Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel garni Rottenau 3-sterren

Filzmoos 158, 5532 Filzmoos, Oostenrijk

#1 van de 17 hotels in Filzmoos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 53 beoordelingen over dit hotel

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    10
    Supergastvrijheid!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doucheruimte in kamer is te klein , maar wordt gecompenseerd door ruime luxe douches in de saunaruimte , die je in één minuut bereikt .

    Gastvrouw was persoonlijk , had veel aandacht . Zorgt dat er niets ontbreekt. Prachtig uitzicht op de berg de Bisschofsmütze vanuit alle kamers. Geweldig ontbijt met bioproducten .

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    10
    Superlocatie, en beste gastvrouw die ik ooit heb meegemaakt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De Gastvrouw was fabuleus ze staat altijd klaar en heeft alle avonden dinner geregeld ook waar je normaal niet komt, echt top! Daarnaast heeft ze ook allerlei zaken geregeld omdat mijn vrouw jarig was, echt super Skibus was dichtbij met 2 stops of op loopafstand bij de pistes en andere skiegebieden waren om 15 min afstand.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    8,8
    Heerlijk gastenhuis in het midden van Filszmoos.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Ik zag later pas dat je op de kamer geen wifi had de uitleg van Mevr kon ik begrijpen maar vind dit toch niet meer helemaal van deze tijd vooral de jongeren in ons gezelschap hadden daar problemen mee. Wij moesten naar beneden om wifi te gebruiken.

    Het ontbijt was super verzorgd , en de bediening was goed en vriendelijk. En alles was fris en vers. Verder waren de kamers schoon en de bedden heerlijk.En de gast vrouw uitermate vriendelijk en gastvrij.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2016

    9,6
    Fantastisch weekend gehad met een super accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche is erg krap. Als je slecht ter been bent is dit geen aanrader.

    Goed ontbijt, prachtig uitzicht op de oberhofalm. De eigenaresse is bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    8,1
    fijne plek in een mooie omgeving! zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    heerlijk ontbijt en goed bed!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    10
    Top locatie.. super lieve gastvrouw
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie.. uitzicht.. rust..

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    8,8
    De gastvrijheid van de eigenaresse, de sfeer in het pension,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Stap voor stap wordt het pension gerenoveerd zo vertelde de eigenaresse. Dat was zichtbaar! Wij hadden bijvoorbeeld een relatief kleine en verouderde douche. Maar daar zal dus komende tijd in geïnvesteerd worden.

    De gastvrijheid van de eigenaresse, de sfeer in het pension, de bereidheid en proactieve medewerking om er een onvergetelijk verblijf van te maken. Christine Weitgasser, eigenaresse, verrast!

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    9,6
    Een hotel waar de klant op nr 1 staat !
    • Vakantiereis
    • Groep

    Eigenlijk niets als ik eerlijk ben.

    Een hotel waar de klant op nr 1 staat ! Op een prima locatie, schone kamers met goede bedden en goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    8,8
    top!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    top!!

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    10
    De gastvrijheid was geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De gastvrijheid was geweldig! Het ontbijt heerlijk en de omgeving prachtig.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    8,8
    De gastvrijheid en het fantastische ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De gastvrijheid en het fantastische ontbijt!

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    9,2
    De gastvrouw is super vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    De gastvrouw is super vriendelijk

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: