Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gästehäuser Anni Ehrndorfer

Oberachweg 16, 4912 Ried im Innkreis, Oostenrijk

#5 van de 5 hotels in Ried im Innkreis

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 154 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,2
    Vriendelijke eigenaresse, super leuke huisjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst hebben we moeten zoeken waar we moesten zijn. Huis stond open maar niemand thuis. Bellen naar de telefoon haalde niets uit omdat die gewoon op tafel lag. Na een half uur wachten zijn we op eigen houtje op het terrein gaan kijken en na even zoeken vonden we de eigenaresse onderaan een beekje.

    Zeer leuke huisjes waar weinig op aan te merken is. Wij waren op doorreis dus was alleen maar een slaapplek maar zou het hier best langer uithouden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    9,6
    Gastvrouw was super vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrouw was super vriendelijk. Ze is zelfs even mee gereden naar de pinautomaat!! We hebben het er heerlijk naar ons zin gehad. Het huisje was van alle gemakken voorzien. Komen hier zeker nog een keer terug.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    6,3
    Ruimte in de slaapkamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden gezocht naar een rolstoel vriendelijk verblijf. Ik had daar ook op gefilterd. Bij aankomst zouden wij op een 1e verdieping slapen. Gelukkig kon er nog geruild worden met iemand anders zodat wij op de begane grond verbleven. Het was allemaal best smal voor een rolstoel toegankelijk verblijf. De eigenaresse gaf ook aan dat dit niet echt een rolstoel toegankelijk verblijf is. Dit zou dan aangepast moeten worden op de website.

    Ruimte in de slaapkamers

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    3,8
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat met zwembad maar dat was op een andere locatie, was de enigste reden dat we deze geboekt hadden zodat de kinderen nog even konden zwemmen

    Vies en stoffig en bedden doorgelegen

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    8,3
    Geweldig schattig huisje, genoeg ruimte en een zwembad!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Was een super leuk huisje en heel leuk ingericht. Zelfs nog een zwembad buiten waar je gebruik van kon maken en er waren schommels. Keuken en badkamer zaten er gewoon in en genoeg slaapkamers voor bijvoorbeeld een gezin.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,1
    Leuke accommodatie op een mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad is niet bij de appartementen maar op enige afstand bij de eigenaar in de achtertuin.

    Leuke accommodatie op een mooie locatie. Leuk vissen in de rivier welke naast de tuin stroomt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    8,8
    kamers /app super
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers /app super

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    9,2
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lekker ruim

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    6,3
    een keer een apart verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage
    • Verbleef 1 nacht

    douche ,korte bedden

    leuk huisje

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    6,7
    Bijzoender
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was niemand. Andere gasten hebben me geholpen. Eigenaresse was op vakantie en haar zoon was niet bereikbaar. Was bijna weg gereden.

    Rustig en sfeer

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    5,0
    Prachtig mooie plek, met veel historie (oude graanschuur,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het was niet schoon, glazen plakte o.a. vast in de kast en de douches werkte matig doordat kalkafzetting de douchekoppen verstopt hadden.

    Prachtig mooie plek, met veel historie (oude graanschuur, met heerlijke tegelkachel die we ook moesten gebruiken vanwege de kou).

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    4,2
    Mooi uitzicht over weiland en klein stromend riviertje
    • Gezin met oudere kinderen

    Houten huis, vol met stof en spinnen lopen overal, ook in je bed. Zeer slecht voor mensen met Astma. Het stof en huismijt is in heel erg als je daar gevoelig voor bent.Verder deed het internet het niet, alleen soms s morgens vroeg 1 streepje internet, maar de rest van de dag en avond niet.

    Mooi uitzicht over weiland en klein stromend riviertje

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    5,8
    Je hebt privacy en aardig wat ruimte.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ik denk dat er al lang niet echt is schoongemaakt. Ik heb me zelfs afgevraagd of de bedden überhaupt waren verschoond (ik zag allerlei vlekjes op de kussens). Ik had continue het idee dat we elk moment aangevallen zouden worden door bedwantsen. Daarnaast hingen overal stofslierten en spinnenwebben.

    Je hebt privacy en aardig wat ruimte. De cottage ziet er ook aandoenlijk uit. De gastvrouw was ook heel hartelijk.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    3,8
    klasier karakter mooie plek voor horror nacht te houden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    er is geen Zwembad wordt je op de foto mee misleid, Wifi vald vaak weg, en halverwege de avond werkte het zelfs niet meer

    klasier karakter mooie plek voor horror nacht te houden

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,9
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen gordijnen op de kamer

    Gastvrijheid

  • Beoordeeld op: 12 juni 2015

    7,5
    Bijzonder huis (geschiedenis).
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bijzonder huis (geschiedenis). Goede faciliteiten. Aardige en behulpzame gastvrouw.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: