was de weg goed te berijden ondanks de sneeuwval

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    7,5
    Prima prijs/kwaliteit verhouding, aardige eigenaresse,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel ligt erg hoog en niet in een dorpje. dus als het sneeuwt heb je echt sneeuwkettingen nodig om er te komen. Wij hadden alleen winterbanden, maar dit was niet voldoende. Dit is iets om rekening mee te houden!

    Prima prijs/kwaliteit verhouding, aardige eigenaresse, rustig gelegen. Radstadt is een leuk klein ski-gebied!

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    8,3
    De gastvrijheid van Elisabeth en haar familie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De gastvrijheid van Elisabeth en haar familie. Op de dag dat we vertrokken heel vroeg in de ochtend om verder naar Kroatië te gaan kregen we ontbijt mee voor onderweg, echt heel lief.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    9,6
    Wij verbleven in Elisabeth op onze doorreis naar Italië.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij verbleven in Elisabeth op onze doorreis naar Italië. Mooie familiekamer mer afgesloten ruimte voor de kinderen. Vanuit onze kamer hadden we een schitterend uitzicht. Bedden uitstekend, prima ontbijt, aanrader!

  • Beoordeeld op: 25 maart 2016

    10
    alles prima !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    niets

    alles prima !

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    7,1
    Vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prijs kwaliteitverhouding

    Vriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    8,8
    Vlakbij snelweg naar Kroatië.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vlakbij snelweg naar Kroatië. Vriendelijke ontvangst. Nette kamers.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    10
    Hartelijke welkom van de gastvrouw
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niks....

    Hartelijke welkom van de gastvrouw

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    10
    zwembad doet deugd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    zwembad doet deugd

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    8,8
    Prima ontvangst, goede tip voor diner
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima ontvangst, goede tip voor diner

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: