Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Haus Arenberg 4-sterren

Blumensteinstraße 8, Parsch, 5020 Salzburg, Oostenrijk

#14 van de 117 hotels in Salzburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 538 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    9,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    8,8
    Uitstekend verblijf voor meerdere dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was wel vriendelijk maar niet zo klantgericht. Loopafstand naar het dorp was goed te doen alleen terug moest er behoorlijk omhoog worden gelopen.

    Kamer en het ontbijt waren prima

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    10
    prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk helemaal niets.

    Het ontbijt was prima, uitgebreid met veel verse producten. Op verzoek kregen we zelfs heerlijke koffie cappuccino. De kamer was zeer schoon, mooie badkamer met alle voorzieningen. Elke dag schone badhanddoeken. Prettige bijkomstigheid: koffie- en thee faciliteiten op de kamer. Balkon met zitje én een prachtig uitzicht. Onze auto konden voor de ingang van het hotel parkeren.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,8
    Goed hotel, aanrader voor stedentrip!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie van hotel is goed. Op loopafstand van oude stadcentrum. We hadden een driepersoonskamer geboekt en kregen 2 aangrenzende kamers met tussendeur. Ontbijt was erg goed en uitgebreid. s Avonds bij terugkomst wilde we nog wat drinken. We waren de enige gasten die dat deden, maar we konden bestellen wat we wilden. De tuin wordt niet echt gebruikt. Wel jammer. We hebben s avonds nog even op t terras gezeten, maar het zou fijn geweest zijn als we in de tuin hadden kunnen zitten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,6
    Een aangenaam verblijf, zeer goed ingericht; een ruime kamer naast uitstekende service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets, het is ons zeer goed bevallen, zeker met het oog op de fijne omgeving.

    Prima ontbijt, goede sfeer en zeer ongedwongen. De Altstadt Salzburg was op wandelafstand dus hebben wij onze auto niet gebruikt gedurende dit prettig verblijf. Het hotel was smaakvol ingericht en bood een zeer verzorgde entourage. Goede service en zeer fijn ontvangst. Niets dan lof voor dit fijne verblijf in Salzburg.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,8
    Niet huisdiervriendelijk
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De houding van de "lady of the house" en het feit dat dit hotel niet zozeer huisdieren toelaat maar eerder huisdieren tolereert. Het begon met een gebrek aan beleefdheid bij de aankomst. Geen "Servus" of "Gutenabend" of zelfs "hallo", enkel een nogal afkeurende blik toen zij me met hond zag binnenkomen. Bij het ontbijt werd mij gezegd: zet de hond dan maar in de auto want hij mag niet binnen in de ontbijtkamer. Tot daar aan toe dat hij niet binnen mag, maar ik was alleen op stap. Mijn (kleine) hond is niet goed in alleen blijven (door persoonlijke omstandigheden heeft hij dit nog niet geleerd, en ik ben te goed opgevoed om hem dan in de kamer te laten zodat hij misschien iets stuk maakt) Bij 30 gr zeggen dat je een hond maar in de auto moet zetten, is in mijn ogen dierenmishandeling. Ze hadden ook kunnen voorstellen (gezien ik wel op het terras kon zitten met de hond) om voor mij even een bordje te halen, er liep zeker genoeg personeel rond om mij even te helpen. Het was vooral de manier waarop de dame in kwestie mij gedurende de twee dagen aansprak. Het heeft geduurd tot ik de rekening betaald had voor er op een vriendelijkere toon een gesprek werd aangeknoopt. Too little too late.

    De kamer was zeker in orde, ruim voor een eenpersoonskamer en zeer proper. Schitterend uitzicht voor de kamers aan de dalzijde. Het ontbijt kan ik niet veel over zeggen, gezien ik niet echt warm onthaald werd, heb ik dit overgeslagen. Op de "lady of the house" na was al het personeel zeer vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    9,2
    Dit is een topper
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de prijs scheelde 7 euro met wat ik had besteld bij booking.com. Ik heb er uiteindelijk niks van gezegd, maar had het eigenlijk wel moeten doen.

    het ontbijt is heel uitgebreid. Koffie kwam s'morgens zeer snel, voor mijn dochter een warme chocomel maken was geen enkel probleem. Toen vroegen ze of we misschien een eitje wilde, en we konden kiezen op welke manier ze bereid werden. Kamers waren werkelijk extreem netjes. Echt een topper!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    10
    Heerlijk hotel voor bezoek aan mooi Salzburg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt niets.

    Ruimte om te parkeren. Prachtige binnenstad op 20-30 minuten wandelafstand. Hotel met mooie tuin. Het ontbijt , op het brood na maakt men alles zelf!, is heerlijk en heeft veel keuze. Erg vriendelijk personeel. Je voelt je welkom. Hotel is rustig gelegen. Mooie ruime kamer. Moderne badkamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    9,2
    Lekker ontbijt met meer dan voldoende variatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De temperatuur in de badkamer mocht wat hoger.

    Lekker ontbijt met meer dan voldoende variatie. Rustige locatie op wandelafstand (15 à 20 minuten) van het oude centrum van Salzburg. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Men kan er in België nog wat van leren!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    8,3
    Comfortabel en gemoedelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig rustige locatie in een mooi ouder pand. Zeer vriendelijk personeel. Prima ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,8
    Rustig gelegen hotel op 15 min.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig gelegen hotel op 15 min. stappen van het centrum van Salzburg. Parkeerplaats aan hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    10
    superfijn hotel, allemaal heel persoonlijk en gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de huiselijke sfeer en de supergoede faciliteiten

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,9
    aangenaam verblijf maar prijs niet conform afspraak
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    parking niet voorzien voor 'grote' wagens

    ligging dicht tegen het stad, lekker ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    10
    Gezellig hotel op 15 min lopen van de binnenstad van Salzburg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon hotel, vriendelijk personeel, redelijk uitgebreid ontbijt. Lekker dichtbij de oude binnenstad en toch lekker rustig. Mooi uitzicht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    9,6
    De rustige ligging, maar toch op loopafstand (15 min.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De rustige ligging, maar toch op loopafstand (15 min.) van het centrum van de stad. Prima ontbijt en vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    9,6
    Locatie ten opzichte van het centrum van Salzburg en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie ten opzichte van het centrum van Salzburg en de gratis parkeerfaciliteiten. Vriendelijkheid van het personeel. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    9,2
    Locatie + hotel zelf + faciliteiten + service personeel...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het is niet het goedkoopste hotel. Krappe douche/toilet.

    Locatie + hotel zelf + faciliteiten + service personeel / eigenaren. Relatief dichtbij oude centrum. Parkeren bij hotel.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    9,6
    Enorm gastvrij verblijf en ook nog op loopafstand van de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    WiFi signaal op kamer was beperkt. In lobby en restaurant prima.

    Enorm gastvrij verblijf en ook nog op loopafstand van de mooie binnenstad van Salzburg. Heerlijk ontbijt ook!

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    9,6
    Zeer mooie en rustige ligging op wandelafstand (20 minuten)...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Absoluut niets.

    Zeer mooie en rustige ligging op wandelafstand (20 minuten) van het centrum..

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    10
    De rust en het comfort.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De rust en het comfort.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: