Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Krone 3-sterren

Brennerstraße 54, 6143 Matrei am Brenner, Oostenrijk

#4 van de 7 hotels in Matrei am Brenner

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 86 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    9,6
    kort maar heel gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het lezen van de menu kaart was erg onduidelijk voor ons veel onbekend producten ik wil dan toch iets nieuws proberen en geen schnitzels bv maar dan wist je niet wat je bestelde, hetgeen wij hadden besteld bleek achteraf long te zijn van het kalf of rund mijn partner heeft het gegeten ikzelf was er niet echt weg van

    Kamers waren heel goed, heel gezellig hotel heerlijk ontbijt met zelfgemaakte producten die ook erg lekker waren.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    6,7
    Voor ons doel, als doorreis naar Italië voldeed het wel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was beetje sjachereinig. Eten niet bijzonder.

    Grote kamer met goed bed. Prima locatie op doorreis naar Italië We ze maar 1 nacht geweest, dus niet heel veel over te zeggen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    10
    Opnieuw hier fijn gelogeerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een zakje met badschuim is wel een beetje armoedig, waarom geen pompje aan de muur van de douche als je geen flesjes wilt geven

    Ruime kamers, echt Oostenrijks dus verwacht geen design ofzo Heerlijke schnitzels en prima ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    6,3
    Overnachten en weer snel weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dorp is echt helemaal niks, geen pleintje, bar of terras. Het is een lange straat met wel mooie huizen maar niets te doen in een straal van 20 km. Prijs wat hoog voor locatie en faciliteiten.

    Ontbijt en diner was prima. Niet duur, voldoende en lekker. Drank ook ok. Is een zeer groot hotel en er waren maar 4 gasten. 10 minuten rondgelopen bij aankomst en niemand te vinden... Parking achter hotel is gratis en ruim voldoende. Tuin om een drankje te doen mooi en geweldig uitzicht, jammer van de treinen maar niet hinderlijk. Inrichting echt Oostenrijk en veel geschiedenis. Wel alles schoon. Tip : vraag naar kamer 112. Dan heb je in ieder geval een groot balkon met mooi uitzicht om een biertje in de avond te drinken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,9
    Aangename tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het tweepersoonsbed was rond waardoor onze benen en voeten niet volledig in het bed pasten als we languit lagen. Het ontbijt was basis.

    We kregen een erg grote kamer voor 4 personen voor ons twee. Alles was erg proper. De badkamer was ruim, proper en had een groot bad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was muf. Geen ventilatie. Wc was vies. Vond haar in bad en op hoofdkussen. Veel lawaai doordat hotelkamer aan straatkant was. Raam moest open, omdat kamer muf was en er geen ander ventilatie systeem was.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    6,7
    Voor 1 nacht was het goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was erg slecht geregeld,veel was op en op de koffie hebben we lang moeten wachten. Ook de thee waar je op moest wachten,1 kleine waterkoker,voor een groot hotel!!! En in de bar werd gerookt,ik rook zelf ook maar niet binnen!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,5
    Ontbijt goed, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er werd gerookt in de bar, je moest door de bar naar de ruimte waar gedineerd werd. De deur bleef open waardoor de rook in deze ruimte trok. Vreselijk.

    Ontbijt goed, vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,1
    Prima als overnachtingsmogelijkheden op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt werd voor ons eerder geserveerd omdat wij vroeg wilden vertrekken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    6,7
    Prima voor 1 overnachting. Zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden slecht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    10
    Een perfecte tussen stop op weg naar huis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is niets te verbeteren.

    Het restaurant was zeer goed, het hotel was uitstekend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    7,1
    Alles prima geregeld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt gerookt in de lounge.

    Vriendelijkheid.

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    5,8
    Vriendelijk personeel, ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Je hoorde al het lawaai van je geburen alsook op de gang, zeer beperkte toiletartikelen, geen vliegenraam, dus last van muggen/vliegen, weinig te zien in omgeving

    Vriendelijk personeel, ruime kamer

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    10
    Een mooi hotel met super parkeergelegenheid en een mooie...
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    Een mooi hotel met super parkeergelegenheid en een mooie tuin. Verder zeer goed gegeten in een sfeervolle omgeving, Echt een familie hotel.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: