Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Riederhof 4-sterren

Truyen 113, 6531 Ried im Oberinntal, Oostenrijk

#19 van de 23 hotels in Ried im Oberinntal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 71 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,6
    Zeer vriendelijke personeel en heerlijk eten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Balkon - Tyrol
    • Verbleef 4 nachten

    Niets. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Wel moet je rijden naar de de ski piste of de ski bus nemen, maar dat weet je als je dit hotel boekt.

    Zeer vriendelijk personeel. Uitstekende keuken, goede keuzemogelijkheden bij het ontbijt en het diner is van hoogstaande kwaliteit. Vooraf was ik wat sceptisch over het hond vriendelijke beleid (ik heb geen hond), echter ik heb totaal geen last gehad van de aanwezige honden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    10
    Fijne vakantie !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Balkon - Tyrol
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets !

    Het supervriendelijke personeel, je voelt je echt welkom. 😁😉 Het fantastisch lekker eten. 👌👌👌 Helga en Peter, doe zo verder !!! 👍👍👍

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    10
    Geweldige vakantie in tophotel met super vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Balkon - Tyrol
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk ontbijt, zeer nette kamers, super vriendelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    6,5
    Omwille van het heerlijke diner zou ik teruggaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Balkon - Tyrol
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en badkamer zijn aan vernieuwing toe

    Het diner was uitstekend,

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    8,8
    Prima verblijfslocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Balkon - Tyrol
    • Verbleef 4 nachten

    á la carte kaart had iets uitgebreider gekund

    Ontbijt was perfect, kamer en voorzieningen waren goed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    9,2
    Top ontbijt en zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Balkon - Tyrol
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was wat klein..

    Top ontbijt en zeer vriendelijk personeel..

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2015

    9,2
    Ontvangst en bediening erg vriendelijk en behulpzaam,en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontvangst en bediening erg vriendelijk en behulpzaam,en weten op alles n antwoord. Ontbijt en avondeten GEWELDIG. Veel afwisseling en altijd voor ieder wat wils.Echt genieten. Busverbinding met Serfaus, Fiss, Ladis goed geregeld met luxe touringcar!!!

  • Beoordeeld op: 13 februari 2015

    5,8
    WE hadden een mooie suite daar die past bij de omgeving en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen gezellig hotel om iets te drinken en de eigenaar was eigenlijk afwezig.

    WE hadden een mooie suite daar die past bij de omgeving en rustig gelegen.

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    7,5
    Gezellig, netjes Oostenrijks hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen leuke eetgelegenheden in de buurt. Wij hadden logies en ontbijt, vinden het leuk om ergens anders steeds te eten maar er zitten 2 pizzeria's in het dorp. Zwembad water koud.

    Gezellig, netjes Oostenrijks hotel. Aardig en behulpzaam personeel. Sauna gelegenheden lekker.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2016

    9,2
    Faciliteiten zoals Wellness center
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Faciliteiten zoals Wellness center

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    8,8
    Het ontbijt & dinner was voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was wel een beetje oudated

    Het ontbijt & dinner was voortreffelijk

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,9
    gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    lokatie

    gastvrijheid

  • Beoordeeld op: 2 maart 2015

    9,2
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het is 6 km van Fiss en niet 2,3 kmdus elke dag met de bus (15 min) is niet handig

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 8 februari 2015

    7,5
    Ideaal, ski bus op 100 meter van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bediening af en toe wat slaperig. Kregen enkele keren iets anders dan we bestelden :(

    Ideaal, ski bus op 100 meter van het hotel.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: