Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over "0" Sterne Hotel Weisses Rössl in Leutasch/Tirol

Gasse 166, 6105 Leutasch, Oostenrijk

#16 van de 18 B&B's en herbergen in Leutasch

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 418 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 36

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    Wel leuk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De plastic stoelen op het gedeelde balkon zijn aan vervanging toe. Er waren Poolse gasten die voor langere tijd in het hotel verbleven ivm werk. Hun levensstijl ( veel drinken tot 's avonds laat) maakte het onmogelijk om van de gezamenlijke ruimte gebruik te maken .

    No nonsense hotel voor jong en oud . Gelegen boven een pizzeria waar het goed toeven is. Kamer is eenvoudig maar prima. Aansluitend een gedeeld balkon met de overige kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,5
    Op doorreis naar Italië
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden een kamer onder de dakpannen gekregen, deze zijn kleiner dan de andere, vooral de badkamer. Er was geen zeep, shampoo op de kamer, later bleek dit op de gang ergens in een mandje te liggen, het zou gepaster zijn indien we het één en 't ander toegelicht zouden gekregen hebben bij aankomst

    Het restaurant bij het hotel. Prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    4,2
    Te duur, voor hetzelfde geld konden wij een 2 persoons appartement huren.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer, prijs kwaliteit is beneden de maat. WC ( stortbak defect) en de douche functioneerde niet.Handdoeken roken niet fris(sigaretten rook)

    Het ontbijt en de vriendelijke eigenaar.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    10
    Gezellig, eenvoudig en niet te duur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij kunnen niets bedenken. Vooraf hadden we een beeld van het pension en dat kwam overeen met de werkelijkheid. Alles is aanwezig maar is wel eenvoudig.

    Het pension heeft een informele sfeer met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De eigenaar doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Ontbijt is gewoon goed en als er iets op is wordt het snel bijgevuld. Als je niet teveel luxe verwacht is dit een prima adres.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    5,8
    Hippieachtig hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het leek niet erg fris aan bv. de ontbijttafel. Schoonmaakkosten en bed opmaken e.d moet je bijbetalen. Trap zat los. Als je aankomt , is er niemand maar staat je naam bij je kamer, een beetje onpersoonlijk. Lief meiske bij het ontbijt maar die was er ook niet alle ochtenden.

    Goed ontbijt; de baas was joviaal en gezellig. Het hotel is prima gelegen voor langlaufers. Goed voor jongeren, die zelf ook niet zo'n nette kamer hebben. Onder het hotel zit een prima Italiaans restaurant.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    5,8
    Hotel moet het vooral van de buitenkant hebben,wel lichte ontbijtkamer, lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De meubels in de slaapkamer waren oud, dat is geen bezwaar maar ze waren een beetje vies. Het personeel in de pizzeria was overwerkt en ongeduldig, later bond de mevrouw in.

    Het ontbijt was goed en ook de eigenaar van het hotel was heel vriendelijk. Mooi buitenterras.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,3
    Super goed hotel, erg vriendelijk personeel/ eigenaar. Wij gaan er graag heen op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je onder de douche stond dan stond de badkamervloer ook onder water.

    Ontbijt was erg uitgebreid en er was genoeg ook voor de mensen die later kwamen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,3
    Leuke sfeer qua inrichting, behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Krakende bedden en defecte luxe douchekraan (douchekop bungelde aan de wand, 1 wand-douchekop (van de 4) ontbrak).

    Leuke sfeer qua inrichting, behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    6,7
    Wat verbeter puntjes maar verder goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was te oud, gordijnen konden niet dicht. Zwembad in de badkamer na het douchen.

    2 persoons dekbed 😀. Ontbijt was goed, locatie schitterend. Leuke accommodatie!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,8
    Fantastisch concept
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastisch concept

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    10
    Fantastisch hotel en een overweldigende stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heel de entourage en het personeel helemaal top.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,9
    Goed als je niet te veel verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is niet echt comfortabel

    Prijs/kwaliteit is prima en ontbijt is lekker

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    Aanrader als tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer aardige eigenaar en een super uitgebreid ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    4,6
    Niet vatbaar voor herhaling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne in de keuken bij ontbijt. Te weinig plaats om te zitten. Slordige opstelling ontbijt en te weinig.

    De gastheer, welke alles alleen deed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    5,0
    ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 14 nachten

    ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    4,2
    Een keer maar nooit weer !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We zijn geschrokken van wat we zagen.

    Omdat we er geen goed gevoel zijn we weggegaan. We hebben de helft van de huursom betaald

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    9,2
    8
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkon aan de kamer maar we konden beneden wel op een balkon

    Vriendelijkheid gastheer,goed ontbijt,alles netjes

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    8,3
    Goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Eigenlijk niets.

    Dicht bij de loipes! De prijs-kwaliteitverhouding is prima!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,9
    Alles naar wens
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ongedwongen sfeer en de plek waren zeer plezierig.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,9
    Een uitstekend hotel voor overnachting tijdens doorreis naar bijv. Italië.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is erg lastig bij dit hotel.

    Erg vriendelijke eigenaren en prima faciliteiten. In de morgen is er een prima ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,1
    Een leuk, gezellig verblijf voor de overnachting op vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Staat van sanitair was aan vervanging toe.

    Persoonlijk contact was zeer goed, relaxed en vrij gebruik van diverse faciliteiten.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    6,3
    Redelijk voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamers, beddengoed zaten gaten in, moeilijk te vinden

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    10
    Leukste adres van onze vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Relaxte mensen...bieden meer aan dan dat ze moeten...lekkere pizza's

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,8
    Gemoedelijk, easy going.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bediening superdouche..(massagedouche) vraagt wat vaardigheid... die niet iedereen beheerst..

    Gemoedelijk, easy going..heerlijk ontbijt...fijne kamers..

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    8,3
    Prima ontbijt, kamers oud, krakend bed, sanitair goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima ontbijt, kamers oud, krakend bed, sanitair goed. Het is een wat bijzonder hotel waar je van moet houden. Veel selfservice en weinig contact met eigenaren.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    10
    Super leuk hotel met een soort hippie sfeer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We hadden geen Wifi ontvangst.

    Super leuk hotel met een soort hippie sfeer. Heel gastvrij, mooi ingerichte kamers. Hele fijne douche. Uitgebreid en vers ontbijt. We komen hier zeker terug.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    7,9
    De vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed. Er zat en houten rand tussen. Doet zeer aan je rug, als je erop gaat liggen.

    De vriendelijkheid van het personeel. Het ontbijt was voortreffelijk. Hygiene was goed.

  • Beoordeeld op: 4 maart 2016

    4,0
    De schoonmaak van de kamer,W.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De schoonmaak van de kamer,W.C,douch. Zelf vragen naar schonen handdoeken. Bedden opmaken en schonen lakens.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    8,3
    Eenvoudig;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was wel erg eenvoudig! Zelf voor het ontbijt zorgen! Wel voldoende te eten, maar vaker oud brood.

    Eenvoudig; no nonsens. Mooi gelegen!

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    8,8
    De vriendelijkheid, het geweldige ontbijt en de originaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat er geen zeepje was om de handen te wassen

    De vriendelijkheid, het geweldige ontbijt en de originaliteit

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    7,5
    Gastvrij en gier bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wifi

    Gastvrij en gier bedden

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,9
    Lekkere bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen broodjes bij het ontbijt

    Lekkere bedden.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,1
    uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    8,8
    De eigenaar is heel vriendelijk en de omgeving is prachtig!
    • Vakantiereis
    • Groep

    De wifi is wat zwak en was niet vindbaar in onze kamer

    De eigenaar is heel vriendelijk en de omgeving is prachtig!

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    10
    De gemoedelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    De gemoedelijkheid

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    10
    Je voelt je direct thuis heel erg aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks viel tegen we komen zekers daar weer

    Je voelt je direct thuis heel erg aangenaam

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 36

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: