Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Schönherr Haus 4-sterren

Stubaitalstraße 79, 6167 Neustift im Stubaital, Oostenrijk

#10 van de 44 hotels in Neustift im Stubaital

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 368 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 37

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    9,6
    Enige minpuntje was dat het appartement toch verder van de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 2
    • Verbleef 5 nachten

    Enige minpuntje was dat het appartement toch verder van de skipistes was dan we dachten. Er is wel een rode piste op loopafstand, maar die is niet geschikt voor beginners / kinderen. Wel kun je daar enorm leuk vanaf rodelen! De andere pistes zijn overigens wel met een directe busverbinding te bereiken. Naar de gletscher kost t ongeveer 25 minuten, prima te doen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,9
    Verzorgd en aangenaam appartement maar toch geen tweede keer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 2
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De indeling van het appartement. De eethoek en zithoek zijn echt wel maar voor 4 personen en niet geschikt voor meerdere personen. Terwijl de slaapkamers meer dan ruim genoeg zijn. Wij verbleven hier met 7 personen en er moesten altijd 2 personen op terrasstoelen zitten en in de zithoek eten. De chauffages zijn ook heel slecht tot niet te regelen. Een super hete chauffage in de slaapkamer is echt niet aangenaam. Toch ook wel vrij gehorig, zowel de straat als de buren kun je horen en is aanpassen fe eerste nachten.

    Ruim appartement, mooi verzorgd, goed gelegen tov de bushalte, supermarkt aan de overkant. In het centrum bij ijspiste.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,9
    Adequaat en een prettige, functionele jammer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement 1
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets krap servies en bestek voor 3 personen. Zelf vragen om schone handdoeken. Kamer was erg warm, zoals vaak in Oostenrijk, zelfs nadat alle verwarming laag was gezet.

    Prima ontbijt, heel schoon en netjes. Fijne badkamer. Spa met infrarood, stoomcabine en sauna ook prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    9,6
    Super hotel, comfort en alle aandacht voor de gast
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het enige nadeel van dit hotel is dat het aan de doorgaande weg ligt, waardoor je wel wat verkeer hoort. Maar dat valt in het niet bij al het andere

    Onze tweede ervaring in dit hotel, en wederom super. Dit hotel wordt met zoveel aandacht gerund. De kamers zijn groot en comfortabel. Het ontbijt is het beste en meest duurzame wat je je kunt voorstellen. De sauna is een pareltje. Alle medewerkers zijn gastvrij en betrokken. In de zomer krijg je bovendien de Stubai-kaart gratis die toegang geeft tot liften, bussen en veel faciliteiten. Je auto komt niet meer van zijn plek

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,8
    Een perfecte locatie en met de Stabaitaler kaart kan je met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement 3
    • Verbleef 6 nachten

    Wij hadden geen balkon terwijl dat wel vermeld stond in de beschrijving via booking!

    Een perfecte locatie en met de Stabaitaler kaart kan je met alle bergbanen en bussen reizen! In 20 minuten sta je bij de Gletsjer en in 50 minuten ben je in het centrum van Innsbruck! De kamer is heel mooi.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,5
    Lekker genoten van korte ski vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de site booking.com staat dat voor luchthaven shuttle gezorgd kan worden, en daar bedoelen ze mee dat ze een taxi voor je kunnen regelen. Die kost dan enkele reis 52 euro. Dat had echt wel iets vriendelijker geprijsd kunnen worden. Dat je extra moet betalen voor de luchthaven shuttle staat op de site wel aangegeven, maar pas in de kleine lettertjes. Dat was jammer.

    Het ontbijt is niet goedkoop, maar ook weer niet bijzonder duur. En goed verzorgd: versie koffie, eitjes en grote keuze aan beleg (verschillende soorten kaas) en muesli. De locatie schuin tegenover de bushalte is erg comfortabel. Ook handig is dat je bij de intersport in het gebouw skies kunt huren. Goedkoop is het allemaal niet, maar dan moet je op het strand gaan liggen, en niet gaan wintersporten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    8,3
    Heerlijk ontspannen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 3
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luch of dinner zijn hier niet te boeken. Overigens zijn er mogelijkheden genoeg in de buurt!

    Appartement 101 is geweldig. Mooi, ruim met prima faciliteiten. Luxe en comfort zijn hier de kernbegrippen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    9,6
    Uitstekende keus
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement 1
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer vriendelijk personeel en een zeer schoon appartement met een hele ruime badkamer. Er lag een versgebakken brood klaar! Uitstekende ligging op loopafstand van alle voorzieningen, supermarkt tegenover hotel (MPreis heeft heerlijke verse broodjes), kabelbaan en restaurants op korte loopafstand. Heel goed eten bij het schuin to het hotel gelegen Jagdhutte. Ligging aan een redelijk drukke doorgaande weg, maar daar geen last van. Balkon was aanzienlijk groter dan op de foto, maar dat was waarschijnlijk een uitzondering. Keuken is klein, wij hebben niet gekookt maar vonden dit makkelijk voor een broodje, koffie en thee en het voorhanden hebben van een koelkast.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    9,2
    Prima appartement op weg naar Italie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement 2
    • Verbleef 4 nachten

    Prima appartement. Nieuw en erg schoon. We hebben hier vier nachten geslapen als tussenstop naar Italie. In de omgeving is genoeg te doen. Rodelen in Mieders is erg leuk. Met de Stubaital pas die we kregen kan je alle liften kosteloos gebruiken. Ook het rodelen en zwembad zijn gratis. Restaurant en winkel direct aan de overkant.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    9,6
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement 1
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het balkon was erg donker met weinig zon. Daar hebben we niet gezeten.

    Vriendelijke mensen. Leuk ontvangst met een broodje op de plank. Prachtige locatie! Stubaicoldcard was een aangename verrassing!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    10
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 2
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij harde bedden.

    Alles. Zeer ruim appartement. Heel vriendelijke receptie. Service is super.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    9,6
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt prima. Aardig personeel. Erg schoon.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,9
    Uitstekend bevallen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 2
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was prima

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    10
    Klantvriendelijkheid is enorm, nooit eerder meegemaakt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klantvriendelijkheid is enorm, nooit eerder meegemaakt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    9,2
    lekker
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 2
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    ruimte van het appartement, de indeling en het balkon. Verder de locatie in het dorp

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    9,2
    We hebben een heerlijke week gehad!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 2
    • Verbleef 7 nachten

    Zeker een aanrader, vriendelijk en schoon op een heel fijne locatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,2
    beoordeling
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 2
    • Verbleef 3 nachten

    geluid weg op balkon

    Luxe ingericht appartement en zeer vriendelijk personeel, werkelijk super!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    10
    mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement 1
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets viel tegen

    Geweldige service

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    7,1
    Aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement 1
    • Verbleef 11 nachten

    Kleine keuken, moeilijk om voor 3 personen te koken.

    Grote, gezellige kamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    10
    Een echte aanrader, goed personeel en leuke aanbieding voor ski onderhoud in eigen sportzaak
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het personeel was erg vriendelijk en het ontbijt was snel aangepast aan een lactose intolerantie.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    9,6
    Prachtig appartement met supermarkt tegenover
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement 3
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Geweldig appartement

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    9,6
    Ultiem vakantiegevoel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging aan doorgaande weg.

    Gastvrijheid, sfeer, luxe uitstraling. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel met echte aandacht voor de gast.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    10
    Alles was perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets!!

    Alles was perfect. De kamer was verrassend groot met een ruime zithoek, aparte kledingkasten en een balkon met zonnestoelen. In de grote badkamer een bad met een separate douchecabine, een dubbele wastafel en iedere dag schone handdoeken en een heerlijke verwarmde vloer voor de voetjes. De kamer werd iedere dag schoongemaakt en de bedden opgemaakt of verschoond . Hoewel wij geen appartement hadden was er wel een koelkast aanwezig met een waterkoker (kamer 109). Bij aankomst stond er een karaf water en chocolade klaar. Elke dag stond er op de gang een ketel met punch en kleine stukjes gebak voor de gasten. Het ontbijt was SUPER met veel eigen producten. Schönherr Haus ligt lekker centraal, tegenover het huis zit een MPreis en genoeg restaurantjes om het avondeten af te wisselen. Op 1 minuut loopafstand bevond zich de bushalte (gratis skibus) en ook de bus naar en van Innsbruck stopte dichtbij. De 8 km lange rodelbaan (Elferbahn) achter het huis was geweldig en de mogelijk voor een tandemsprong paragliding. Wij hebben ook heerlijk gewandeld in de prachtige omgeving. Omdat wij vroeg vertrokken (met Transavia naar Innsbruck een uurtje vliegen, kan het iedereen aanraden!) werd er aangeboden om een broodpakketje klaar te maken. Kortom we hebben een fantastische week gehad.

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    9,6
    De kamers zijn zeer ruim, fris en mooi aangekleed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De afstand naar de Stubai Gletscher is ongeveer 30 minuten rijden. Dit is iets om rekening mee te houden als er niet genoeg sneeuw ligt in het dal.

    De kamers zijn zeer ruim, fris en mooi aangekleed. Ontbijt is super met veel lokale producten en iedere dag afwisselend aanbod. Gehele hotel ademt authentieke Oostenrijkse sfeer en traditie. De sauna faciliteiten zijn klein maar sfeervol.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    10
    Mooie locatie vlakbij winkel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De slaapkamers toppie.wc fijn apart.bad en douche apart heerlijk.alleen vondt keuken klein en eettafel ook klein was eigenlijk met 6 personen in een 4 persoons appartement en dat was jammer.en een afwasmachine was fijn geweest.daartegenover waren de slaapkamers lekker ruim.ik misten alleen in 1 slaapkamer een kast op de slaapkamer

    Mooie locatie vlakbij winkel.super.en appartement was mooi en huiselijkheid straalden het uit

  • Beoordeeld op: 21 januari 2016

    8,8
    Ligging:
    • Vakantiereis
    • Groep

    Inrichting ski-ruimte

    Ligging: bij Elfer-kabelbaan, bij skibushalte naar gletscher, vlakbij dorp incl 2x supermarkt en skiwinkel in hetzelfde pand.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    9,2
    De totale inrichting van de vakantiewoning met veel hout en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets ernstigs. Dat de slaapkamer niet donker te maken was. En dat de oven niet goed sloot. En ons balkon lag aan de doorgaande weg. Gaf wat lawaai als je de deur open had. Anders niet.

    De totale inrichting van de vakantiewoning met veel hout en de heerlijke bedden en het uitzicht en de ligging en de summercard!

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,6
    Mooie kamer met kookgelegenheid en groot balkon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De prijs van het ontbijt is best hoog, 15 euro per dag per persoon. (Supermarkt zit aan de overkant met vers gebakken broodjes)

    Mooie kamer met kookgelegenheid en groot balkon.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    10
    Excellent location, you stay in a village with restaurants...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Excellent location, you stay in a village with restaurants and supermarket within walking distance. Gletcher is only 20 min away. Beautifull pure Tiroler surroundings. Very nice family making you feel truly welcome. Appartment was complete, big, and new.

  • Beoordeeld op: 11 maart 2015

    6,3
    Locatie, inrichting appartement was heel gezellig met een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    In ons geval hadden we een 6 pers. appartement waar we met z'n drieen verbleven. De keuken was zeer klein en minimaal uitgerust, we hadden een 2 pers. bank met een makkelijke stoel dus weinig extra zitplaatsen. De bedden waren redelijk, dwz dekbedden super maar we sliepen op een lattenbodem.. De handdoeken zijn 1x verwisseld ( week verblijf) maar verder niet schoongemaakt of huisvuil meegenomen, bleek later dat je dit zelf moest opruimen .... hoe/ waar dan met gescheiden afval?? Eindschoonmaak van 50 euro begrijp ik nu ook wel als ze de hele week niet langskomen!

    Locatie, inrichting appartement was heel gezellig met een heerlijk balkon

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,5
    Mooi appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij wilden gaan skiën met kinderen. Daarom gekozen voor een appartement dichtbij de skilift. Dit is ook zo: de skilift van Neustift is op 200/300m lopen. Echter, er is geen skischool in Neustift. Dit betekende dat wij alsnog of naar de Gletsjer moesten (+/- 45 minuten) dan wel naar Fulpmes (+/- 30 minuten). Hier had ik geen rekening mee gehouden en viel dus tegen. Dit is iets om op te letten / aan te denken als je dit complex boekt. WIFI traag en instabiel - nauwelijks te gebruiken. Keuken erg klein in een verder ruim appartement. Onder het complex is er een disco waar mn op zaterdag echt veel overlast van was.

    Mooi appartement. Redelijk nieuw. Sfeervol. Erg vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    9,6
    Rustige kamer !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Rustige kamer !

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    9,6
    Huiselijkheid en vriendelijkheid van het personeel, voelt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Huiselijkheid en vriendelijkheid van het personeel, voelt als thuis komen.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    7,9
    Het Geweldige ontbijt buffet
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airco en geen balkon

    Het Geweldige ontbijt buffet

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    9,2
    Een zeer ruim luxe appartement met alle voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Een zeer ruim luxe appartement met alle voorzieningen.

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    10
    Geweldig ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geweldig ontbijt! Vriendelijk, behulpzaam personeel. Mooie ruime kamers.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    10
    Grote en comfortabele kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen vaatwasser

    Grote en comfortabele kamers

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 37

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: