Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Trofana Royal 5-sterren

Dorfstraße 95, 6561 Ischgl, Oostenrijk

#15 van de 85 hotels in Ischgl

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 82 beoordelingen over dit hotel

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,9

  • Comfort

    9,6

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    9,6

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    10
    Beste hotel van Ischgl.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het hele hotel klopt, geen negatief punt kunnen vinden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    10
    Heerlijk verblijf, zeer goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi soms wat traag, maar ok

    Fantastisch ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    9,2
    Eten was prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij sliepen aan straatkant, als je s'nachts graag raam open zet is er veel geluidsoverlast van dronken/ lawaaierige toeristen die terug keren naar hun hotel.

    Eten was prima. Geweldige wellness. Skiën tot aan hotel.

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    10
    Normaal gesproken verblijven we niet in hotels van deze...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Normaal gesproken verblijven we niet in hotels van deze prijsklasse maar het verschil is duidelijk merkbaar aan alles. Geen detail wordt overgeslagen en het personeel doet er alles aan om het verblijf aangenaam te maken.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2015

    7,1
    vlak bij de lift, en dat je voor de deur kon komen op de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een goed hotel, mooie grote kamers. Maar ik vond de prijs niet bij de kwaliteit passen die je verwacht van zo een Hotel. Bij het ontbijt op de kamer was er altijd wel wat vergeten. Was het niet het zout, dan de boter. ook lastig is dat in de badkamer een beweging schakelaar voor het licht zit, milieu vriendelijk , maar lastig als je wat langer onder de douche staat, of op het toilet zit. Dan gaat namelijk het licht uit. Schakelaar hangt verkeerd. Wat ook een beetje belachelijk is, is dat er een koffie apparaat staat, en dat je dan 4 euro moet betalen voor een Senseo cup, te bedenken dat de kamer zonder avondeten 670,00 euro kost. Ander nadeel is dat wij de kamer aan de kant van de apreski tent Trofana Alm hadden , en je van 16.00 tot 23.00 gek wordt van de schlager muziek. De ramen zijn niet goed geïsoleerd. Je heb dan ongeveer 250 mensen onder je raam staan met vol muziek. Geluid volgens de iPhone APP is gemiddeld 63 Db met pieken van 87. Nou stonden wij daar ook vaak tussen...... Maar niet grappig als je na 3 dagen apreski eens even een slaapje wil doen na het skiën.

    vlak bij de lift, en dat je voor de deur kon komen op de skie.

  • Beoordeeld op: 29 april 2016

    7,5
    Spa en ontijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Spa en ontijt

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    8,3
    het lawaai buiten nachts, het geroep op straat van dronken...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    het lawaai buiten nachts, het geroep op straat van dronken mensen, gaat door tot in de late uren, rond 4.30 wordt het pas rustig,

  • Beoordeeld op: 14 februari 2015

    9,6
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    De luidruchtige Russen. Lawaai van champagnehut achter hotel (après ski).

    Vriendelijk personeel Geweldige bedden Gezellige lobby

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: