Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Gell 3-sterren

Tauernstraße 23, 5563 Tweng, Oostenrijk

#3 van de 4 hotels in Tweng

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 277 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 36

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,5
    De moeite waard.Had graag wat langer gebleven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra betaald voor balkon.Was geen extra waard,maar misschien was het de enige mogelijkheid ivm kamer,Sans racune.

    Sympathieke ontvangst.Mooie uitstap gemaakt,dank zei raad hotelstaff.Goede ervaring.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    2,9
    Het ontbijt was ok.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel vonden we niet vriendelijk. Bij binnenkomst werd gelijk gevraagd of wij een grotere wilden tegen meerprijs. In de avond werden we gebeld om te komen afrekenen omdat in de ochtend geen tijd zou zijn.

    Het ontbijt was ok.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    2,5
    Ligging, super mooie plek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eigenaar was niet erg vriendelijk, ander bedienend personeel ging beter

    Ligging, super mooie plek. Kamer met balkon. Schoon. Eten voldoende en goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    6,3
    Pas op voor de extra aanbiedingen die ze doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten: alleen aanbod hele erge dunne schnitzel met patat kan je eten voor 11 euro p.p probeer de salade bar aan te kaarten niet doen word gelijk een menu van 22 euro afgerekend. Eten in ongezellige kelder. Probeer bij aankomst voor 10 euro extra grote kamer aan te bieden met balkon van 1 vierkante meter Je kamer die je al geboekt heb is groot genoeg. Slaapt er alleen in. Verder niet te klagen.

    Zie eerder commentaar

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,1
    Goed voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkt ontbijt, voor lang verblijf zou ik dit hotel niet aanbevelen.

    De kamer was netjes en ruim voor ons 4, bedden waren goed, kinderen hadden een stapelbed wat ook wel leuk is i.p.v. altijd in een hard zetelbed. De man aan de receptie was niet zo vriendelijk, legde niets uit...mssn door zijn beperkt Engels. Ideaal voor tussenstop naar Kroatië

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    8,3
    Mooi nieuw hotel. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Ontbijt was ook voldoende en goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 3 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren niet heel vroeg in het restaurant. Keuze was daarom alleen de snitzel. Deze was overigens lekker.

    Mooi nieuw hotel. Heerlijke bedden. Zelfs 2 flatscreens. Heerlijke regendouche. Goede parkeergelegenheid. Rustige ligging. Alles aanwezig. Tot de vaatwasser aan toe.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    6,7
    Typisch Oostenrijks hotel, goede ligging, prijs<
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De uitbater is een eigenwijs nerveus iemand ... hij is gemaakt vriendelijk en geeft hierdoor een onbehaaglijk gevoel.

    Typisch Oostenrijks hotel, goede ligging, prijs<->kwaliteit verhouding.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    8,3
    Heerlijk geslapen, fijn overnachtingshotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige was de avondmaaltijd, geen keus en weinig eten voor best veel geld. Dat was jammer, we hadden beter ergens anders kunnen avondeten.

    We hebben heerlijk geslapen in de ruime, nette kamers met fijne bedden. Mooie rustige omgeving.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    5,8
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Met huisdier
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel (met name de manelijke eigenaar) was allerminst klantgericht. Bij aankomst leek hij heel vriendelijk, door het schudden van de hand van elk individueel gezinslid. Maar bij het avondeten werd er ons, zonder überhaupt besteld te hebben, een compleet menu voorgeschoteld. Aangezien onze honger zo laat op de avond niet zo grood was hebben we dit terug laten nemen en hebben we een schnitzel met aardappelen besteld. Dot ging bij de eigenaar gepasrd met erg boze gezichten en zelfs de hoorbare sarcastische opmerking achter onze rug om "es ist zu teuer". Bij het uitchecken stonden zowel de menus als de losse schnitzels op de rekening, plus nog een aantal extra kosten die niet in de reservering bevedtiging van booking vermeld stonden. Uiteraard heb ik deze kosten geweigerd te betalen, en uitsluitend betaald wat ik dat werkelijk heb gegeten en wat was afgesproken. De eigenaar heeft me daarna achtervolgd totdat ik in de auto wegreed. Echt een uiterst bizarre situatie. Ondanks dat alles goed en netjes was, zou ik vanwege het personeel dit hotel voor iedereen AFRADEN !

    De kamers waren netjes en ruim genoeg. De omgeving en natuur in de buurt van dit hotel is prachtig. Goede ligging als je op doorreis bent naar O.A. Kroatië.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,3
    Met de nukken van de eigenaar voor lief genomen een uitstekende locatie!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden de eigenaar op z'n zachtst gezegd een vreemde vogel. Kwam een beetje verbitterd over, heeft het liefst dat je alles contant betaald (zwart dus 😉) en we konden voor €10,- meer een ruimere kamer krijgen. Beetje vreemd aangezien wij de laatste kamer hadden geboekt! 🤔 De beste man maakt waarschijnlijk lange dagen en korte nachten.

    Mooie, erg ruim opgezette slaapkamer voor 4 personen met aparte toiletruimte en aparte badkamer. Alles was erg schoon, op onze kamer geen vuiltje te vinden. Matrassen iets aan de harde kant maar wel goed geslapen. Ontbijt was ook erg goed waarbij je zelfs een lunchpakket mocht samenstellen en meenemen zonder iets bij te hoeven betalen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    8,3
    Tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Drukte van de eigenaar. Alles moest snel, probeerde slagje te slaan.

    Kamer was goed, omgeving was mooi.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    9,2
    Het apartement was zeer schoon en zeer comfortabel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het apartement was zeer schoon en zeer comfortabel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,5
    Naar tevredenheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed geregeld. De omgeving was mooi.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,8
    Goede bedden
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 3 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed, maar niet super.

    Goede bedden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,1
    Goed adres voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dorp was wel heel erg klein, paar huizen en ong 3 hotels.

    Prijs, kwaliteitsverhouding

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    6,3
    Tussenstop
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid eigenaar, hij was behoorlijk dwangmatig

    Bereikbaarheid richting Slovenië, echte tussenstop in Oostenrijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,2
    Het appartement was super voor ons 5-en.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 3 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement was super voor ons 5-en. Het was modern, zeer netjes en alles was aanwezig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,9
    Gastvrijheid, service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje hectisch tov diner.

    Gastvrijheid, service.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    6,3
    Ontbijt matig en chaotisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 3 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt matig en chaotisch OnOostenrijks

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    6,7
    Prima voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oudbollig

    Snel en makkelijk voor op doorreis, voor langer verblijf minder

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,3
    Top hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jucuzzi gesloten

    Mooie ruime kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,6
    Waren op doorreis en er maar een nachtje geslapen maar kan het hotel zeker aanbevelen.
    • Met huisdier
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamer voor 3 personen. Goede bedden en mooie nette badkamer met apart toilet. Zeer vriendelijk en gastvrij onvangst.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,0
    Niet tevreden. Het personeel (de eigenaar en gezin) was onverschillig en niet klantvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Onverschillig personeel, lomp zelfs. Ik denk dat het de eigenaar zelf was met zijn gezin.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    10
    Ontbijt was super avondeten ook
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Booking .com heeft maar een kamer geboekt en wij hadden er twee geboekt

    Ontbijt was super avondeten ook

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,8
    Was 1x en snel weer vergeten!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Chagrijnige eigenaar!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    6,3
    Basis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Proper maar wel verouderd

    Basis. Meer niet, goed als doorreis

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    8,3
    De matras
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matras

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    10
    Zeer vriendelijk mensen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer vriendelijk mensen. Gemoedelijk, familiaal onthaal. Zeer nette kamers voorzien van goede badkamer en apart toilet. Goede wifi op de kamer. De bedden zijn van zeer goede kwaliteit! Goede geluidsisolatie van de kamer. Eten niet speciaal, maar wel goed. We kwamen later aan, maar konden toch nog avondeten krijgen, dit was na een lange reis zeker welkom.

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    6,7
    Mooi stukje Oostenrijk, vlakbij Obertauern waar wij altijd...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Echt slechte bedden, vond de kamers klein en niet sfeervol. Vreemde kleine badkamer, meer een cabine. Het was zeer warm toen wij er waren, maar buiten op het terras ontbijten was niet mogelijk. Eigenaar kwam gestrest en wat ongeduldig over.

    Mooi stukje Oostenrijk, vlakbij Obertauern waar wij altijd skiën.

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    5,8
    Dat wij een kamer geboekt hebben voor een x bedrag en bij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dat wij een kamer geboekt hebben voor een x bedrag en bij aankomst werd er een duurdere kamer op een niet al te chique manier in onze handen gedrukt. Tevens stond het avondeten totaal niet in verhouding tot de prijs. Wij hadden voor die prijs beter in de omgeving kunnen gaan eten. Waarschijnlijk was het dan een stuk voordeliger geweest. Verder zullen wij nooit meer bij dit hotel logeren. Als de eigenaar op zo' n incorrecte manier met zijn klanten om gaat is het voor ons gelijk de laatste keer.

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    5,0
    De wifi ivm doorreis is dat wel handig om nog wat dingen op...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hadden besloten om daar te eten maar het werd in een razend tempo erin geduwd en we hadden geen keuze iedereen kreeg hetzelfde te eten behalve de kinderen konden evt spagetti kiezen.

    De wifi ivm doorreis is dat wel handig om nog wat dingen op te zoeken.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    8,3
    De vriendelijkheid van de mensen en de hulp die geboden werd...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De vriendelijkheid van de mensen en de hulp die geboden werd i.v.m. rolstoel gebruiker het uitgebreide ontbijt

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    7,5
    De vriendelijke ontvangst en de mooie grote schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Weinig flexibel.

    De vriendelijke ontvangst en de mooie grote schone kamers.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    6,7
    Omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Gastvrijheid was niet zo

    Omgeving

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    6,3
    Het bed was heerlijk de kamer was prima, alleen erg gehorig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dinner werdt aangeboden zonder van te voren aan te geven wat het zal kosten.

    Het bed was heerlijk de kamer was prima, alleen erg gehorig.

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    8,3
    Vriendelijk ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vriendelijk ontvangst. Aparte speelkamer voor kinderen.

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 36

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: