Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Atel Hotel Lasserhof 3-sterren

Lasserstraße 47, Schallmoos, 5020 Salzburg, Oostenrijk

#97 van de 110 hotels in Salzburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 380 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,9
    Zeer fijne hotel voor een korte overnachten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lag een stukje gebroken glas in de kamer. En midden in de nacht werden wij wakker door luidruchtige gasten in het hotel.

    Het bed was erg fijn, een heerlijke boxspring!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,6
    Overnachten in Salzburg. De ideale tussenstop bij Lasserhof.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamerdeur ging moeilijk toe. Verder kunnen we niets negatiefs melden.

    Ontvangst, informatie aan de receptie, comfort op de kamer, hygiëne, ontbijt. Alles was prima in orde. De parking tegenover het hotel was goed gelegen en betaalbaar zo in het centrum, zeker door de aangeboden korting door het hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    7,9
    Servicegericht hotel op loopafstand van station, oude centrum en rivier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer had iets groter gemogen voor 3 nachten, maar je krijgt gewoon wat er vrij is natuurlijk. Er was geen gezellige lounge om 's avonds te zitten toen wij er waren. Je kon nergens buiten zitten of iets gebruiken op een terras van het hotel zelf.

    In plaats van hotdrinkbar op de kamer, kun je bij dit hotel zelf water koken beneden in het souterrain en meenemen in een thermoskan naar de kamer. Neem wel zelf koffie en thee mee. Voor het ontbijt even een koffie op de kamer > dan doe je dit toch niet, maar dat het kon was erg goed. Bij het ontbijt werd gevraagd of je nog iets wilde, voordat men ging opruimen. Zo attent komt niet vaak meer voor in hotels. Lekkere bedden, prima douche. Prettige wijk op loopafstand van treinstation en oude centrum en rivier de Salzach.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,8
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Geluiden binnen het hotel, met name van luidruchtige gasten, maar ja, je kunt niet alles hebben.

    Grote ruime kamer met box-spring bedden en een enorme hoeveelheid aan stopkontakten overal verspreid! Dubbel glas, waardoor een minimum aan geluid van buiten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    9,6
    Parkeren was goed geregeld kortings kaartje gekregen van 5...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren was goed geregeld kortings kaartje gekregen van 5 euro Dag parkeren was 10 euro Dat was het enige

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,8
    Doet wat het belooft, maar zorg op zijn minst voor verse koffie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Zeer uitgebreid en lekker buffetontbijt. Helaas : de koffie 's morgens niet te drinken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ONTBIJT!

    ruime kamer goede bedden

    Verbleven in mei 2018

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: