Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Tautermann 3-sterren

Stamserfeld 5, Innenstadt, 6020 Innsbruck, Oostenrijk

#60 van de 66 hotels in Innsbruck

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2464 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    8,3
    Tussenstop op weg naar Italië
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet zo groot, maar we waren dan ook met 6 personen. Maar het ging wel.

    Ligging vlak bij het stadscentrum, basic maar netjes. Behoorlijk ontbijt, vriendelijk personeel. Voor ons een goede tussenstop richting Italië!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,3
    Goed ontbijt en dichtbij het leuke centrum van Innsbruck.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een ruime familiekamer. Klein minpuntje waren de trappen om de kamer te bereiken. Meer dan 70 treden.

    Goed ontbijt en dichtbij het leuke centrum van Innsbruck.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    8,3
    Zeer mooi verzorgd hotel met prachtig uitzicht vanuit de kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het parkeren, er was weinig plaats, enkele plaatsen naast het hotel, auto's moesten achter elkaar staan, als er iemand moest vertrekken, verzetten de mensen van het hotel de wagen.. Er was slechts plaats voor 6 wagens, wij hadden geluk dat we de laatste plaats vooraan hadden. Er was wel een camera aanwezig die toezicht hield op de gelukkigen van de 6 plaatsen. De overige reizigers die later aankwamen werden verder geholpen door het hotel maar moesten toch een eindje wandelen...

    Het ontbijt was zeer goed, wel pas om 7u30, we waren op doorreis dus iets vroeger had gemogen, maar het ontbijt was zeker in orde.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    5,0
    Redelijke overnachting in een erg gedateerd hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene en locatie van het filiaal was niet in orde. Kamer erg gedateerd, schimmel in de badkamer en muren en vloeren kapot.

    De eenvoudige bereikbaarheid in Insbruck.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    6,3
    Goed voor een paar overnachtingen met ontbijt vanwege de centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eenvoudig hotel, oud interieur. Lieve mensen bij de receptie en het ontbijt. Prima centrale ligging. Het ontbijt was prima. Omdat we vroeg waren en het niet druk was hadden we een parkeerplaats naast het hotel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,9
    Prima hotel op goede afstand en bereikbaarheid van stad en vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dispencer in de douche was leeg.

    Locatie is prima ten opzichte van luchthaven en stad. Prima bedden en lekkere badkamer met goede douche. Rustige kamer. Goed ontbijt. Heel flexibel met aanvangstijd van ontbijt. Goede bezetting van de receptie met vriendelijke service gerichte dame.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    10
    Wij zouden terug gaan, zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij zouden terug keren, maar parkeren is een speciaal systeem omdat het midden in de stad ligt.

    Dit hotel was prijs kwaliteit, sobere kamers maar alles ok. Goede douche en bed wat het voornaamste is. Ontbijt voorzieningen genoeg.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    10
    prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de info vooraf zou nog mogen staan dat de autosleutel afgegeven moet worden ivm weinig parkeerplaats. zij verplaatsen dan de auto's indien er iemand uit moet. De auto's staan strak tegen elkaar geparkeerd. Geen probleem, maar fijn te weten vooraf.

    vriendelijk personeel, heel lief voor onze dochter. Alles is heel erg netjes, het vooraf gereserveerde kinderbedje stond alvast opgezet klaar. Ruime kamers, ondanks het extra kinderbedje nog altijd voldoende ruimte op de kamer. Het is enkel de straat oversteken en je zit in het centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    4,2
    Voor ons niet meer. 3e etage zonder lift met een man van 80 met copd en hartkwaal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze hadden ons op de 3e etage gedaan. Wij hadden vorig jaar september al geboekt. Kregen de kleinste kamer met ons 5en. Plus dat mijn vader van bijna 80 helemaal naar boven moest lopen. Hij heeft copd en een hartkwaal. Dit was niet te doen. We hebben het daar gezegd maar er was niets aan te doen. Er was dus ook geen lift. Voor ons laatste keer geweest. En parkeren moesten wij betalen.

    Ontbijt was prima. Alhoewel ze wel sneller aan mogen vullen. Duurde bijna een half uur voor er brood aangevuld werd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,9
    Prima overnachtingshotel. Vlak bij het centrum van Innsbruck
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Sommige matrassen waren aan vervanging toe

    Prima ontbijt. Genoeg keuze. We sliepen in een vier-persoonskamer met vier volwaardige bedden. Badkamer en toilet prima in orde

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    6,3
    Parkeren is een probleem: er is beperkte parkeergelegenheid...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren is een probleem: er is beperkte parkeergelegenheid bij het hotel. Je moet de autosleutel bij het hotel inleveren. Het personeel rijdt de auto's van de gasten de parkeerplaats op en af op het moment dat mensen aankomen en vertrekken. De parkeerplekken zijn zeer krap. Het ontbijt was prima, maar er was te weinig zitruimte voor alle mensen. Hierdoor konden we niet samen aan 1 tafel eten. De slaapkamer was prima, met fijne bedden en een prima badkamer. Alles netjes schoon. Er is geen gelegenheid voor een warme maaltijd in het hotel. Het mooie centrum van Innsbruck (een aanrader!) is echter op loopafstand, met genoeg eetgelegenheden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    6,3
    Okay voor 1 overnachting op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig parkeergelegenheid die wél optimaal benut wordt; de autosleutel dient te worden achtergelaten bij de receptie zodat de medewerkers auto's kunnen verplaatsen. Het hotel is behoorlijk 'op leeftijd', een renovatie is nodig. Bedden zijn oud, de veren voel je in het matras. Er is geen lift en onze kamer was op de derde verdieping... Er is ook geen airco in het gebouw. Het centrum is niet ver lopen, maar het weggetje naar het hotel gaat behoorlijk steil omhoog.

    Zeer vriendelijk personeel, erg behulpzaam. Ontbijt was in orde, niet al te veel keus, maar alles was vers en werd regelmatig aangevuld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    4,2
    Hier komen wij niet meer terug. Zeer spijtig voor de lieve dames.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer - Kelder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De familiekamers zijn in de kelder. Daar is het muffig en donker. Geen airco of ventilator. Slechte WiFi. Parkeren is moeilijk. Als je een plek vindt bij het hotel dan dien je je autosleutels bij de receptie achter te laten zodat de auto eventueel verschoven kan worden. De auto's worden namelijk achter elkaar geparkeerd en 2 aan 2. De kerktoren gaat ieder uur af! Daar heb je last van als je een lichte slaper bent.

    Het personeel. De dames bij de receptie en in de ontbijtzaal waren enorm aardig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    4,2
    Het bed op zich en het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het servies was niet proper en in de badkamer hing een verschrikkelijke rioleringsgeur. Verder geen parking (tenzij je bij de eerst 5 aankomt) dus straten ver weg betalend parkeren met het risico dat je spullen uit je auto gestolen kunnen worden. Niet het meest vriendelijke personeel, een glimlach was precies nogal duur...

    Het bed op zich en het uitzicht

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    3,8
    Gezinskamer in de kelder, was er erg muf en oud.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer - Kelder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezinskamer in de kelder, was er erg muf en oud. Parkeren van de auto was een drama. Eigen terrein al snel vol. Openbaar parkeren bijna niet mogelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,3
    Prima hotel om Innsbruck te bezoeken, lekker dichtbij centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Rumoerig gebouw. Parkeren lastig, maar wel te doen.

    De kamers zijn gedateerd, badkamer erg klein (wc bijna onder de wastafel), bed was goed, ontbijt uitstekend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    6,3
    Parkeren bij het hotel is werkelijk slecht
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is zeer slecht geregeld. Er zijn veel te weinig parkeerplaatsen bij het hotel. Bij aankomst willen ze je autosleutels graag hebben zodat iemand van het hotel je auto kan verplaatsen omdat je achter elkaar en direct naast elkaar (lees ingesloten) geparkeerd kan komen te staan doordat de auto's van andere gasten er ook bij moeten. Je kan alleen weg en/of bij je auto als andere auto's weggereden zijn door een hotel personeelslid als je pech hebt. En dat geldt eigenlijk voor iedere gast met een auto. Er wordt geparkeerd in 2 rijen van 4-5 auto's achterelkaar. Je kunt niet eens je auto bereiken als je een beetje pech hebt. Zeer slecht geregeld allemaal. En als je vraagt hoe het zit als er schade wordt gereden aan je auto door het personeelslid, is het antwoord: daar zijn we voor verzekerd. Maar je zit dat we met de brokken als je onderweg bent naar je vakantiebestemming of terug naar huis. En ga dan maar eens je schade verhalen... voor ons hoeft het hotel niet meer gewoon vanwege het feit dat het parkeerbeleid niet en nergens vermeld wordt. Jammer, het is een goed en fijn hotel op loopafstand van het centrum maar parkeren is een waar drama.

    Prima ontbijt! Goede bedden. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    8,3
    Een positieve ervaring!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtzaal is klein. Voor ons was het geen probleem, maar voor mensen die graag alleen willen zitten met hun metgezellen kan dit een nadeel zijn.

    Goed ontbijt, voor ieder wat wils. We hadden een mooie ruime kamer met uitzicht op de bergen. Het personeel was heel vriendelijk en ze stonden altijd klaar om je te helpen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,1
    Goed bereikbaar, daarom geslaagde overnachting.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie t.o.v. het centrum was optimaal, zeer aardig personeel! De kamer was eenvoudig ingericht, de bedden wel aan vervanging toe, toch is het hotel wel aan te raden!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    8,3
    Prima voor een paar nachten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel is erg basic wat voor een paar dagen prima is. Verder ligt het hotel een stuk op de berg waardoor het te voet lastig te bereiken is als er veel sneeuw ligt.

    Het ontbijt was erg goed met lekkere verse broodjes. Verder was de kamer prima met goede bedden en had het een mooi uitzicht op de bergen. Prima locatie want met 5 min lopen sta je in het oude centrum van Innsbruck.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,9
    Basic hotel op wandelafstand van centrum Innsbruck, prijs kwaliteit niets mis mee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er is gratis parking aan het hotel maar omdat deze zo klein is staan alle wagens achter elkaar geparkeerd, als je je wagen wil gebruiken moet je dat 's morgens melden of hij staat heel de dag geblokkeerd. Voor ons was dit op zich geen probleem maar het is wel iets waar je rekening moet mee houden.

    We hadden een zeer ruime kamer, een beetje gedateerd maar alles wel heel proper.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 september 2016

    5,4
    Voor een nacht is het goed maar voor meerdere nachten niet aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Activiteiten b.v. een bar,huiskamer waren niet aanwezig.

    De oosterijkse sfeer in de etenskeuken. n voordat we weer weg gingen met onze auto werd door een personeelslid andere auto,s die voor ons stonden weggezet zodat we met onze auto weg konden rijden. Oontbijt was redelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    6,3
    Lokatie is uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren in Innsbruck is een lastig verhaal en hotel Tauterman heeft hier erg veel last van. Je moet jouw sleutel afgeven en aangeven of je die dag jouw auto gebruikt.

    Lokatie is uitstekend

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    7,5
    Kleinschalig hotel dichtbij centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er zijn weinig parkeerplaatsen. En je moet je autosleutel afgeven, zodat ze je auto kunnen verplaatsen als er iemand weg moet.

    Het hotel ligt dicht bij het centrum. Kamers waren goed en bij het ontbijt was voldoende keuze.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    5,8
    Prima locatie dicht bij het oude centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn functioneel, voldoende maar ook niet meer. Parkeergelegenheid: eigenlijk te weinig. Als je vroeg genoeg komt heb je een plekje.

    Prima locatie dicht bij het oude centrum. Ontbijtbuffet prima.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    2,5
    Een hel op aarde
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles hellaas we keken er naar uit om weg te gaan

    Het was een afschuwelijke ervaring in een klein hokje veelste warm slecht ontbijt erg duur voor wat we kregen geen rustige buurt word veel verbouwd geen parkeergelegenheid en je moet je auto sleutel inleveren

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    8,3
    - dichtbij centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - ze zijn aan het bouwen naast het hotel (begin juli) waardoor je 's ochtends wat lawaai hoort

    - dichtbij centrum - gratis parkeren 200m van hotel vandaan (hotel beschikt ook over kleine eigen parkeerplaats)

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    10
    De ruime kamer en het ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het parkeren bij het hotel. Maar er werd een goede oplossing bedacht.

    De ruime kamer en het ontbijt!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    6,3
    Goed voor kortverblijf in de kamers die wij kregen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was vrij klein. Wel oké voor één nacht. De matrassen waren veel te hard.

    Het was proper

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,1
    Goed voor één nacht (doorreishotel)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Iets te sober ontbijt en ongemakkelijke bedden.

    Goede ligging net buiten het oude stadsgedeelte.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,5
    Het was in orde!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een extra ruimte om gezellig samen te zitten en te chillen

    De kamers! Groot! Proper!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    Net, basic, maar prima hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gewekt door de klokkentoren, maar dat heeft ook zijn charme...

    Ligging net buiten het centrum, vlakbij de bergen. Heel basic, maar prima kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    5,0
    Goede locatie maar gebrek aan comfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren heel hard en douche was zeer verouderd

    Ligging van het hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    6,3
    Ok, was maar voor 1 nacht
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, ouderwets

    Goed ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    10
    Heerlijke stille, frisse kamer, heerlijk geslapen op doorreis van Italië naar nederland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lokatie, heel rustig, en ontvangst

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    8,8
    Prima hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift

    Prijs

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    4,5
    Voor een nacht kan, maar niet langer. Buurt geeft geen veilig gevoel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer,douche, slechte bedden.

    Kamers zouden niet meer dan € 70, — waard.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,8
    Totaalpakket
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Totaalpakket

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    6,7
    leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    tv hebben ze aan de verkeerde muur gehangen

    locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    5,0
    Gedateerd onderkomen, slechte prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd, niet bijzonder vriendelijk personeel, ontbijt matig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Ideaal voor kort verblijf vlak bij het centrum
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kopkussen zijn veel te plat

    Ruime kamers. Wel verouderd maar proper. Alles is aanwezig TV, wifi Ontbijt simpel en goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    5,8
    Parkeren is echt een drama!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is echt een drama!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,5
    vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ik vindt het jammer dat er geen zitje op de gang is ivm even niet op de kamer zitten

    het was goed daar

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    4,6
    Matig hotel en gedateerd , voordeel dicht bij de oude stad .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers waren matig , met zeer oud meubilair , geen lift , gebrekkige parkeerfaciliteiten .

    Ontbijt was goed .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,1
    Het was prima voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer - Kelder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte matrassen,vering voelde we erdoor.en erg ruwe lakens.

    Ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Ligging tov de stad👍 goed ontbijt en vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren was op dat moment niet mogelijk.

    Ligging tov de stad👍 goed ontbijt en vriendelijke personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    5,8
    De locatie was zeer goed , parking niet evident , kamers aan...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer en badkamer

    De locatie was zeer goed , parking niet evident , kamers aan vernieuwing toe ,

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    9,6
    Prima, perfect als tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen.

    Heel lekker ontbijt. Prima kamer en heel vriendelijk! Ideale ligging.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,5
    Goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    6,3
    Personeel erg vriendelijk. Ontbijt goed. Bed slecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed is veel te hard. Voor 1 nacht te doen.

    Ontbijt was goed. De kamer was netjes.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    6,7
    Direct aan het centrum, 500 meter omlaag wandelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamer aan de voorzijde waardoor veel straatgeluiden.

    Direct aan het centrum, 500 meter omlaag wandelen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,7
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer - Kelder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitaire voorzieningen

    Ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,9
    Heel goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel goed ontbijt. Perfect als doorreis hotel. Vlak bij centrum . We zijn hier verschillende keren al terug geweest

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een overnachting. Was alles prima

    Het ontbijt was goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    5,4
    Eenmalig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onze wc zat nog net niet onder de wasbak! Deze stond niet op de "reclame" foto's.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    5,8
    Voor 1 nacht te doen maar niet voor langer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is heel moeilijk.

    Het stadje Innsbruck.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren veel te krap

    goed ontbijt, normale kamers en bedden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,5
    Het hotel was netjes.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was netjes. Prima voor een of twee nachten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    7,9
    Prijs/kwaliteit verhouding redelijk. Gedateerde inrichting. Schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gedateerde inrichting. Oude kapotte gordijnen.

    Parkeerplaats bij hotel, dicht bij centrum. Schoon. Goed ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    10
    De inspanningen van het personeel
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Verluchting in de badkamer

    De inspanningen van het personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,9
    Goed onderweghotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede bereikbaarheid, dicht bij centrum

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    6,3
    Voor 1 nacht is het goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren van auto, hij stond ca 500 meter verderop. Kleine slaapkamer voor 4 personen.

    We kwamen laat aan en dit was geen probleem. Ontbijt was prima

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,5
    Prima 5 persoonsaccommodatie voor een reisovernachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was erg warm in het hotel

    Prima 5 persoonsaccommodatie voor een reisovernachting

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    7,5
    Prima hotel, alleen niet om te overnachten vóór een vliegreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeergelegenheid in de omgeving in DRAMATISCH!!!

    Fijne receptie en we kregen een ontbijt mee, omdat we al om 6:00 weg moesten

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    5,4
    het hotel ligt op loopafstand van het centrum en dat is een pre
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren vrij hard, had voor de prijs meer comfort verwacht

    Het ontbijt was erg lekker

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,9
    geweldig, heerlijk dicht bij het centrum en toch enorm rustig gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    gastvrijheid en ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,9
    Plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming kon niet uit.

    Plek

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,5
    prima geprijsd hotel voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    beetje oubollige inrichting

    prima locatie incl. parkeerplaats, grote kamer, wifi werkt goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    7,9
    Goede ligging niet te ver van oude stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet ideaal voor oudere koppels die slecht te been zijn.

    Goede ligging niet te ver van oude stad.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 september 2016

    10
    Zeer aardig en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer aardig en behulpzaam personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    6,7
    Prima verblijf voor één of enkele nachten, prijs kwaliteit is ok, locatie perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De parkeergelegenheid is lastig bij het hotel.

    Het ontbijt was prima en de kamer bood wat we ervan verwachtte.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    5,8
    Goed als doorreis hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is gedateerd en de matrassen zijn aan vervanging toe

    Dichtbij het centrum

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    5,8
    Oke voor doorreis maar niet voor langer verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging, en het hotel was sleets.

    het enige voordeel van dit hotel was een eigen parkeerplek.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    6,7
    was ideale tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wat gedateerd

    mooie ligging, vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,9
    Goed adres voor op doorreis te zijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer kan beter onderhouden worden, met name kitranden BV.

    Ontbijt was zeer variabel en genoeg voor iedereen

    Verbleven in augustus 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: