Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Garden Inn Vienna South 4-sterren

Hertha-Firnberg-Straße 5, 10. Favoriten, 1100 Wenen, Oostenrijk

#222 van de 316 hotels in Wenen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 648 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    9,6
    Zeker de moeite waard, ga er zeker terug komen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Misschien tijd dat het bad vervangen wordt door een inloopdouche

    Kamers perfect. Ontbijt heerlijk. Parkeren super, diner uitstekend. Locatie perfect en uitermate gastvrij

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    8,8
    Heel vriendelijk personeel, uitstekend ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zijn wakker gebeld 's nachts omdat er klachten kwamen dat iemand rookte op de kamer, dit bleek de kamer boven ons te zijn, maar wij kregen een uitbrander die we niet volledig begrepen. Toen we dit zeiden aan de telefoon, werd hier niet op gereageerd. Even later kregen we wel nog een telefoon op zich te verontschuldigen en een drankje aan te bieden.

    Zalig ontbijt, heel veel keuze en allemaal heel lekker. Ook glutenvrij brood was steeds vers ter beschikking. We konden ook steeds aan de balie terecht met al onze vragen, we kregen steeds correcte, relevante informatie.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    8,3
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Toegankelijk voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 2 nachten

    Prima, ruime en rustige kamer. Uitgebreid ontbijtbuffet. Parkeergarage onder het hotel, wel prijzig. De shuttlebus naar de binnenstad was handig, dichtstbijzijnde metrostation was bereikbaar met de bus welke eveneens (bijna) voor de deur stopte.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,1
    Prima hotel👍
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel👍

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    9,6
    Prima hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Service, clean, quiet

    Verbleven in december 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    • Stel

    Niets.

    Als rolstoelgebruiker hadden wij (op verzoek) een prima kamer, waarbij de badkamer ingericht was voor een invalide persoon.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: