Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Wagrainerhof 4-sterren

Markt 23, 5602 Wagrain, Oostenrijk

#3 van de 14 hotels in Wagrain

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 143 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,1
    Eten viel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lunch en diner in all inclusive formule waren matig. We hebben verschillende keren ergens anders gegeten, joeys pub is wel een aanrader! Bedden waren erg hard, niet een 4 sterren hotel waardig

    Zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    9,2
    Zeer goed hotel met zwembad, fitness, wellness, gezellige bar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De salade bar vond ik niet zo geslaagd. Alles zwom in een soort azijnoplossing.

    De combinatie van een ouder gedeelte van het gebouw met een nieuwe moderne constructie. Het avondeten was zeer lekker. Eenvoudig maar lekker.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,6
    toplocatie tov dorp en pistes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    wifi is gratis maar ontvangst in de kamer kan beter

    accommodatie, locatie, eten, kortom een top-hotel op een toplocatie in het midden van het dorp op 5min stappen van de gondel of 1 min met de gratis skibus.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    8,3
    prima hotel, ideaal gelegen vlak bij de skilift, leuke bar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer werd schoongemaakt terwijl wij aan het ontbijten waren en moesten vervolgens 15 minuten wachten tot de kamer klaar was.

    prima hotel, ideaal gelegen vlak bij de skilift, leuke bar

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    9,2
    Wagrain is mooi centraal gelegen in de regio Salzburgerland.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel ligt aan een drukke straat met veel doorgaand verkeer. Parkeerplaats niet echt comfortabel.

    De kamer was ruim. Alleen het uitzicht op balkon viel tegen. Eten uitstekend verzorgd en vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    7,1
    Leuk hotel voor maximaal 1 week.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Familiekamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner niet in buffetvorm. Eenzijdige lunch. Harde bedden of eigenlijk bedbank. Geen balkon. Niet echt toegankeliijke all-in als het gaat om drinken. Namelijk geen bar maar soort gang waar je moet wachten tot iemand van de bediening je ziet om wat te kunnen bestellen. Geen mogelijkheid van buiten zitten op het terras. Dit mag niet als je all-in hebt geboekt.

    Goed ontbijt. Vriendelijk personeel. Jammer dat het diner niet in buffetvorm is, maar kwaliteit eten is goed. Elke dag wordt de kamer opgeruimd en voorzien van nieuwe handdoeken.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    8,8
    We hadden voor 3 personen een ruime, schone kamer met 2...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Familiekamer
    • Verbleef 7 nachten

    Dat de all-in gasten niet in de bar of op het terras mogen plaatsnemen.

    We hadden voor 3 personen een ruime, schone kamer met 2 persoonsbed en een slaapbank. Slaapbank is geschikt voor kinderen maar niet voor volwassenen. Verder balkon met zitje. Goede parkeergelegenheid voor de gasten van het hotel. Het eten was goed, alleen als je een ander "all-in" principe gewend bent, dan is dit even wennen. Wel een buffet voor het voorgerecht maar voor het hoofdgerecht kon je kiezen uit 3 hoofdgerechten en een dessert. Je keuze dien je 's morgens in te vullen op het menu en af te geven. Verder onbeperkt koffie/frisdrank/bier etc. te krijgen maar dit dien je of in de eetzaal te nuttigen of mee te nemen naar je kamer. Wij hebben begrepen dat de bar en het terras verpacht zijn zodat de all-in gasten hier geen gebruik van mogen maken. Na 21.00 of 21.30 uur kun je, als het rustig is, overleggen met de bediening of je in de bar mag zitten of op het terras. Gratis wifi die uitstekend werkt. Leuk zwembad iets verderop met groenweide, glijbanen en restaurantje. Met de hotelkaart heb je gratis toegang. Speelkamer beneden voor de kinderen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    9,2
    Eten is uitstekend, kamers zijn proper en ruim, personeel is...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Met de hotelkaart enkel korting op de liften in de buurt, vrij duur om de kabelbaan naar boven te nemen (heeft eigelijk niks met het hotel te maken)

    Eten is uitstekend, kamers zijn proper en ruim, personeel is vriendelijk.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    8,8
    Prima keuken, vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Afzonderlijke kleerhanger in de kamer voor ski kleding op te hangen en eveneens kleerhanger in de badkamer voorzien. Apres-ski buffet kan beter, fris slaatje of soepje zou niet mis zijn.

    Prima keuken, vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    7,9
    Vooral kwaliteit van de bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    terras was samen met bar verpacht hotel gasten mochten daar eigenlijk niet zitten. Als je consumptie bestelde uit de bar natuurlijk wel

    Vooral kwaliteit van de bedden

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    10
    Vriendelijk, schoon, prima aanbod eten, drank en faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen terras war je na het eten lekker buiten kan gaan zitten. Bedden uitstekend, slapen op slaapbank is voor volwassenen minder.

    Vriendelijk, schoon, prima aanbod eten, drank en faciliteiten

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    9,6
    vriendelijk en behulpzaam personeel maar niet overdreven.
    • Vakantiereis
    • Stel

    vriendelijk en behulpzaam personeel maar niet overdreven.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: