Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Tia Monte 3-sterren

Grasse 226, Feichten im Kaunertal, 6524 Kaunertal, Oostenrijk

#9 van de 11 hotels in Kaunertal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 114 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,8
    Het personeel in het restaurant en achter de bar waren zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten

    Veel mensen in het hotel zitten all-inclusief (ons was aan de telefoon verteld dat wij dit ook zouden krijgen). Sommige mensen zitten niet all-inclusief en dat schept verwarring, omdat het lijkt dat iedereen dezelfde prijs betaald. Het schept het gevoel dat anderen mensen een betere deal hebben gehad dan ons. Dit hebben wij kunnen bevestigen door aan andere Nederlanders na te vragen...

    Het personeel in het restaurant en achter de bar waren zeer vriendelijk!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    10
    Goede accomodatoevoo een goeie olek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat als diabetische patiënt wat ik niet aan had gegeven, maaevee vanuitvging dat dat ook niet hoefde er geen standaard cola light in hun assortimenten zat.

    Goede accomodatoevoo een goeie olek

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,8
    Prima verblijf gehad weer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer/ badkamer had schuin dak, hierdoor geen douchegordijn in het bad, waardoor badkamervloer steeds nat. Schuine dakraam was gaar en condens van dat raam druppelde langs muur naar beneden.

    Komen hier al vier jaar vanwege goede prijs/ kwaliteit. Schoon, goede bedden (matras en lattenbodem) en rustige kamer (alledrie voor ons meest belangrijk). Met balkonnetje en mooi uitzicht. Eten was goed. Mooie ruimte sauna’s en stoomcabine’s. Goed parkeren.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    6,7
    Het ontbijt was uitgebreid, genoeg keuze.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zou heel fijn geweest zijn als er een wat ruimere, gezellige lounge zou zijn. Nu moesten we, vanwege lawinegevaar op onze kamers bivakkeren.

    Het ontbijt was uitgebreid, genoeg keuze.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    9,6
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 14 nachten

    hadden wel last van een groep wielrenners de eerste week soms tot diep in de nacht. en de muziek de hele dag vonden wij storend. was geen Oostenrijkse muziek wat wij graag wilde horen.

    service personeel. alles wat beloofd word is waar gemaakt,ontbijt ruime keuze voor ieder wat wils. avond eten goed verzorgt ook soep buffet tussen de middag en om half 4 koffie met koek.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    6,3
    Budget hotel met prima kamers maar slecht avondeten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Het avondeten was slecht en de beloofde thee met koek aan het einde van de middag was er niet. Dat was jammer en voor ons reden om niet terug te gaan naar dit hotel. Verder was de sauna veel te klein (je kan er met 2 personen tegelijk in).

    Kamer was netjes en schoon en groot genoeg. Personeel is aardig.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    9,2
    Prima accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer had schuin dak (bovenste verdieping), voor badkamer beetje onhandig. Douche in bad, geen wandje of gordijntje, badkamer vloer nat. Dorpje Feichten niet heel gezellig. Weinig leven.

    Prima ontbijt en avondeten. Schone prima kamer. Schoonmaak prima. Parking prima. Sauna aanwezig. Prijs/ kwaliteit prima. Mooi skigebied, gletsjer Kaunertal, altijd goede sneeuw en vaak zon. Prachtige weg erheen, wel smalle weg en lang rijden (37 minuten helemaal naar boven 27 minuten dalstation)

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    7,9
    Vriendelijk personeel, in een mooie omgeving. Leeromgeving als je wilt weten hoe vaak je van 1 gerec
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Minder zuinigheid bij het eten, volgens ons word er alles aan gedaan om daar het grootste besparingspotentieel te halen. Ook al kijk je naar prijs/kwaliteit. Je gaat daar echt hongerig weer weg. Saladebuffet is een saladebuffet geen lopend saladebuffet. Om je schoteltje vol te krijgen moet je deze volstoppen met tomaten, of je bent een echte liefhebber van zwarte olijven en uienringen.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, waren er echt voor de gasten.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    8,3
    Goed verblijf geen aanmerkingen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Flat screen tv

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    10
    kortom alles goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten

    nvt

    kortom alles goed verzorgd

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    8,8
    Personeel heeft ons geholpen toen wij zonder sneeuwketting...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Aankleding van het hotel

    Personeel heeft ons geholpen toen wij zonder sneeuwketting vast kwamen te zitten. Zelfs de man van een medewerkster heeft zijn zaterdagavond opgeofferd om ons te helpen. Echt super!

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    9,2
    schone kamer, lekkere bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    wat vegetarisch eten inhoud snapt men niet. In aardappelen en groenten zit geen vlees dus volgens hun is dit vegetarisch. Was niet echt n probleem zelf gecompenseerd met eitje en yoghurt bij t ontbijt

    schone kamer, lekkere bedden. het diner en ontbijt buffet werd tot t eind bijgevuld meer dan voldoende en erg lekker.

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    8,3
    rustige ligging - prijs-kwaliteit erg goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    rustige ligging - prijs-kwaliteit erg goed!

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    10
    Ontbijt, lunch, gebak en avondeten, kamers altijd netjes...
    • Gezin met jonge kinderen

    roken in het cafe beneden.

    Ontbijt, lunch, gebak en avondeten, kamers altijd netjes schoon.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2015

    8,8
    Günther, de barman.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hotel ligt op ongeveer een uur rijden van de piste, dit lange stuk gaat je na een paar dagen wel tegen staan.

    Günther, de barman.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: