Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Prägant 4-sterren

Kirchheimer Weg 6, 9546 Bad Kleinkirchheim, Oostenrijk

#6 van de 21 hotels in Bad Kleinkirchheim

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 291 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    10
    Meer dan goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer "Elements"
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als er iets tegenvalt, zou ik zeggen dat ze de suiker in je koffie niet roeren😀

    Vriendelijk, gastvrij, echt familie hotel Ontbijt prima, alles klopt hier

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    het ontbijt is zeer goed met verse streek produkten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    het ontbijt is zeer goed met verse streek produkten we kregen de kamer met mijn lievelingskleuren,zeer comfortabel met ruim balkon de eigenaars zeer sociaal en keuze uit activiteiten waar ze ook mee met de gasten deelname het diner was iedere dag voortreffelijk,gezellig ,vlotte zeer vriendelijke bediening kortom een aanrader wij hadden ook uitzonderlijk weer ..ja zeg maar een geweldig fijne vakantie!!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    10
    Heerlijk hotel in mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    'S avonds misten we een plek waar de gasten gezellig konden blijven zitten. WiFi op de kamer was traag.

    Het eten was erg goed. Diner culinair, smaakvol en afwisselend. Ontbijt uitgebreid en gezond. De nieuwe themakamer "zomer" was ruim en mooi. Aardige gastheer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    10
    Beste vakantieverblijf ooit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer "Sonnenstudio"
    • Verbleef 7 nachten

    Niets.

    Hotel met een familiaal karakter. Supervriendelijk, behulpzaam personeel met een uitstekende zaakvoerder. Mooie grote kamer. Heerlijk ontbijtbuffet, hapje in de namiddag, half pension met 5 gangenmenu en telkens keuze tussen vlees/vis/vegetarisch. Zwembad en welness. Skipas kun je kopen in het hotel, zodat je geen wachttijden had aan de kassa. 100 m van de skipiste.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2016

    9,2
    Ondanks waslijst aan kleine tegenvallers toch goed verblijf geweest.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    Halfpension alleen 5-gangen keuze menu. Zwembad/sauna maar tot 20u,één keer al om 18u45 dicht. Ontbijt tot 10u, maar om 9u al geen broodjes meer. Hadden ,,luxe’’ 4-elementen kamer, maar moet je van houden zeg maar...... Kwam voetbalteam op trainingskamp, werden reeds aanwezige gasten toch wel beetje opzij geschoven.

    Vriendelijk personeel, alles goed schoon

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super gastvrij, ontbijt en diner waren fantastisch, hele warme sfeer, bediening top!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    8,8
    Voldeed aan de verwachtingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer "Sonnenstudio"
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk geen aanmerking

    Vriendelijkheid medewerkers Ligging.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    5,0
    in de basis alles in orde maar wel een echt een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    in de basis alles in orde maar wel een echt een bejaardenhotel. ontbijt en eten niet bijzonder

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    9,2
    Lekker en verzorgd ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vers vruchtensap bij het ontbijt zou het af maken. Sommige delen zijn wat aan vernieuwing toe.

    Lekker en verzorgd ontbijt. Dinner mooi geserveerd en lekker. Prijs kwaliteit zeker een plus. Voor deze prijs vind je zelden dergelijke kwaliteit van eten. Wij hadden geboekt voor een short ski en dit hotel is ideal gelegen vlak aan de lift. Tuin uitwandelen en straat oversteken.

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    7,9
    Gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De inrichting van het hotel met overal frutsels en schilderijtjes vonden wij storend. Rode en gele gordijnen op de gang met blauwe vloerbedekking is toch echt te pijnlijk voor het netvlies

    Gastvrijheid. Prima bedden. Heerlijke sauna en toebehoren. Hele goede keuken

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    10
    ongelooflijk veel waar voor je geld zou niet weten waar ik...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Als je een 11 mocht geven deed ik dat "geweldig"

    ongelooflijk veel waar voor je geld zou niet weten waar ik moest beginnen met opnoemen

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: