Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Garni Landhaus Gitti 3-sterren

Hochtennstraße 32, 5700 Zell am See, Oostenrijk

#5 van de 50 hotels in Zell am See

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 336 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    10
    verzorgd hotel en top kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer zonder Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    geen koffiefaciliteit op de kamer zelf automaat op de gang wel

    heel vriendelijke mensen goede ontvangst heel verzorgd ontbijt en voldoende ieder krijgt zijn eigen bordje met charcuterie aan tafel bezorgd + punt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,9
    Super gastvrij, zeer zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Double Room with Balcony and Mountainview
    • Verbleef 4 nachten

    Het extra bed viel tegen, helaas wat rug en nekklachten hierdoor opgelopen tijdens de vakantie.

    Ontbijt was perfect geregeld, mensen van het hotel waren zeer vriendelijk en gaven ons meer dan genoeg informatie over wat we konden doen in het gebied. Daarnaast gaven ze veel informatie over de pistes en de parkeerplaatsen. Tevens wanneer we vragen stelden waren ze altijd gastvrij en wilden ze je echt helpen om er een leuke vakantie van te maken. Parkeerplaatsen voor het hotel waren altijd wel beschikbaar. Kamers waren netjes en hygiënisch. Kortom voor een kort verblijf een perfect hotel complimenten aan de eigenaren.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    8,3
    Vriendelijk en gastvrij verblijf met heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Double Room with Balcony and Mountainview
    • Verbleef 5 nachten

    Wij hadden de enige kamer voorzien van vloerbedekking wat het wat gedateerd maakte en minder prettig t.o.v. laminaat. Eenpersoons dekbedden die iets te kort waren.

    Het ontbijt was buitengewoon goed en de eigenaars zeer vriendelijk en behulpzaam!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    9,2
    Super leuk verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Double Room without Balcony
    • Verbleef 5 nachten

    geen

    Het echtpaar is echt super vriendelijk en voorziet je van alle informatie die je maar wilt weten. De meeste kamers hebben een balkon met een prachtig uitzicht op de bergen. De kamer is netjes en schoon en de wifi werkt top. De auto parkeer je gratis voor het landhaus. Ontbijt is perfect verzorgd door de gastvrouw. Je kunt lopend naar Schuttersdorf waar je eetgelegenheid hebt. Naar Zell am See moet je 5 tot 10 minuten rijden. We hebben genoten van de gastvrijheid!!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,3
    Goed en uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed en uitgebreid ontbijt. Zeer gastvrij en behulpzaam. Dichtbij de pistes. Wij zouden er zo weer heen gaan.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    10
    goed geweldig kon niet beter voor ons
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer zonder Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    niks

    alles was voor ons oke

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    9,2
    Top ontbijt en schone kamers!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer zonder Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Top ontbijt en schone kamers!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,3
    Het ontbijt was heerlijk en de gastvrouw en man waren super...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Double Room with Balcony and Mountainview
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heerlijk en de gastvrouw en man waren super vriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    8,8
    Ontbijt was heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heerlijk!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,1
    We waren op doorreis en we troffen slecht weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Double Room without Balcony
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen lift

    Maar het hotel was redelijk goed en we hebben er prima bedden!

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2016

    8,3
    Fijne kamers en een goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In de omgeving weinig tot geen leuke restaurants. Zell am See is met de auto goed bereikbaar maar is te voet te ver.

    Fijne kamers en een goed ontbijt. De accommodatie ligt in een buitenwijk van Zell am See en het is ongeveer een kwartier lopen naar de Areithbahn waar je je ski-materiaal kunt opslaan, ideaal!

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    7,5
    Hele lieve mensen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Helemaal niets

    Hele lieve mensen. Veel begrip met de jongens. Goede uitleg over het gebied. Januari is een aanrader om te skieen. Lekker rustig. Goed uitgangsgebied taxi kost weinig.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    8,8
    Heerlijk ontbijt en lekkere kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Heerlijk ontbijt en lekkere kamers. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    9,2
    Een uitstekend ontbijt met voor elk wat wils.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Een uitstekend ontbijt met voor elk wat wils. Nette kamer, vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    9,2
    De kamer en het ontbijt was zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamer en het ontbijt was zeer goed.De gastheer/vrouw waren zeer gastvrij.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    7,9
    Ontbijt heel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kleine kamer

    Ontbijt heel goed

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    10
    vriendelijke mensen behulzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    vriendelijke mensen behulzaam

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    9,6
    Vriendelijk echtpaar, goede adviezen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk echtpaar, goede adviezen.

  • Beoordeeld op: 5 juni 2015

    8,3
    vriendelijkheid, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    het lawaai van de trein 's nachts

    vriendelijkheid, ontbijt

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    7,5
    nette kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    in woonwijk lag

    nette kamer

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    7,5
    Super vriendelijk echtpaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niks

    Super vriendelijk echtpaar

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: