Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Interalpen-Hotel Tyrol GmbH 5-sterren

Dr.-Hans-Liebherr-Alpenstraße 1, 6410 Telfs-Buchen, Oostenrijk

#1 van de 2 hotels in Telfs-Buchen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 264 beoordelingen over dit hotel

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,7

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    9,7

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    9,2
    Vakantie zomer 2017
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is erg prijzig. Bij half pension wordt het menu erg gepromoot. Zo erg zelfs dat je niet weet dat er alternatieven zijn. Zo waren we na enkele dagen het urenlang tafelen beu, en hebben we dan maar gevraagd of we niet gewoon 1 gerecht a la carte konden krijgen. Dat bleek geen probleem, sterker er kwam ineens een hele andere kaart naar boven waarvan we liever vooraf hadden geweten. Wel lang wachten als je a la carte bestelt. (3u voor hoofdgerecht en dessert-met kind!) Drank is niet inbegrepen in half pension en hier wordt sterk van geprofiteerd. Een klein flesje water betaal je al snel 7€, waardoor we al snel meer dan 150€ aan water uitgaven op 6 dagen. Hiervoor zou echt een alternatief moeten zijn zoals tafel water ( kraantjes water) dat je niet hoeft te betalen.

    Heerlijke vakantie gehad, prachtige kamer, vriendelijke mensen, fantastisch uitzicht, lekker eten, .. alles wat we verwachtten en meer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    9,2
    Een aanrader voor wie op zoek is naar rust en sereniteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spa faciliteiten zijn toe aan een face-lift. Verzorging/massages zijn relatief duur. Weinig aanbod aan activiteiten voor een 5 sterren hotel.

    Heerlijk ontbijt en dinner. Top kwaliteit. Mooie wandelpaden en een waar paradijs voor langlauf.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    9,6
    we komen zeker terug, meest schone hotel waar ik ooit geweest ben
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    we hebben minder goed geslapen vanwege de kussens die te zacht waren en ze niets anders hadden

    fantastisch hotel, waarbij iedereen in het hotel echt weet hoe het moet om je gast te voelen

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    10
    Geweldig hotel en werkelijk heerlijk eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Lodge Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geweldig hotel en werkelijk heerlijk eten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    9,6
    Geweldig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting en accommodatie van de eenpersoons kamer.

    Gastvrijheid, bediening.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    9,2
    Zeer luxueus en veel aandacht voor details.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer luxueus en veel aandacht voor details. Na het ochtend zwemmen was er grenzend aan het zwembad een kleine ontbijtzaal met een gestripte versie van het reguliere ontbijt: nog steeds een uitgebreide keuze aan lekkers wat wij heerlijk in badjas tot ons namen. Hoewel een zeer groot hotel is er persoonlijke aandacht en voelt het niet massaal.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    10
    ALLES.
    • Vakantiereis
    • Stel

    ALLES. Palazzo met alle mogelijke voorzieningen. Je kan je er niettemin thuis voelen. We komen hier voor de derde maal. Locatie in park met zicht op de bergen. Magnifieke slaap-, zit- en badkamer met hal, toilet apart en dressing. Vorstelijk diner en ontbijt. Bijzonder vriendelijk personeel. Prachtig pianorecital. Tal van mogelijkheden voor bos- en bergwandelingen (elk niveau)

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    8,8
    HET lawaaie van l'open van kinderen om 6.
    • Vakantiereis
    • Stel

    HET lawaaie van l'open van kinderen om 6.45 tot 7 s morgens vindt ik jammer voor en 5 x hotel daar wij gaan om te rusten en dit nog al vroeg vonden

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    10
    Hotel en personeel van hoog niveau qua service en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets.

    Hotel en personeel van hoog niveau qua service en klantvriendelijkheid, je krijgt echt waar voor je geld. Geweldige keuken.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2015

    9,6
    Ligging, kamer, restaurant personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging, kamer, restaurant personeel

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: