Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landhaus Grünau 3-sterren

Grünauerstraße 109, 5071 Wals, Oostenrijk

#1 van de 17 hotels in Wals

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 364 beoordelingen over deze B&B

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,9

  • Comfort

    9,7

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    9,6

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,4

  • Gratis WiFi

    9,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    10
    Top locatie in de nabijheid van Salzburg! AANRADER
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Alles was goed, niets viel tegen!

    Geweldige locatie in Wals, circa 13 km van Salzburg gelegen. Mooie, rustige omgeving, ontvangst in de B&B was erg hartelijk en wij hadden een mooie grote kamer met een ruime badkamer. Het is mogelijk om gratis gebruik te maken van fietsen, wat wij ook 2 dagen gedaan hebben. Salzburg is via een mooie route heel goed bereikbaar met de fiets. De B&B bied alleen ontbijt service, het geen super was. ruim aanbod, dagelijks een heerlijk eitje naar keuze en diverse koffie en thee specialiteiten. In een nabij gelegen hotel bestaat de mogelijkheid om te borrelen en te eten (aanrader).

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    7,5
    Het was een grote, rustige en schone kamer, met een gezellig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Een klein beetje onpersoonlijk misschien. En ook geen koffie en thee op de kamer. Jammer. Je moet betalen voor parkeren in Salzburg, houdt hier rekening mee!

    Het was een grote, rustige en schone kamer, met een gezellig zithoekje en een ruime badkamer. Het ligt een beetje buiten Salzburg en dat is best een verademing. Zeker een goed hotel dit voor een paar nachtjes. Locatie is goed bereikbaar en vlakbij kan je in een ander hotel eten ( maar dat is vooral schnitzels en een snelle hap, niet echt geweldig... en wat hebben die Oostenrijkers toch met groenten? Die eten ze geloof ik niet). Ontbijt is goed verzorgd. Aanrader 'sound of musical 'fietstour (als je er van houdt!)'.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,6
    Prima overnachtingshotel op doorreis naar Kroatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima overnachtingshotel op doorreis naar Kroatie. Mooie schone kamer met goed bed en genoten van een heerlijk ontbijt Goed restaurant op 5 minuten loopafstand.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Zeer mooi typisch Oostenrijks hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Zeer mooi typisch Oostenrijks hotel. Zeer vriendelijke mensen. Heel mooie kamers. Heel rustig. Zeer goede bedden. Super ontbijt. Heel goed gelegen net buiten het centrum. perfect om de stad te bezoeken en rustig te genieten van de natuur op je hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,6
    Ideale overnachting op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gordijnen maakten de kamer niet helemaal donker.

    Mooie kamer met goede bedden. Lekker ontbijtbuffet met optie om buiten te eten. Rustige ligging. Lekker restaurant even verderop.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    8,8
    Heerlijk bijgekomen en uitgerust verder de volgende dag op een lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kunt er niet even wat drinken en/of eten na een lange reis. Wellicht had ik daar niet goed naar gekeken bij het boeken.

    Geweldige kamer en heerlijk ontbijt waarbij je kon kiezen wat voor eieren je wou. Mooie en rustige omgeving.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    10
    Wauw!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer vriendelijke ontvangst in dit practige rustig gelegen hotel. Prima parkeergelegenheid. Grote maar vooral zeer schone kamer, uitstekend ontbijt waar de dame in dirndl naar wens je eitje bereidde. 200m verder een prima resataurant waar je tegen Oostenrijkse prijzen uitstekend kunt eten. Dit hotel is echt een aanrader!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    10
    Geweldig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was zeer ruim en comfortabel met n heerlijk balcon. Omdat we " middags familie op moesten halen van t vliegveld mochten we tot 13.00 h gebruik maken van de kamer wn balcon. Ontbijt was heerlijk .

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    9,6
    uitstekend verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt kamer en douche heerlijk rustig mooi omringd door bergen. Let op alleen ontbijt echter geen probleem 250mtr verder ligt een uitstekend restaurant ook kunnen de gasten daar gebruik maken van de sauna bij het hotel wat daar bij hoort

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    9,2
    Ideaal doorreis hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    niks...

    Prima ontbijt. Mooie en comfortabele kamer. Vriendelijke ontvangst. Rustige omgeving.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    9,2
    rustige omgeving en heel lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op de kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    10
    Alles is gezegd; is een echte aanrader voor wie van confort en rust houd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, want het was super.

    Alles was zeer goed! Wij waren trouwens 3 jaar geleden al eens in hetzelfde huis.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    10
    Een heel mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten kunnen ontdekken, een heel goed hotel

    De kamer was heel mooi.. vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    10
    De rustige authentieke sfeer, zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen zaken waar ik niet tevreden over was

    De rustige authentieke sfeer, zeer vriendelijk. Prachtige kamer met alle gemakken voorzien, heerlijk ruim ontbijt met mogelijkheden voor extra wensen. En tegenwoordig ook lift aanwezig. Wifi werkte ook prima.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    7,9
    het ontbijt was super goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    het bed kraakte telkens je omdraaide

    het ontbijt was super goed! je hebt ruime keuze en kan dan nog eens kiezen uit 4 soorten eieren die speciaal worden gemaakt per persoon

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    9,2
    Grote kamer, heerlijk en uitgebreid ontbijt, gratis fiets,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Grote kamer, heerlijk en uitgebreid ontbijt, gratis fiets, goede WiFi. Prostorný pokoj, výborná snídaně s velkým výběrem jídla, možnost půjčit si zdarma kolo (cca 15 km od Salcburku), silné pokrytí WiFi signálem.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    9,2
    Vriendelijke ontvangst, uitgebreid ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vriendelijke ontvangst, uitgebreid ontbijtbuffet

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: