Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gästehaus Heidi 3-sterren

Käferheimerstraße 40, 5071 Wals, Oostenrijk

#10 van de 18 hotels in Wals

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 82 beoordelingen over deze B&B

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    10
    Er was een lekker zwembad en een mooie tuin bij de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad is op beperkte tijden toegankelijk. De ontbijtzaal ligt naast de kamers waardoor het s 'morgens wat rumoerig kan zijn

    Er was een lekker zwembad en een mooie tuin bij de accommodatie. Verder was er een prima ontbijt. Vanuit het gasthaus kun je mooi fietsen langs het water tot midden in het centrum van Salzburg.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    8,8
    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de eigenaars.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Het balkon op de kamer was zeer klein (enkel voor 2 personen)

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de eigenaars. Ligging mbt uitstappen Salzburg en omgeving.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,3
    Prettig onderkomen even buiten Salzburg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor onze maatstaven nogal prijzig. Maar we waren er met Pinksteren, en het hotelaanbod was heel beperkt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    5,8
    Het ontbijt was karig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was karig. Het brood niet vers.

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    9,2
    Ruim appartement, zeer schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ruim appartement, zeer schoon. Vriendelijke mensen, ze waren ook flexibel toen wij door file 4 uur later dan gepland aankwamen (zij waren er niet maar wij konden wel naar binnen). Wij waren op doorreis en konden weer uitgerust en fris aan de volgende reis beginnen.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    7,1
    Klein maar fijn zwembadje.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De gastvrouw was erg gestrest en zeer nadrukkelijk aanwezig. Zou zich meer op de achtergrond moeten houden. Toen haar man het een dag regelde, was het Veel prettiger en rustiger. Ook hoorde je haar schreeuwen als je rustig in de tuin zat en vroeg ze nadrukkelijk om een goede recensie op deze website (en dan ben ik er eigenlijk al klaar mee).

    Klein maar fijn zwembadje. Dicht bij Salzburg.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: