Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel St. Hubertushof 3-sterren

Seeuferstraße 7, 5700 Zell am See, Oostenrijk

#48 van de 50 hotels in Zell am See

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 136 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    3,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    4,6
    Matig hotel en geen gezellige bar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 7 nachten

    Te weinig parkeerplaatsen voor zoveel gasten. Avondeten was in buffetvorm en wij vonden het slecht. De meeste gasten hadden all-inclusive, geboekt via een andere reisorganisatie. Booking.com biedt dit niet aan. Wij hadden het gevoel veel te veel betaald te hebben voor wat er geboden werd. Het personeel kan wat vriendelijker en een 'gezellige' bar voor de avonden was er niet.

    Ontbijt was prima en de kamer was netjes en het bed prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    7,5
    Alternatief voor Zell am See
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer eenvoudig ontbijtbuffet. Weinig horeca op loopafstand.

    Gratis parkeren voor de deur. Mooi authentiek Oostenrijks hotel met zonnig terras.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    7,5
    Fijne vakantie gehad mede door hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd

    Prima hotel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    8,3
    Prima wintersport locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kussens op de bedden zijn echt te klein. Stoelen op de kamers zoude m.i. comfortabeler kunnen.

    Alles wat je nodig hebt is er !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    6,3
    Prima voor een nachtje
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel nors en niet vriendelijk. Bedden aan de te harde kant

    Prijs/kwaliteit prima

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    9,6
    Prima accommodatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Geen

    Het ontbijt was prima en de kamers waren goed schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    4,6
    Hotel is goed gelegen aan het meer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onvriendelijk personeel bij de ontvangst, schimmel in de badkamer, iedere avond disco op het teras van het hotel. Dit hotel is niet geschikt als je voor je rust komt of voor ca. 0:00 uur probeert te slapen. Wij hadden een kamer aan de voorzijde en de muziek was iedere avond zo luid dat je elkaar op het balkon niet kon verstaan. De kamer is zeer verouderd (sinds ca. 50 jaar is de intichting niet veranderd). De prijs-kwaliteit staat totaal niet in verhouding. Wij hebben ca 110€ per nacht betaald in augusts, deze kamer is maximum 35-40€ per nacht waard. Absoluut geen aanrader, er zijn betere en meer betaalbare hotels in dezelfe straat. Waar je krijgt waarvoor je betaalt.

    Hotel is goed gelegen aan het meer. Uitzicht vanaf het balkon erg mooi. Ontbijt is oke.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2015

    4,6
    Het ontbijt buffet en avond buffet waren heel redelijk met...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zodra je de receptie hebt gepasseerd en je de gang oploopt, wordt het meteen duidelijk dat hier de laatste decenna geen Euro meer is geinvesteerd in verbetering cq modernisering van het hotel. Hier heeft de tijd stilgestaan. De gang, de hotelkamer, douche, toilet, gordijnen stammen uit de jaren 60 en bieden weinig/geen comfort. Het zal de vele aanwezige Oost-Europe gasten misschien niet veel uitmaken, maar ons wel! Verder heb je een auto nodig om bij de skipistes te komen. De skibus rijdt maar om het uur en naar Kaprun is het een lange rit!

    Het ontbijt buffet en avond buffet waren heel redelijk met zelfs een vriendelijke Nederlandse serveerster.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    7,9
    Uitgebreid ontbijt, leuke bar, vriendelijk personeel,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Uitgebreid ontbijt, leuke bar, vriendelijk personeel, voldoende parkeergelegenheid

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    5,8
    goedkoop
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    sterk verouderde kamers

    goedkoop

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    8,8
    Meedenkend en goed georganiseerd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Meedenkend en goed georganiseerd

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    4,2
    Uitzicht vanaf balkon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Afstand tot aan Plaatsje Zell am see, personeel, oud interieur, veel te warm in hotel

    Uitzicht vanaf balkon

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: