Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Nationalpark Lodge Grossglockner 4-sterren

Hof 6-7, 9844 Heiligenblut, Oostenrijk

#6 van de 9 hotels in Heiligenblut

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 202 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,6
    Een perfect hotel, maar wel redelijk aan de prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren is wat onhandig, maar wel gratis. Op enkele honderden meters afstand kan gebruik gemaakt worden van een parkeerkelder.

    Vriendelijk personeel: we hadden een kamer gereserveerd zonder balkon maar dat kon toch omgezet worden naar een kamer met balkon met een schitterend uitzicht, prima en uitgebreid ontbijt,

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,1
    Prima maar te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor dezee prijsklasse vonden wij de kamers vrij eenvoudig en het ontbijt wat karig. We hadden er meer van verwacht.

    Super locatie midden in Heiligenblut. Alles op loopafstand. Prima bedden en ruime kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,9
    Prachtige omgeving van dit prima, basic hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De auto verderop parkeren was niet optimaal, zeker omdat we niet alle vakantiespullen eruit wilden en konden halen.

    Toen we aankwamen zag het er leegstaand uit, maar... Hiervan waren we per e-mail al netjes op de hoogte gesteld. Bij de alternatieve ingang aan de achterkant konden we gewoon uitladen, en werden we geholpen door een uiterst vriendelijke, en prachtig uitgedoste dame. De kamer was simpel en zeker doeltreffend, voldoende voor een doorreisgezelschap.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    6,7
    Overnachting IN de dorpskroeg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamernr.2 en 3 liggen aan de voorkant en recht tegenover de dorpskroeg en die sluit bijvoorbeeld op vrijdagnacht om 03.00 uur s'nachts. Daar zit het halve dorp en wat verdwaalde Engelse jongens. De enige oplossing lijkt mij meedoen, want slapen lukt dan echt niet.

    Ontbijt geweldig. Ligging midden in het dorpje.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    10
    In één woord FANTASTISCH!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets!

    Alles was echt TOP!

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 december 2015

    6,7
    Als je via bookings boekt krijg je een kamer achteraf.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als je via bookings boekt krijg je een kamer achteraf. Onze kamer lag direct tegenover de dorpskroeg met harde muziek tot 02;00 uur. Vervolgens een stillere kamer gekregen aan de achterzijde maar daar stond een sneeuwkanon heel de nacht te loeien.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: