Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Art Hotel Vienna 3-sterren

Brandmayergasse 7-9, 05. Margareten, 1050 Wenen, Oostenrijk

#230 van de 316 hotels in Wenen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 879 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,9
    Eenvoudig maar schoon met goede verbindingen met de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De wastafel in de badkamer lekte ook als die niet in gebruik was. Gemeld maar geen actie gezien.

    Locatie en openbaar vervoer verbindingen met het centrum, De kamer was eenvoudig maar schoon.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    8,3
    Wij bevelen dit hotel aan voor (zaken)reizigers die goed willen slapen in een niet duur hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bij de uitgang ligt een oneffen dorpel, waar mijn vrouw over struikelde. Wij hebben aanbevolen om deze te markeren met een gele streep of zo. Zal zeker goed komen.

    Kamer + badkamer is schoon. Matrassen zijn heel goed, we hebben prima geslapen. Geen verkeerslawaai ondanks dat onze kamer aan de straatkant ligt (we hadden wel het raam dicht). Het hotel ligt in een rustige wijk. Pleintje met winkels en cafés op 150 meter afstand. Aan dat plein heb je een winkelstraat. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam (we wilden bijvoorbeeld per U-4 naar Wien-centrum, maar medewerkster adviseerde spontaan om bus 59 te nemen, veel sneller en bushalte vlakbij). Mijn vrouw had een ongelukje met haar enkel. Manager kwam meteen met ijs. Wij misten daardoor onze ontbijt-afspraak. Manager bood gratis ontbijt in het hotel aan. Compliment, zo hoort het.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    10
    De kamer was heel knus en goed ingericht!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond wat haren van iemand anders in de douchekraan.

    De kamer was heel knus en goed ingericht! En alles was beschikbaar: handdoeken, douchezeep, balkon, etc.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    8,8
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten

    Prima bedden. Ontbijtbuffet is uitstekend, suite zeer ruim, vriendelijk behulpzaam personeel, rustige buurt met winkeltjes (o.a. supermarktje) en restaurantjes dichtbij. Openbaar vervoer: op 300 meter een bushalte (lijn 59A) waar elke 6-7 minuten een bus vertrekt die je in ca 12 minuten naar de binnenstad brengt (Oper).

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Alles was goed

    Vriendelijk personeel, voorkomend en behulpzaam

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,9
    Heerlijke bedden; gezellig hotel als je van de verdere faciliteiten gebruik wilt maken.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niet ontbeten, aangezien familie om de hoek woont. De kamer was uitstekend; zeer schoon en prima bedden.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,9
    Goede locatie, veel mogelijkheden makkelijk bereikbaar te voet en met ov
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte in de zeer interessante parkeerkelder

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,7
    Goed simpel hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Simpele kamer en erg warm.

    Ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,1
    Prima om Wenen te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kleine kamer, geen airconditioning en parkeerkelder(tje) voor maximaal 7 auto's

    Ligging en service balie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    10
    Leuk peroneel kamers waren goed schoon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk peroneel kamers waren goed schoon. Hotel was leuk aan gekleed Wat ook zeker een plus punt was was het parkeren voor de motoren

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2016

    8,8
    Schoon!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schoon! Goede bedden. Service en bar via nachtportier 24/7 ! Voor ons (schoonkinderen om de hoek) perfecte locatie. Ook zonder dat: we zijn de stad ingelopen, en met een beetje voorlichting loop je door de 20e tot 18e eeuw door Wenen naar het centrum. Een mooie benadering en niet te ver.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    8,3
    Relaxte sfeer, alles goed geregeld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Gebakken spek lucht om mee wakker te worden uit de keuken, terwijl mijn kamer op de vierde etage lag

    Relaxte sfeer, alles goed geregeld. Zonder opsmuk.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    9,2
    Alle stafleden waren ontzettend hulpzaam vriendelijk.
    • Individuele reiziger

    Niet de mooiste buurt maar heel makkelijk in 10 minuten naar de Staatsopera met de bus.

    Alle stafleden waren ontzettend hulpzaam vriendelijk. Echt fantastisch! Lekker ontbijt. Ik voelde me heel welkom. De volgende keer in Wenen zal ik weer een kamer daar boeken.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    7,1
    prijs/kwaliteit , ontbijt;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen airco ( maar wij waren in Wenen tijdens een hittegolf , dus is dit relatief) wat ver van centrum

    prijs/kwaliteit , ontbijt; voor familie in groep zeker OK

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    8,3
    Goede ligging en waar voor je geld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Jammer dat de tv kapot was!

    Goede ligging en waar voor je geld

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Art Hotel Vienna

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: