Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Naturel Hoteldorf Schönleitn

Dorfstraße 26, 9582 Latschach ober dem Faakersee, Oostenrijk

#4 van de 9 hotels in Latschach ober dem Faakersee

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 297 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    6,3
    Goede badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine keuken - kun he nauwelijks in koken. Helaas hadden wij een heel klein balkon waar we nauwelijks op konden zitten Geen mogelijkheid om buiten te zitten in de tuin (wij hadden geen tafel) Helaas beperkte mogelijkheid om in het meer te zwemmen - op een leuke plek. Wat dat betreft hadden we veel beter voor seeleitn kunnen kiezen. Het zwembad is kleiner dan op de foto. Het eten in het restaurant is matig. Helaas konden wij pas om 17h het appartement in.

    Goede badkamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    zeker een aanrader ,zal zeker terug boeken als we nog faaker see reizen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    misschien was een groter fornuis een optie , was wat klein om voor 6 personen te koken, maar het restaurant heeft dat goedgemaakt

    appartement was perfect in orde, heel netjes

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Mooi park, ideaal voor het combineren van dagactiviteiten en daarna nog even zwemmen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers en Balkon
    • Verbleef 7 nachten

    Wij hadden een balkon, dus we konden vanuit de woonkamer "naar buiten lopen", maar álle appartementen op de begane grond hebben geen deuren naar buiten, anders dan de voordeur via een hal. Bij 30+ graden mis je dan wel dat je makkelijk in en uit loopt om op een ligbedje te gaan liggen voor je huisje. Dat vind ik voor een zomervakantiewoning wel echt een gemis. Aan de Faakersee heb je weinig, omdat je nergens aan het water kunt komen zonder entreegeld voor een strand, hotel of restaurant te betalen. Ook mag/kan je niet naar het deel van het hotel dat aan de Faakersee licht omdat dat "te klein" is volgens de dame van de receptie.

    Mooi ruim appartement met twee grote slaapkamers en een grote woonkamer. Zwembad is redelijk groot voor in de bergen. Veel mensen op pad, dus aan en in het zwembad voldoende plek, ligbedden altijd wel beschikbaar. Mooi park, alles goed onderhouden en goed verzorgd. Prima restaurant op park. Vossepad die voor het hotel begint is erg leuk voor de kinderen (na het laatste bordje moet je nog zeker 400 meter doorlopen voor de ontknoping!) Centrale ligging om vele activiteiten te doen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    8,3
    Goede vakantieplek voor mensen met jongen kinderen.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    De verwachting van de accommodatie ten opzicht van de website is verschillend. De foto's laten je denken in een wellness resort te zitten.

    Natuur was fantastisch. Men was erg vriendelijk. Er is in de directe omgeving veel te doen. Velden bezoeken is een aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    4,6
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement. Te klein voor dat geld en met zen 3e

    De locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    8,8
    Aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers en Balkon
    • Verbleef 5 nachten

    Bed matras te zacht.

    Respect voor het milieu, mooie wandelingen kunnen doen en personeel is super.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,5
    wij waren er voor de biker week faak am see....was heel moter vriendelijk.!!!!
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    geen tegenvallers...

    over het algemeen als goed...

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    7,9
    Deze hotelketen is echt een topper maar de kwaliteit van dit...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bij sneeuw stroompanne op het domein,geen sneeuwruimers, slect tot geen wifibereik,huisjes hebben nog geen vernieuwing ondergaan kwa zekeringen.

    Deze hotelketen is echt een topper maar de kwaliteit van dit park is echter slecht onderhouden kwa electriciteit,wifibereik en sneeuwdiensten. Beter het park nemen die op 2km verwijderd is.terugbetaling was er wel voor de stroomonderbreking.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    6,3
    In het restaurant kun je lekker eten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Appartement was aan de kleine kant en door de kleine ramen erg donker. Door de houten vloeren hoorde je 's morgens om 7 uur in het bovenliggende app. de kinderen rennen. Wifi verbinding zeer slecht. Weinig/ geen privacy rond huisje.

    In het restaurant kun je lekker eten. Er is een leuk zwembad en een grote uitgebreide speelkelder voor de kinderen.

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    10
    Schitterende omgeving, prachtige authentiek chalets.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Schitterende omgeving, prachtige authentiek chalets. Dichtbij de Faakersee.

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    7,9
    Ontspannen parkje, fijn zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontspannen parkje, fijn zwembad.

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    7,1
    Dat er een zwembad was!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dat het ontbijt duur was 17,5 euro voor 1 ontbijt was duur..:(

    Dat er een zwembad was!

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: