Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Weisseespitze 4-sterren

Platz 30, 6524 Kaunertal, Oostenrijk

#1 van de 11 hotels in Kaunertal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 229 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    9,6
    Super 2 daagse gehad, hier komen we zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Schweikert
    • Verbleef 2 nachten

    Een ijskastje op de kamer had het kompleet gemaakt ;)

    Schitterend gelegen hotel in het Kaunerdal. Grote luxe kamer met balkon en subliem zicht op de gletsjer! Heel lekkere keuken en super vriendelijk personeel! Ondergrondse garage voor de motor.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    6,7
    prachtig hotel met goede voorzieningen alleen duidelijker over prijsbeleid zijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Bergzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Ter plekke moesten wij bij betalen voor onze kinderen terwijl ik deze in de boeking selectie duidelijk had aangegeven. Ik vind dat onacceptabel, zoiets moet op voorhand heel duidelijk zijn. in totaal 76 euro extra ik vind dat heel vervelend dat je dat aan de receptie dan nog snel even krijgt te horen.

    schoon, verzorgd, echt Oostenrijks

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    10
    Culinair verwend in het mooie Kaunertal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    Wat een ervaring! Super hotel op een prachtige locatie. Het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Je wordt helemaal in de watten gelegd

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    10
    Heerlijk verblijven!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer Schweikert
    • Verbleef 5 nachten

    Niks! Alles was top!

    Al jaren komen wij hier "thuis"... Mooie,gezellige en vooral warme kamers! Uitgebreid ontbijt,lekkere keuken, supervriendelijk personeel. Zowel poets-,keuken- als bediening zullen alles doen,om je vakantie tot een luxe te brengen!Wellness is een welgekomen rust na een dagje buiten vertoeven. Eerste keer hier met mijn kleinkind Charlotte (2,5maand)en ze heeft ieders harten gestolen. Het team is bezig met het renoveren van de kamers. Aanpassing van het buffet is een topper! Hier komen we nog jaren terug!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    10
    Kort maar perfect verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Schweikert
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!!

    Vriendelijkheid van al het personeel, service met oa gratis koffietafel, ook uitstekend ingericht voor minder validen en bovenal een uitstekende hygiëne!!!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    10
    Het was top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Schweikert
    • Verbleef 4 nachten

    Vriendelijkheid van het personeel. Alle voorzieningen waren voortreffelijk. Heerlijk eten: zeer uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds een heerlijk 5 gangendiner.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    10
    je kunt je GEEN beter motorhotel voorstellen !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 1 nacht

    je kunt je GEEN beter motorhotel voorstellen !!!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    9,6
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer Schweikert
    • Verbleef 3 nachten

    Douchen in een badkuip is wat krap!

    Goed ontbijt, veel keuze! Nederlandse zenders te zien! Erg vriendelijk personeel!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Schweikert
    • Verbleef 5 nachten

    fantastisch hotel goed eten aardige mensen en heel goed voorzien voor de minder valide

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    10
    Je voelt je thuis . En daar zorgen de eigenaars zeker voor.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vakantiesuite
    • Verbleef 4 nachten

    Alles was heerlijk . Paul Hafele is een super kok

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    8,3
    Goed maar somber weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vakantiesuite
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig parkeerpkaatsen

    Het eten was lekker, personeel vriendelijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    10
    Geweldig!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Bergzicht
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top hotel. Mooie ruime kamers. Super voor personen in een rolstoel!!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,2
    Geen frigobar in de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Schweikert
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen frigobar in de kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    10
    Geweldig hotel in werkelijk een prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Schweikert
    • Verbleef 5 nachten

    N.v.t.

    Zeer vriendelijk en kundig personeel op elk gebied. Alles wordt perfect geregeld zodat je echt vakantie hebt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    10
    Een hotel zoals je dat het liefste wilt zien !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Schweikert
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Keurig en compleet hotel met super vriendelijk personeel, prima eten en prachtige kamers

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    10
    vriendelijke medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Schweikert
    • Verbleef 2 nachten

    vriendelijke medewerkers. uitstekende Service ontbijt en diner perfekt

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    7,9
    Super ontbijt met vers fruit, koffie kan net iets beter.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Super ontbijt met vers fruit, koffie kan net iets beter. Avondeten goed. Personeel supervriendelijk

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: