Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pension Marienhof 3-sterren

Untervellach 7, 9620 Hermagor, Oostenrijk

#6 van de 14 B&B's en herbergen in Hermagor

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 221 beoordelingen over deze B&B

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,1

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    8,8
    De prachtige ligging, de mooie authentieke accommodatie, en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten

    Niets

    De prachtige ligging, de mooie authentieke accommodatie, en het geweldige ontbijt. Nieuwe eigenaren die erg hun best doen het je naar de zin te maken. Voor op de thuisreis heerlijk lunchpakket meegekregen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,5
    Mooie vakantie in Hermagor
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hotel manager belde ons toen we nog onderweg waren hoe laat we dachten dat we over waren. Vond dat super!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 6 nachten

    De kamer op zich was heel goed, alleen was de badkamer wat aan de krappe kant, maar dat komt ook omdat we zelf een inloop douche hebben.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    10
    De super vriendelijkheid van de eigenaren en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunt

    De super vriendelijkheid van de eigenaren en personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,2
    Leuke betaalbare locatie, voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel er tegen

    Hele aardige en vriendelijke eigenaren Ontbijt prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    10
    Geweldig een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ontbijt .kamer.gerard en iris en personeel een dikke pluim 👍👍👍👍

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    9,2
    Kamer was uitstekend - Eigenaren en personeel zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets is tegen gevallen

    Kamer was uitstekend - Eigenaren en personeel zeer vriendelijk en hulpvaardig

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    9,2
    Ruimte, rust, uitzicht, ontbijt, alles is hier helemaal...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, nichts, nothing, nada.

    Ruimte, rust, uitzicht, ontbijt, alles is hier helemaal uitstekend, maar......de gastvrijheid is buitengewoon uitstekend. Alle lof voor Iris, Gerhard en natuurlijk "boss 3" Maria. Wij vonden dit pension een ontdekking en komen er zeker nog eens terug!

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    7,5
    Heel vriendelijke mensen , die je graag tips geven over de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden de suite geboekt maar daar waren we iets minder tevreden over . We zaten in het oudere gedeelte en gans bovenaan en bij iedere stap die je deed kraakte de vloer niet leuk voor ons maar zeker niet voor de mensen onder ons.

    Heel vriendelijke mensen , die je graag tips geven over de streek , waar je zeer mooie wandelingen kan doen . Wel zeer goede bedden en een mooie badkamer . Goed en verzorgt ontbijt . Wij hadden geboekt voor 14 dagen maar op dag 11 verzwikt mijn man zijn voet en wilde we 2 dagen vroeger vertrekken wat voor de bazin geen probleem was en we moesten de 2 nachten niet betalen , wel tof en we kregen ook nog een lunchpakket mee . Dus alleen jammer van onze krakende suite maar anders was het wel in orde.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,9
    Vriendelijke mensen in een zeer netje hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijke mensen in een zeer netje hotel. Uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    10
    Ontbijt prima verzorgd en een ruim assortiment.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen idee

    Ontbijt prima verzorgd en een ruim assortiment.

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    6,3
    Zeer gastvrij
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sanitair en kamer inrichting out dated

    Zeer gastvrij

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    8,8
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen lift

    Gastvrijheid Propere kamers Vriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    9,6
    De rust en vriendelijke bediening
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen opmerkingen pr

    De rust en vriendelijke bediening

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: