Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Orange Wings Krems 3-sterren

Hofrat-Erben-Straße 4, 3500 Krems an der Donau, Oostenrijk

#9 van de 10 hotels in Krems an der Donau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1139 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    6,5

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    6,7
    Prima verblijf maar incl ontbijt wat later niet zo bleek te zijn tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Op de site stond vermeld in een groen label "super aanbieding" en inclusief ontbijt. We moesten echter bij het hotel wel voor het ontbijt betalen. 44 euro in totaal voor 2 nachten. We hebben een bevestiging van onze boeking gekregen per mail waar het ontbijt niet was inbegrepen. We waren op de fiets en hebben onze mail niet gecheckt. We weten echter zeker dat deze aanbieding incl ontbijt was. We hebben hierover nog contact met uw organisatie gehad. Helaas zonder succes. Jammer Jammer Jammer Wij boeken voorlopig niet weer via Booking.com

    Locatie dichtbij Prada en metrostation

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,1
    Pefect hotel om alleen te overnachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is op industrieterrein. Dus niet veel te beleven. Maar dit wisten we bij het boeken al.

    Ontbijt was goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt was heerlijk..

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    8,8
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had garage een restaurant in de Burt gehad, nut was het een chinees

    Goed ontbijt. Plants binned het gebouw voor de fietsen

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    4,2
    Douche
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg veel geld voor een waardeloze containerruimte die ook nog eens veel te warm was en bleef. Verder een enorm krakend bed zonder comfort en zeker te klein voor twee personen. Ik raad niemand aan dit hotel te boeken als u een goede prijs- kwaliteit verhouding op prijs stelt. Het slechtste hotel op onze fietsreis van Passau naar Wenen!

    Douche

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    9,6
    Prijs was prima, kwamen alleen om te slapen, was nette kamer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat weinig ramen

    Prijs was prima, kwamen alleen om te slapen, was nette kamer met schone eigen douche en losse toilet. Niet stinkend, gewoon erg prima voor dat geld. Niet heel geschikt voor langdurig verblijf

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    4,2
    Zijn gewoon ruimtes van 4 bij 4 zonder ramen alleen een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zijn gewoon ruimtes van 4 bij 4 zonder ramen alleen een toegangsdeur. verschrikkelijk

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    4,2
    De fietspomp (maar die deed het ook niet).
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ver buiten de bewoonde wereld liggend cellencomplex. De naam hotel onwaardig.

    De fietspomp (maar die deed het ook niet).

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    9,6
    Vriendelijk personeel en een goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk personeel en een goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 8 februari 2015

    7,5
    Mogelijkheid tot inchecken buiten de receptie om, daarom...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mogelijkheid tot inchecken buiten de receptie om, daarom hebben wij geen oordeel over het personeel. De sleutelkaart werkt prima.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: