Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Trapp

Traunstraße 34, Aigen, 5026 Salzburg, Oostenrijk

#45 van de 110 hotels in Salzburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1055 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 52

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    8,8
    Perfecte lokatie in een pand met geschiedenis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Men spreekt al vrij snel de creditcard aan om de kosten van het verblijf te innen, terwijl ik nog maanden de tijd had om kostenloos te annuleren of de boeking te wijzigen. Het is mij ook niet gelukt om het verschil in verblijfskosten, ondanks mail- en telefonisch contact , vóór mijn verblijf terug te krijgen. Tijdens mijn verblijf is het geregeld maar dat was wel 2 1/2 maand na in rekening brengen. Heel slecht dit.

    Mooi pand in een rustige omgeving met natuurlijk een hele leuke historie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,8
    Beleving💚
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleinschalig veel mensen. Wij hadden mooi weer en konden naar buiten om te ontbijten. Was het regnachtig en moet je binnen ontbijten dan was er een probleem geweest, denk ik.

    De beleving, fantastisch

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    6,7
    Hier kom je voor de geschiedenis en dat is heerlijk -...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zou allemaal wel wat beter mogen voor de prijs die gevraagd wordt: niet super proper, geen water op de kamer, vreselijk warm (geen airco)

    Hier kom je voor de geschiedenis en dat is heerlijk - bijzonder vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    6,3
    Dit hotel lag wat meer verwijderd van het centrum, wel dicht...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Dit hotel lag wat meer verwijderd van het centrum, wel dicht bij openbaar vervoer, in een rustige buurt. Ik vond het minder aangenaam dat er niet altijd van hotel aanwezig was (enkel in de voormiddag en van 15 tot 17u).

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    6,7
    Een bar in het pand zou dit verblijf aangenamer gemaakt hebben.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat je alleen gebruik kan maken van een drank/snackautomaat. Gehorig pand. Dikwijls gedacht dat de bovenburen bij ons in bed zouden belanden :-). De gordijnen blinderen niet, beetje olie aan de groene luiken zou dan ook wonderen verrichten.

    Het authentiek kader. Als Sound of Music fan is dit een leuke ervaring. Ondanks dat het gebouw oud is, is het net en proper. De parkeergelegenheid.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    6,7
    Prachtige villa, helaas geen bar, restaurant of bemande...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen internet op de kamer, router was uitgevallen vertelde de receptie de volgende morgen. Prijs ontbijt van €12,50

    Prachtige villa, helaas geen bar, restaurant of bemande receptie savonds

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    7,9
    Het is bijzonder om in het huis van Trapp te slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Indeling in onze kamer was vrij basic. Wel leuk dat het de kamer was met balkon. Het was was vrij prijzig voor een kamer met externe badkamer ongeacht het huize van Trapp was.

    Het is bijzonder om in het huis van Trapp te slapen. Kamer was schoon ook de badkamer. Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    6,7
    Heel leuk om eens te doen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden iets luxere kamer verwacht

    Het ontbijt was met alle gasten aan een grote tafel. Het hele tafereel samen met de wetenschap dat het huis van de Fam von Trapp was is alleen al prachtig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,5
    Duur maar uniek!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Edelweiss Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aankondigen dat de accommodatie NIET aan het meer ligt, zoals dat in de film wel het geval (leek te zijn)/was. De dvd van de Sound of Music ergens draaien ? Voor de kinderen was het soms wat onwerkelijk.

    De ambiance en de historie van het pand. Het ademt het ultiem uit!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    De ontvangst was zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kwamen om 1400 uur aan, maar de receptie is echt pas vanaf 1500 uur open, dus een uurtje gewacht. Je boekt het hotel voor het " sound of music gevoel" maar buiten de foto's en de namen van de kamers krijg je verder geen informatie die dat gevoel versterken. Het was leuk geweest om op de kamers informatie over de fam. Von Trapp te leggen. Misschien was muziek (sound of music, of origineel van de von Trapps) plezierig geweest. Wij zaten in de junior suite, maar daar had je geen idee dat je in het huis van vonn Trap zat, alleen bij de deur een verwijzing. Het was een leuke kamer, maar de matras was zo dun dat je de lattenbodem voelde. Ook stond er naast het bed geen tafeltje om je bril ed. Op te leggen. Ook is er op de kamer geen WiFi. Het verhaal lijkt niet zo positief, maar we vonden het toch de moeite waard, het idee dat je bij de vonn Trapps geslapen hebt. Maar er is nog meer van te maken.

    De ontvangst was zeer vriendelijk. Je gaat er naartoe voor het " sound of music gevoel" in het huis veel verwijzingen naar de familie von Trapp in de vorm van foto's. Het ontbijt was lekker! Op loopafstand heb je een goede busverbinding naar het centrum van Salzburg.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,0
    Ongezellige verblijfplaats
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is niet echt een hotel, je wordt ontvangen en daarna zie je niemand meer. Receptionist is ,savonds naar huis. Je kan niets gebruiken aan koffie/thee. Alle deuren zijn op slot ook vd eetzaal. Donkere gangen... ongezellig hotel.

    Locatie is dicht bij de Altstad van Salzburg

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    9,6
    Place to go, ook als je geen fan van de sound of Music bent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk misten wij een waterkoker op de kamer.

    De sfeer, de enthourage, de inrichting, het verhaal. Prachtig gelegen met ruime tuin. In de budget kamer ben je het goedkoopste uit, maar heb je gigantisch terras met prachtig uitzicht op de tuin. De badkamer op de gang is alleen voor jou en is ook prima schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    5,4
    Gemiste kans om van deze historische villa iets meer dan alleen een overnachtingsplek te maken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen telefonische bereikbaarheid om door te geven dat wij na 19.00u aankwamen. Geen receptionist bij aankomst; sleutel in envelop aan voordeur...zoek het zelf maar uit... Geen mogelijkheid om nog koffie te krijgen of maken. Enorm gehorige gangen, kamers... Ontbijttafel bezet 's-ochtends, dus zonder vertrokken....

    Het historische pand, maar dan ook alleen vanwege de Fam. Trapp geschiedenis.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,5
    Erg leuk ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Edelweiss Familiesuite
    • Verbleef 2 nachten

    Kregen niet de kamer die we geboekt hadden (was duidelijk op de foto te zien), maar kamer was niet slecht. Wifi was echt heel slecht.

    Erg leuk ontvangst. Prachtig huis met interessante historie.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets viel mij tegen

    Het ontbijt was voortreffelijk, mooie kamer met een geschiedenis.met de bus ben je zo in het centrum, prachtige stad, hadden het Mozart en diner avond geboekt, was een sprookje.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    9,2
    Beleef echt de geschiedenis van familie Trapp.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Maria's Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We misten vooral een gordijn voor het raam van de badkamer. Wifi is niet stabiel.

    Entoerage, sfeer, zeer prettige en aardige gastheer en gastvrouw. Geweldige historische locatie. Goede directe busverbinding naar het prachtige centrum van Salzburg.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,0
    In het spoor van Maria.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heel basic. Zelfs geen croissantjes.

    Onze kamer werd suite via upgrade. Een must voor de sound of music fans.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    5,0
    2 kamers geboekt voor zelfde prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 kamers geboekt voor zelfde prijs.1 kamer was heel groot met mooi balkon andere kamer was net een kast.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,5
    Leuk om een nacht te verblijven bij doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was duur in verhouding Geen airco

    Mooi hotel, op goede reisafstand van Salzburg

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,1
    Tuin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi in onze kamer

    Tuin

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    10
    Zeer bijzonder om op deze locatie te overnachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Sound of Music Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was heerlijk We hadden de sound of music kamer😄

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    10
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Maria's Suite
    • Verbleef 5 nachten

    dat het ontbijt niet bij de prijs was inbegrepen

    eigenlijk alles

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    Super leuk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Trapp Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is gewoon super.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    9,2
    De historie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Maria's Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De historie De tuin De kamer Het ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    9,2
    Romantiek ten top ❤️
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Maria's Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen stopcontact in badkamer

    De charme van het hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,7
    Mooi omgeving. Prijs kwaliteit van de villa valt tegen. Ontbijt was vrij beperkt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers op de tweede verdieping zijn extreem gehorig. Kwam de nachtrust niet ten goede.

    Mooie lokatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    8,3
    Prima plek in Salzburg als je met een auto reist
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamer, aardig personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,1
    Ontbijt was prima verzorgd, de historie van het pand is...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was prima verzorgd, de historie van het pand is ontzettend boeiend!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    4,2
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel De algehele staat van het hotel Achterstallig onderhoud

    Niets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    7,9
    In de voetsporen van Maria Trapp😁
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Trapp Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deer vriendelijke meneen!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    7,5
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig huis met historie!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,5
    Geweldige ervaring
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was simpel.

    De sfeer rondom de familie Von Trapp. Mooie locatie!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    9,6
    Prachtige familiesuite, bijzonder vriendelijke ontvangst en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prachtige familiesuite, bijzonder vriendelijke ontvangst en een lekker ontbijt aan de grote tafel in de gezellige eetkamer. De historie van het pand is door het hele huis te zien.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    8,8
    Natuurlijk de bijzondere geschiedenis.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer zou wat comfortabeler mogen.

    Natuurlijk de bijzondere geschiedenis. Daarnaast de zeer gezellige lounge/lobby en de bijzondere ontbijtruimte. De ontvangst door de eigenaren was zeer hartelijk. Ook de nabijheid van een bushalte die in 10 minuten het stadscentrum bereikte en iedere 10 minuten reed, was zeer plezierig.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,8
    Ontbijt was heerlijk, veel keuze!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Avondeten, buffet kon wat beter. Hoofdgerechten waren droog, niet erg smakelijk. Geen keuze voor onze Kids. Gelukkig was salade buffet lekker.

    Ontbijt was heerlijk, veel keuze! Onze suite was erg ruim, goede bedden.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    7,9
    Het huis en rust waarvhet zich bevond schitterende stijl van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De inrichting , kasten van Ikea dit zouden echte oude moeten zijn !

    Het huis en rust waarvhet zich bevond schitterende stijl van het huis , jammer dat er niet echt antieke kasten en bedden waren

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    7,1
    Alles was helemaal prima, niks op aan te merken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs is wat hoog voor kamer met gedeelde badkamer / toilet op locatie buiten het centrum (wel goed bereikbaar overigens). Kamers zijn gehorig.

    Alles was helemaal prima, niks op aan te merken. Niet fantastisch, maar ook zeker niet slecht. Mooie locatie met goed uitzicht.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    9,2
    - romantisch hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    - zeer basic badkamer met kleine douche (toch netjes)

    - romantisch hotel - bushalte nabij, elke 10 minuten een bus naar het centrum van Salzburg tot 's avonds laat

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    7,1
    Bijzondere locatie met bijzondere geschiedenis.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Extra voorzieningen, zoals koelkastje of waterkoker voor kopje koffie, waren prettig geweest. Zou ook gepast hebben bij deze locatie en opzet van het hotel.

    Bijzondere locatie met bijzondere geschiedenis. Grote, ruime kamers/suite.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,5
    de lokatie, het gebouw , de zeer stille omgeving!
    • Vakantiereis
    • Stel

    - zwak signaal voor de gasten, waardoor je je mails niet of nauwelijks kon dounwloaden - de tuin mocht wat meer aandacht krijgen - het ontbijt is prijs/kwaliteit eerder zwak.

    de lokatie, het gebouw , de zeer stille omgeving!

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    8,8
    zeer mooie en ruime suite in een uniek kader in een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ontvangst liep wat stroefjes (receptie niet zo goed aangeduid, moet wat zoeken, niemand die je opwacht)

    zeer mooie en ruime suite in een uniek kader in een prachtige stad

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    6,3
    De locatie en historie van de villa zijn super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was afschuwelijk, we zijn er beide met rugpijn vandaan gekomen omdat het matras erg dun was, je de lattenbodem kon voelen en er een enorme kuil in het midden zat waar je in rolde

    De locatie en historie van de villa zijn super. Je bent met de bus zo in het centrum

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    4,2
    De historie van het huis/de villa
    • Vakantiereis
    • Stel

    In vrijwel niets krijg je het gevoel (gewenste) gast/klant te zijn. - Noch bij aankomst/verblijf (louter sleutel in envelop/na 19.00 uur niemand aanwezig) - noch bij ontbijt (eigenaars zijn met hun kind prominent/negatief aan enige tafel aanwezig, je wordt 'at best' getolereerd. Maar ook nu 'upstairs/downstairs' associatie, zij eten scrambled eggs terwijl er voor de gasten slechts gekookt eitje is etc) - noch bij vertrek (louter op incasseren rekening/geld gericht. Wordt niet geschroomd om je als wanbetaler te behandelen - door eigenaar en personeel 'op matje geroepen - terwijl je reeds alles betaald hebt. Ook/Zelfs het ontbijt a raison van €12 p.p. waarvoor je de avond ervoor per brief 'hartelijk uitgenodigd' bent (waardoor je niet de indruk krijgt dat het ontbijt niet inclusief is, ook omdat er geen bedrag genoemd staat). De villa is - als je iets met the Sound of Music hebt:) - een bezoek waard, maar wellicht beter om voor de - prijzige (!) - rondleiding te gaan en niet te overnachten... tenzij je je graag 'too much' voelt en en er geen probleem mee hebt om onheus behandeld te worden.

    De historie van het huis/de villa

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    7,5
    Het is een hele mooie villa, ruime kamer met woonkamer, leuk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    wij vonden het ontbijten aan een lange tafel met andere gasten geen succes!

    Het is een hele mooie villa, ruime kamer met woonkamer, leuk ingericht erg stijlvol! Mooi uitzicht! vriendelijk personeel! Echt een aanrader!

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    8,8
    Ontbijt uitstekend, locatie mooi ,
    • Vakantiereis
    • Groep

    Tv ontvangst matig

    Ontbijt uitstekend, locatie mooi ,

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    8,3
    Het huis ademt wat het was.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het huis ademt wat het was. Er is veel aandacht besteed aan zoveel mogelijk authenticiteit. Een goede balans tussen sfeerschepping en comfort.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    8,8
    Sfeer en rust in het huis
    • Vakantiereis
    • Stel

    De tuin was kleiner dan verwacht

    Sfeer en rust in het huis

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,9
    Knap dat ze de Von Trapp geschiedenis zo mooi in het pand...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Knap dat ze de Von Trapp geschiedenis zo mooi in het pand laten zien, echt bijzondere locatie, aanrader

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    7,5
    de toer van de sound of music
    • Vakantiereis
    • Stel

    alle hotelgasten konden niet gelijk plaats nemen aan ontbijttafel

    de toer van de sound of music

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    7,5
    Er stonden vele lege bier blikjes in de kastjes naast het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er stonden vele lege bier blikjes in de kastjes naast het bed.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    7,1
    De villa an sich, zeer grote kamers en de sleutel hing klaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt is wat karig.

    De villa an sich, zeer grote kamers en de sleutel hing klaar!

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    9,2
    ruimte en comfort.
    • Zakenreis
    • Stel

    De douche cabine waren diverse functies stuk en duurde erg lang voor het water warm was.

    ruimte en comfort. geen Wi-Fi op de kamer

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 52

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: