Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pension Gross

Hörlgasse 9, 09. Alsergrund, 1090 Wenen, Oostenrijk

#48 van de 82 B&B's en herbergen in Wenen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 288 beoordelingen over deze B&B

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    8,3
    super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 8 nachten

    De kussens te zacht maar dat werd gezien en de volgende dag hadden we er een extra kussen bij zonder dat we er om hoefde te vragen.

    De bedden waren heerlijk, groot.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    9,2
    We kregen met z'n tweeën een vierpersoons kamer, dus...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen met z'n tweeën een vierpersoons kamer, dus heel veel ruimte. Prima prijs/kwaliteit-verhouding. Voor ons een perfecte uitvalsbasis voor 5 dagen Wenen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    7,9
    Prima kamer, geweldige ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten

    weinig luxe maar dat wisten we, dus geen enkel probleem voor ons. Als je van wat luxere accommondaties houdt, is dit niet de plek waar je moet zijn

    Het is een onbemand pension. dat wil zeggen dat er geen receptie is. Je haalt je sleutel van de kamer uit een kluisje (de combinatie van de kluis krijg je toegestuurd). Het is allemaal erg eenvoudig maar wel schoon. De kamer (lees studio) is zeer groot. er is een klein koelkastje, er zijn borden en bestek. en in de gang staat een magnetron. Het is allemaal basic, maar gezien de ligging geweldig!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,9
    De ruime kamer met veel voorzieningen zoals koelkast bestek...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruime kamer met veel voorzieningen zoals koelkast bestek enz

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,0
    De kamer was heerlijk ruim
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was vrij hard, na de eerste nacht merkte ik al dar mijn rug dit geen fijn bed vond

    De kamer was heerlijk ruim

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    6,3
    Niet schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Haren in het bed. Schimmel in de douche. In het algemeen: NIET SCHOON.

    De locatie is perfect!

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    8,3
    De locatie, kort bij het centrum en vlakbij metrohalte...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Jammer dat het hotel haar eigen policy ivm het uitsparen van water en energie door hergebruik van de badhanddoeken niet hanteert. Hoewel het voor ons niet nodig was en wij dit aangaven, werden de handdoeken elke dag allemaal ververst.

    De locatie, kort bij het centrum en vlakbij metrohalte Schottentor is uitstekend. De kamer was zeer ruim met 2 mogelijke extra bedden, een keukentje, eethoek, badkamer met apart toilet. Het was een beetje vreemd dat de check in en out heel anoniem gebeurde (code voor sleutel van deur, niemand aanwezig, ...) maar het gaf ons de mogelijkheid op het door ons gewenste moment aan te komen en te vertrekken. Bovendien was alles in orde en goed aangeduid.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,1
    Prijs kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vindbaarheid. Voor de eerste keer

    Prijs kwaliteit. Normaal een prijs voor iets smoezelig.maar in dit geval heel goed naar tevredenheid en de kitchenette was om de andere gasten te ontmoeten heel charmant. Alleen om waterkan bij te vullen handiger een aanwezigheid van kraan ipv naar eigen badkamer lopen. Ook ivm afwas.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    7,9
    Heel goed gelegen , goede info vooraf over hoe er te geraken
    • Vakantiereis
    • Groep

    beetje ouderwets

    Heel goed gelegen , goede info vooraf over hoe er te geraken

  • Beoordeeld op: 15 juli 2015

    5,0
    Ligging in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeergelegenheid alleen nabij in dure garage. Pension is smoezelig en heeft geen frisse uitstraling.

    Ligging in het centrum.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Pension Gross

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: