Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Natur & Aktiv Resort Ötztal (Nature Resort) 4-sterren

Piburger Straße 6, 6433 Oetz, Oostenrijk

#1 van de 11 hotels in Oetz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 153 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,4

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    9,6
    Klantgerichtheid (skipassen, materiaal, alles wordt door het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Loft Appartement met Patio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Klantgerichtheid (skipassen, materiaal, alles wordt door het resort geregeld, betalen doe je achteraf, zeer behulpzaam personeel!), apt en lokatie, dichtbij dorp, goede toegang tot skilift (5min lopen via pad langs het water of busje van het resort). Aanrader!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,6
    Wij vonden de het apertement heel mooi en heel schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het internet was wat minder die viel af en toe weg

    Wij vonden de het apertement heel mooi en heel schoon. het was de twee de keer dat we er waren . Het was echt weer super en het eten was ook heel goed 👍

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    8,3
    Ruim appartement met overdekt terras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Patio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen comfortabele stoelen in het appartement waren. En dat er maar twee pitjes waren om op te koken en geen afzuigkap.

    Ruim appartement met overdekt terras. Heerlijk eten in het restaurant. Zeer vriendelijk ontvangst en personeel (receptie, restaurant, housekeeping).

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    9,6
    Echt vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Patio - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten

    Alles hartstikke prima. Mooie schone en ruime appartementen, ligging is top en ontbijt zeer goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,9
    Goed ontbijt, mooie ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Patio - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs/kwaliteit... 260 eu voor één nacht! Veel te gek

    Goed ontbijt, mooie ruime kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    Een erg goed hotel waar je prima je vakantie kunt houden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Stapelbed
    • Verbleef 7 nachten

    dat we niet bij konden boeken

    Het ontbijt was dik in orde en het diner ook. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    10
    Prachtige kamer die iedere dag schoon gemaakt werd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks aan te merken.

    Prachtige kamer die iedere dag schoon gemaakt werd. Heerlijk ontbijt. Uitstekende keuken en uiterst attent en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    10
    Wij vonden het allemaal super goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Wij vonden het allemaal super goed

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    10
    Zeer klantgericht
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer klantgericht

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    10
    Zeer ruime kamer, uitstekend restaurant, vriendelijke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer ruime kamer, uitstekend restaurant, vriendelijke bediening, schoon.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    7,5
    mooie nieuwe accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    restaurant weinig uitstraling

    mooie nieuwe accomodatie

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: