Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sporthotel Xander 4-sterren

Kirchplatzl 147, 6105 Leutasch, Oostenrijk

#14 van de 14 hotels in Leutasch

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 201 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    6,3
    Niet voor herhaling vatbaar .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer Panorama
    • Verbleef 7 nachten

    Wij zijn reeds in dit hotel geweest sinds een 10-tal jaar . Het hotel is verouderd en dringend aan renovatie toe . Zo was het in de veranda onhoudbaar van de warmte en niet gezellig om te eten ( geen airco of verluchting ) . Eten was niet meer zoals 10 jaar geleden . Vliegen en wespen waren in grote orde aanwezig . Bij deze opmerking kregen wij als antwoord dat er een boerderij in de buurt was en dit het probleem was . De netheid in het restaurant liet ook te wensen over . Wij beschikken over foto's dat dode vliegen en broodkruimels tot 5 dagen bleven liggen . Wij zijn ook 1 dag vroeger vertrokken door deze nalatigheden .

    Ligging van het hotel .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    5,0
    Daar gaan wij nooit meer naar toe!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer Panorama
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten en de bediening

    Daar wij altijd via booking boeken hadden we dit niet verwacht. Het eten was ronduit amateuristisch !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,1
    ik vind het een leuk hotel met de familie ken je niet gauw zo n top kamer vinden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 5 nachten

    een chagrijnige ober

    geweldige kamers met kinderen dubbele badkamers dubbele slaapkamers

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 februari 2016

    8,8
    Wij komen er al drie jaar.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ondanks verzoek voor een bepaalde sector in het restaurant werden wij toch in een achterafzaaltje gezet. Later goed hersteld. Prijs is stevig maar wel vergelijkbaar met andere kwalitatief goede hotels.

    Wij komen er al drie jaar. Prima kamers, prima ontbijt en avondeten. Goed behulpzaam personeel. Voor ons belangrijk dat het hotel aan de langlaufpiste ligt.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    7,5
    kamers zijn gewoon helemaal super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    ontbijt ze maken geen zacht gekookte eitjes of spiegeleitjes en serveren alleen hardgekookt ei of omelet

    kamers zijn gewoon helemaal super

  • Beoordeeld op: 28 januari 2015

    7,5
    Mooie locatie, dit bij de langlaufpiste en uitstekend om te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Organisatie :keuken , obers(waren vriendelijk) Maar er ontbrak organisatie.

    Mooie locatie, dit bij de langlaufpiste en uitstekend om te wandelen.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: