Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landhaus Edelweiss 3-sterren

Tieflehn 65, 6481 Sankt Leonhard im Pitztal, Oostenrijk

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 132 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    9,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    9,6
    Heerlijk relaxed en op loopafstand van de piste.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 7 nachten

    -

    De sauna was zeer uitgebreid. Open van 16:00 tot 20:00 met douche/WC/stoomcabine/infrarood/2 hete sauna's. Ontbijt was heerlijk en lunchpakketjes konden geregeld worden voor op de piste overdag. Parkeren kan in de parkeergarage (gratis). Vrijwel iederen dag werd er schoongemaakt in het appartement.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Een ruim appartement voor 2 personen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een schone badkamer maar soms een wat kleine straal water in de douche.

    Een ruim appartement voor 2 personen. Je kunt aangeven of je van de uitgebreide saunafaciliteiten gebruik wilt maken. Voor ontbijt kun je kiezen voor de ontbijtservice of een broodjesservice. De broodjes staan dan in een leuk mandje voor je deur in de ochtend! Perfect om vanuit hier de pitzaltour te bewandelen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,3
    Prima verblijf tijdens wintersport
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten

    Zeer matige douche

    Hartelijke ontvangst. Gastvrije eigenaresse. Prima en uitgebreid ontbijt. Kamer en bedden zijn goed en schoon.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten

    Niets !

    Zeer sympathieke eigenaars en prijs/kwaliteit zéér goed. Prachtige ligging voor wandelingen.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    7,9
    Toen we aankwamen bleek dat we en andere kamer hadden dan...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een sauna werkte niet, en 1 sauna erg krap. Sommige kamerindelingen zijn erg onhandig; een woonkeuken met twee slaapkamers achterelkaar waar je doorheen moet lopen om in de volgende kamer of keuken te komen. Wat je mist is dan een woonkamer. Let goed op welk appartement je boekt. Volgens mij kloppen de foto's niet bij booking.com In het grote appartement was het best nog lastig koken; vier electropitjes met slechte afzuiging. Het bad was te klein om in te kunnen liggen en de kachel in de woonkamer werkte niet. Het was overigens best benauwd in het complex.

    Toen we aankwamen bleek dat we en andere kamer hadden dan verwacht: er werd veel moeite gedaan om ons toch een betere kamer te geven, wat is gelukt! Goede service! Mooi uitzicht en prima ligging t.ov. ski bus.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,5
    Locatie, onbijt en ontvangst waren perfect in orde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De groepskamer was nogal matig, zelfs in vegelijking met verlijkbare kamers in bvb jeugdherbergen.

    Locatie, onbijt en ontvangst waren perfect in orde.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    8,3
    Zeer ruime nette kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen nare ervaringen

    Zeer ruime nette kamer. Zelfs volwaardige bedden voor de kinderen. Badkamer heel netjes en schoon. Lekker uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    9,6
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Gastvrijheid

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    8,8
    De locatie van het hotel, de sauna en de ruime appartementen
    • Vakantiereis
    • Groep

    De locatie van het hotel, de sauna en de ruime appartementen

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    9,2
    Uitstekende lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dekbedden zijn wat aan de kleine kant.

    Uitstekende lokatie Fijne sauna Goed ontbijt

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: