Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sun-Matrei Klassik Apartments

Pfarrangerweg 19, 9971 Matrei in Osttirol, Oostenrijk

#9 van de 44 vakantiewoningen in Matrei in Osttirol

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 35 beoordelingen over dit appartement

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,5
    Goed appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers en balkon of terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte wifi in de huiskamer. Je moest op de slaapkamer gaat zitten voor een goede stabiele verbinding. Internet te wisselend om iets te kunnen opzoeken

    Uitzicht, hygiëne prima. Goede voorzieningen. 2 badkamers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,8
    Ruime kamers met de nodige luxe apparaten, inrichting enigszins gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon of Terras
    • Verbleef 6 nachten

    We waren opgewaardeerd naar deze kamer voor dezelfde prijs, wat lief bedoeld was. Nadeel was dat de kamer gehorig was. Je hoorde andere mensen lopen en hun behoefte doen op toilet. De keuken vonden wij in verhouding tot de ruime kamers vrij klein en donker. De oorspronkelijke kamer die wij geboekt hadden, vonden wij wat specialer.

    Ruime kamers, veel luxe zoals: vaatwassertje, magnetron, twee badkamers en twee toiletten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,8
    ruim appartement met alles erop en eraan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers en balkon of terras
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    ruim appartement met alles erop en eraan

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    10
    Vriendelijk onthaal , heel net appartement Leuk terras met...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 slaapkamers en balkon of terras
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk onthaal , heel net appartement Leuk terras met mooi uitzicht !

    Verbleven in juni 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    8,3
    Prima appartement, ruim met een grote keuken, woonkamer,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Voor een weekje blijft het aardig aan de prijs (1300,-), maar het was dan wel tijdens de Voorjaarsvakantie. Het skigebied is overzichtelijk, maar wel klein voor diegene met veel ervaring.

    Prima appartement, ruim met een grote keuken, woonkamer, twee slaapkamers en twee badkamers. Op 5-10 minuten lopen vanaf de gondel naar het skigebied. In de sportzaak bij de gondel kun je voor een euro per dag je skispullen (schoenen in een droogrek) achterlaten, is prima bevallen. Prima broodjesservice in de morgen. Ook op iets van 10 minuten lopen vanaf het centrum van het dorp. Daar zijn wij echter niet geweest. WiFi ook snel genoeg, echter viel die soms uit. Auto voor de deur in een open garage.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: