Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Harry's Home Linz Hotel & Apartments 4-sterren

Donaufeldstraße 3, Dornach-Auhof, 4040 Linz, Oostenrijk

#8 van de 51 hotels in Linz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 925 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    9,6
    Slim hotel & longstay-concept met prachtige studio's
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Businessstudio
    • Verbleef 1 nacht

    Studio was geweldig; inclusief prachtige badkamer en zelfs een heuse inloopkast! Met de bus ben je in 20 minuten in het centrum. Parkeren top, onder het hotel (afgesloten) of op bovengrondse parkeerplaatsen. Ontbijt prima en gezellig personeel. Onze hond genoot van de binnentuin. Beslist voor herhaling vatbaar!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    5,4
    Slecht geninformeeerd personeel en stoffige kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Businessstudio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was broeiend heet waardoor de deur open moest laten waardoor ik de hele nacht de stekende muggen moet kapotslaan. Helaas wist de medewerker mijn niet te vertellen dat de airo alleen werkplaats de ramen en deuren gesloten zijn. Veel stof op de muur en onder het bed...funest als je een stoffallergie en astma hebt! Jammer kamer was mooi!

    Gratis parkeren voor de deur, balkon

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,2
    Een mooi appartementje, prima voor een aantal dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 5 nachten

    De balkons worden over het algemeen gebruikt om te roken. Jammer als je daar precies naast zit.

    Een mooi appartementje, prima voor een aantal dagen. Van alle gemakken voorzien. Veilige stalling voor onze e-bikes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    6,3
    Mooie, ruime kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - prijs/kwaliteit - voor die prijs mag de frigo gevuld zijn. - 1x nachtelijk lawaai van andere hotelgasten via binnentuin - geen 24/24 receptie

    Mooie, ruime kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,1
    Wisselend succes!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt vindt plaats in de ruimte waar de receptie is dus best wel frisjes. De kwaliteit van de medewerkers van de receptie was wisselend. De eerste medewerker leek het vervelend te vinden dat er gasten kwamen...er was niets mogelijk. De tweede hielp ons enorm door onze kamer te upgraden voor een bijdrage zodat we toch een tweepersoonsbed kregen met een heerlijk balkon. Ik vond de prijs-kwaliteitverhouding niet goed.

    Modern hotel, bed en ontbijt goed. Je kunt de fiets veilig stallen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,2
    Comfortabel door de ruime opzet. Leuke formule.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koelkast werd niet goed koud, maar dat hadden wij dit jaar eigenlijk bij alle accomodaties waar we geweest zijn. :-) Receptiemedewerkster leek moe te worden van het beantwoorden van vragen van allerlei gasten. Overigens lijkt het me niet fijn werken aan een receptiebalie die min of meer in de eetzaal staat.

    Ruim opgezet; slim ingerichte studio's; makkelijk parkeren; fijn dat we konden inchecken. Op de heenweg waren we in de file beland: we haalden de inchecktijd niet. Via de telefoon echter een code en aanvullende informatie gekregen. Daarmee de sleutels uit een kluisje gehaald, waarme we gewoon de kamers en de parkeergarage in konden, superfijn!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,6
    We hadden via Booking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden via Booking. com een mooie aanbieding. Voor fietsers een toplocatie. Stalling en fietpomp e.d. incl. Dicht bij de Donau; Eurovelo 6 en Limesroute.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    6,3
    Slechte prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer lawaaiige omgeving, naast twee drukke wegen Zeer ver van het centrum van Linz Restaurants in de buurt waren gesloten Troosteloze omgeving

    Het was schoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,9
    aangenaam en rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    gesloten bar tijdens het verlengde weekend en geen terras in de buurt.

    ruime keuze en aanvullend ontbijt, nette moderne kamer, douche en inloop opberg kast prima airco. in de onmiddellijke omgeving zwemmeer met uitgestrekte ligweide en resto geweldig bij zonnig warm weer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    7,5
    Heerlijk geslapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was smal maar dat was ons al meegedeeld

    Mijn vrouw is mindervalide, ons werd een aangepaste kamer aangeboden zonder extra kosten. Goed bed, airco en perfecte douche. Het ontbijt was prima verzorgd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    10
    EEn fijn adres om te verblijven !
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Dat hebben we al in de vorige vraag opgeschreven !!

    De kamer en de bedden waren zeer comfortabel , de badkamer ook ,jammer dat er geen anti-slipvloer in de douche was , mijn man was ernstig ziek en mocht absoluut niet vallen ! Misschien is daar een oplossing voor te vinden ?Verder hebben we het zeer naaronze zin gehad !!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    9,2
    Uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend ontbijt. Ruime, crises, smaakvolle kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    9,2
    Prima uitvalsbasis voor Linz, maar houdt rekening met niet iedere dag schoonmaken/schone handdoeken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Businessstudio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer wordt niet dagelijks schoongemaakt, ook niet de handdoeken vervangen. Was niet vooraf bij mij bekend.

    Keukentje in de studio is super.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    8,8
    Mooi modern en rustig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uitzonderlijk rustige kamer. Vlak bij de Donaufietsroute en op fietsafstand van de stad Linz. Fiets staat veilig in afgesloten parking.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    9,2
    Zag er strak en netjes uit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zag er strak en netjes uit

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 januari 2016

    8,8
    vriendelijk personeel, goed ontbijtbuffet
    • Stel

    vriendelijk personeel, goed ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    8,8
    Afgesloten parkeergarage.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen koelkast op de kamer.

    Afgesloten parkeergarage. Grootte van de kamer. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,8
    goede ligging, kamer schoon en prima bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt is duur

    goede ligging, kamer schoon en prima bedden

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    8,8
    ruime kamer en ruime badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ruime kamer en ruime badkamer

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: