Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Schlossberghotel - Das Kunsthotel

Kaiser-Franz-Josef Kai 30, Graz Centrum, 8010 Graz, Oostenrijk

#3 van de 53 hotels in Graz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 775 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,9
    vriendelijke ontvangst.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douchen in het bad.douchekop te laag en weinig druk.

    vriendelijke ontvangst.Leuk barretje in de lobby.prima ontbijt. kamer prima bed oke. op loopafstand van het centrum. auto wordt voor je weggezet.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,9
    Goed hotel met slechte kamer op zolder. Auto ondergronds lastig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schuine daken in onze kamer. De onmogelijke stoelen en bank in onze kamer. Telkens, wanneer je iets uit je auto nodig had, moest je vragen je auto naar boven te halen.

    De locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2018

    6,7
    Aardig en proper hotel aan drukke weg
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel verkeerslawaai op de kamer

    Vriendelijke bediening

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    10
    Was ok
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurant

    Kamers goed en ontbijt was goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    Graz memt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad lijkt op een badkuip, wel een mooie buitentuin

    Menselijk hotel, prima service! Prachtig ruime suite, rustig, schoon. Heerlijke sauna.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    9,6
    Perfect ontbijt met verse fruitsappen ( wat elders meestal...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Perfect ontbijt met verse fruitsappen ( wat elders meestal tegenvalt ); Aangenaam kader van het hotel en zeer goed personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    9,6
    Een hotel om je thuis in te voelen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi in mijn kamer was helaas slecht. In de eetzaal en lobby was dit echter geen probleem.

    Super locatie, mooi hotel, je wordt echt welkom geheten!

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    9,6
    Warm welkom, je auto verdwijnt met een vernuftig systeem...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje verkeerslawaai waardoor een open raam minder aantrekkelijk is.

    Warm welkom, je auto verdwijnt met een vernuftig systeem onder de grond en zie je niet terug tot vertrek. Goede locatie, alles op loopafstand. Heerlijk verzorgd ontbijt. Mooi appartement in het nieuwe gebouw.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,8
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Fantastisch uitzicht vanaf terras.

  • Beoordeeld op: 18 maart 2015

    8,3
    Ligging, luxe, Nespresso apparaat, heerlijk bed en...
    • Zakenreis
    • Stel

    Ligging, luxe, Nespresso apparaat, heerlijk bed en beddengoed. Mooie suite ! Fijne badkamer.

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    9,2
    Super hotel, met geweldig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super hotel, met geweldig personeel

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: