Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Wiesenhof

Wiesel 1, 6142 Mieders, Oostenrijk

#11 van de 16 hotels in Mieders

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 607 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    6,7
    Uitstekend adres voor 1 nacht. Voor op doorreis naar Italië. Binnen 5 minuten op de Brenner.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen diner mogelijkheid.. Zwembad is van de gemeente. Moet je dus voor betalen.

    Ontbijt was prima. Simpel met voldoende keuze. Verder dicht bij de kabelbaan en 3km lange rodelbaan. Een aanrader!voo

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    5,8
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een geronoveerd hotel is er wel snel afbraak gedaan aan het meubilair en de muren ( veel scheuren). Helaas geen mogelijkheid tot diner en de bar is amper open geweest. Prijs versus kwaliteit erg slecht.

    Vriendelijkheid personeel en ontbijt was prima op orde.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte internet ontvangst in onze kamer, maar dat is niet belangrijkste. Wel jammer dat er geen restaurant in het hotel zit.

    De prijs/kwaliteit is meer dan uitstekend. We werden opgewacht door de uiterst vriendelijke Stefan. Leuk detail, een hartelijk welkom op de badkamerdeur! Over het ontbijt kan ik niets zeggen, want dat hebben we niet gedaan. Kamer verder ruim en schoon, gewoon goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,5
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste indruk als je binnenkomt wordt je hartelijk ontvangen! Bijv hoe was de reis gegaan? Wij hadden een zware reis gehad met veel files en slecht weer. Zo konden wij even uiten. Goed opgevangen. Toen wij onze kamer binnenkwamen stond er op de deur ♥️licht willkomen met onze naam erop!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    6,7
    Eenvoudig maar wel netjes en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zéér irritante flitspaal gelijk in het dorpje met 30 km zone..., daarnaast moet je precies €. 3,00 tolweg betalen als je snelweg af of op gaat ondanks het feit dat we vignet gekocht hadden. Ook moet je voor de Brennerpas nog eens 9’50 betalen..maar ja daar kan het hotelletje ook niks aan doen....

    Kamer was netjes, op de douchedeur was met krijt geschreven “ welkom familie .....” dus dat was erg attent. Verder is de accomodatie eenvoudig, restaurant alleen open bij voldoende gasten en kreeg de indruk dat dit niet vaak het geval is.....er was wel een redelijk restaurant op 10 minuutjes lopen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastvrijheid en de kwaliteit van het eten. Je voelt je echt gast. Ook voor mensen met allergieën is aandacht en die krijgen een aangepast menu. Tien met een griffel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    8,8
    Gezellig knus, rustig, heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avondeten, zoals wij begrepen hadden moest je vooraf doorgeven wat je wilde eten. Wij vergaten dat steeds waardoor wik elders in het dorpje moesten eten.

    Bed en ontbijt. Daarnaast was de ligging heerlijk rustig. Hotel ligt daarnaast dichtbij de Serlesbahn ski piste. Ideaal voor wanneer je naar de piste gaat. Dit kan dan namelijk lopend/skiënd.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    6,7
    Redelijk/goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Het diner werd opgediend in warmhoud bakken en kwaliteit was matig. De busverbinding naar de piste was inderdaad maar 5 minuten maar doordat het 5 minuten lopen is naar de halte, de bus 1 keer per half uur rijdt en je een keer moet overstappen was je toch meestal 45 minuten aan reistijd kwijt.

    Het ontbijt was lekker met eigengemaakte gerechten

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    goed, netjes en plezierig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    geen avond eten mogelijkheid in het hotel

    hotel was goed, personeel was vriendelijk, enige wat jammer is dat je er geen avondmaal kunt krijgen. Maar daarvoor kun je in het dorpje terecht bij diverse andere gelegenheden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,5
    Voor deze overnachtingsprijs kan je gewoon geen grote luxe verwachten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Ook wij brachten onze koffers zelf naar de kamer via de trap maar daarover hoef je niet te klagen als je naar de bergen komt. Wat kan tegenvallen is misschien de algemene sfeer: er is niets versleten maar het heeft wel iets ouderwets (los van de typisch Oostenrijkse stijl). De drankprijzen leken ons aan de hoge kant.

    We sliepen als vriendengroep op een driepersoonskamer. De ruimte was voldoende groot, de kamer had een balkon (zoals de meeste, denk ik) met een mooi uitzicht op de bergen. De badkamer was niet overweldigend mooi maar functioneel: alles was netjes en werkte goed. Het derde bed was inderdaad, zoals opgemerkt door een andere reiziger, een uitgeklapte zetel met een vrij harde matras maar sommigen vinden dit juist goed. De naden zijn er effectief maar om te zeggen dat je er niet kan op liggen is overdreven. De gewone bedden waren zeker voldoende soepel. Het ontbijt overtrof onze verwachtingen: een prima koffie-automaat en een groot assortiment broodjes, kaas, vlees, eitjes, ... Als een reiziger klaagt dat er geen restaurantfunctie is, vermoed ik dat hij/zij daarmee bedoelt dat je niet à la carte kan eten. Er is inderdaad alleen een vast menu maar dat was lekker.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,4
    Niet voor een volgende boeking
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst konden wij geen avond eten bestellen dit was alleen voor de half pension gasten. Verder in het dorp allemaal dezelfde opmerking triest terwijl de kinderen naar de mc wilden zei ik nog we moeten lekker in het hotel gaan eten en dan hoor je dat dit niet kan maar wel ontbijten aanbieden nou die hebben wij dus getijgerd dan kan het wel.

    Goede matras

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    4,2
    Max voor 1 nacht. Maar naar verhouding veel te duur.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Oude inrichting. Heeft dringend opknapbeurt nodig. Beperkte parkeergelegenheid. Geen eet mogelijkheid zonder vooraf boeken. Ongezellig terras. Personeel (deels nederlands) reactief en amateuristisch

    Lokatie dicht bij snelweg

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    9,6
    Zeker voor herhaling vatbaar, zowel op doorreis naar Italië, al
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zowel de kamer als badkamer waren erg ruim. Ook het balkon was, omdat we op een hoek zaten erg ruim. Ruim uitzicht. Schoon. Omdat er een groep in het hotel aanwezig was, kregen wij ons uitgebreid ontbijtbuffet in aparte ruimte. Dat was goed geregeld. Zodra er iets op was, werd het bijgevuld. Personeel erg aardig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,6
    Een super fijn, goed en vriendelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    n/a

    de kamers waren super, het ontbijt was geweldig (alleen het systeem om de eieren zelf te koken werkt niet) De bediening was erg aardig en behulpzaam, ook de locatie is geweldig met een heerlijk uitzicht. Totaal geen last gehad van herrie of iets dergelijks. De parkeerfaciliteiten daar zouden ze iets aan kunnen doen, maar het is nou eenmaal berggebied en dat verander je niet zomaar. Wij vonden het erg veilig en hebben ook al onze spullen in de auto gelaten. Al met al zeer zeker een reden om weer gebruik te maken van dit hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Hotel zelf is goed, maar heb je overlast, zijn ze nergens te vinden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vorig jaar ook dit hotel gehad, alleen wat overlast van dronken duitsers die liepen te gillen midden in de nacht. Hier werd toen ook al niets aan gedaan. We dachten, het zou wel erg toevallig zijn als dit volgend jaar weer hetzelfde is. En ja hoor, alleen nu nog erger. Vanaf een uur of 12 s,nachts tot in de vroege morgen was er In de kamer tegenover ons een verschrikkelijke overlast, van een duits ruziemakend en vechtend stelletje. Bij de receptie was er niemand te vinden, en telefonisch was er ook niemand te bereiken. In de morgen heb ik bij de receptie verteld dat we na 12u s,nachts niet hebben gelapen, maar kreeg als antwoord, kunnen we niets aan doen, sorry. Dus dit was gelijk de laatste keer in dit hotel.

    Het is een erg rustige omgeving, in de buurt is een rodelbaan, en een zwembad naast het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    6,3
    Gemoedelijk, schoon maar eenvoudig hotel in rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten

    Avondeten voldoende maar eenvoudig. Beddengoed (lakens, dekentje, kussen) van goedkoop materiaal/kwaliteit. Piepklein badkamertje. Informatievoorziening in het hotel is erg slecht. Personeel is vaak export en erg slecht bekend met de omgeving en voorzieningen (openbaar vervoer, de skigebieden/pistes, prijzen etc.). Dame receptie is niet vriendelijk en behulpzaam. (jongere meisje, die we de laatste dag troffen was wel behulpzaam) Omdat wij geen auto tot onze beschikking hadden, moesten we dagelijks 10 minuten lopen op onze skischoenen en met skiesmateriaal naar de bushalte in het dorp :(. Erg warm in de eetzaal. Slechte (traag) wifi. Prijs/kwaliteit verhouding is te hoog!

    Onbijt was prima! (groot assortiment) Matrassen bedden goed. Sauna was heerlijk! Kamer was schoon. Handig een kluisje op de kamer. Zeer rustige locatie. Omdat wij pas 's avonds terug vlogen, kregen wij het aanbod langer van onze kamer gebruik te maken. (Ivm dagje winkelen in Innsbruck hebben we daar geen gebruik van gemaakt.)

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    7,1
    Prima overnachtingshotel van luchthaven Innsbruck naar Italie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs: toch wel duur voor 1 nachtje. En boven ons sliep een groep scholieren die vrij luidruchtig waren. Na 2 keer vragen, werden ze wel stil.

    Rustige locatie, heerlijk ontbijt, op 20 min rijden van luchthaven van Innsbruck.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    10
    zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, gezellig hotel,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, gezellig hotel, verzorgd en uitgebreid ontbijt buffet. na een stevig dagje snowboarden was het heerlijk om even te relaxen in de sauna! voor Kerstmis stond er een bordje lekkere zelfgebakken koekjes klaar in onze kamer. Vlakbij skigebiedje Mieders, met de auto op 5 minutjes rijden van skigebied schlick en een halfuurtje rijden van de stubaier gletscher!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    5,8
    Goed gelegen maar verder matig overnachtingshotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Omdat we geen halfpension geboekt hadden, konden we niet in het hotel eten en moesten dus op zoek. De kamer viel ook tegen. Kon amper op het toilet zitten vanwege de beenruimte en het bed was kort. Ook geen kluisje op de kamer en geen tussendeur naar de kamer van de kinderen. Ontbijt viel ook tegen. Wel uitgebreid, maar b.v. jus d'orange en broodjes smaakten niet heel vers.

    Gunstige locatie voor overnachting. Dicht bij snelweg maar toch mooi gelegen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    10
    Prima tussenstop op weg naar het zuiden maar ook om de regio zelf te ontdekken
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer, zeer hondvriendelijk, heerlijk uitgebreid ontbijt met veel eigengemaakte produkten zoals marmelades en gebak, vriendelijk behulpzaam personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    9,2
    Ze waren zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze waren zeer vriendelijk. Ik had gevraagd of ik kon parkeren met een boottrailer. Speciaal voor mij hadden ze een stuk afgezet zodat ik de combinatie netjes kon parkeren. Top service. De kamer, was keurig en ruim. Met een boven verdieping waar nog drie bedden stonden. Zeer ruime badkamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,9
    Prima hotel vd tussenstop naar Italië.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft geen al la Carte restaurant. Wél zijn ze zeer behulpzaam in het reserveren van een tafel in een vd restaurants in het dorp!

    Perfecte bedden, ruime badkamer, heerlijk ontbijt, gezellig wat drinken in de bar.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,3
    Goed hotel op weg naar het zuiden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ruim voor vier personen maar zeer gehorig...

    Het ontbijt was goed, ligging van het hotel was adembenemend en goed gegeten in de buurt van het hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,1
    Ligging ideaal, dicht bij de snelweg maar ook dicht bij de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een sporthotel en toen wij er waren was er een grote groep Italiaanse kinderen dus daarmee was het hotel gevuld. We hebben er geen last van gehad maar het nodigde niet uit om er te eten of drinken.

    Ligging ideaal, dicht bij de snelweg maar ook dicht bij de bergen. Wij hebben er maar een nachtje geslapen op weg naar Italie. Ontbijt was supergoed.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,9
    Lokatie is prima!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne plek, maar misachien een beetje aan de dure kant... €195,- incl ontbijt voor 2 volwassenen en 2 kinderen En jammer dat we er niets konden drinken en eten bij aankomst.

    Lokatie is prima! Prachtig uitzicht op de bergen. Jammer dat we geen tijd hadden om met de gondel omhoog te gaan. Die zit op 5 min wandelen, evenals de zomerrodelbaan. Kamer is groot, bedden zijn goed, groot balkon, badkamer met bad. Ontbijt ziet er prachtig uit. Veel keus. Alleen het verse fruit was helaas niet rijp.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    7,5
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was OK, maar voor 8 EUR p/p verwacht ik meer vleeswaren, fruit en vis. Het schijnt niet eenvoudig te zijn na 8 uur 's avonds nog iets te eten te krijgen in hotels onderweg. Wifi alleen in de openbare ruimtes, dus niet in de kamer.

    Uitzicht was prachtig. Locatie voor reis infers is ideaal zo dicht bij snelweg. Kamer was netjes en schoon. Ontbijt was OK, maar niet voor de Paleo liefhebber. Brood selectie was prima met heerlijke huisgemaakte chocolade cake en een briljante selectie huisgemaakte confitures.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    10
    Heerlijk rustig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk helemaal niks.

    Super vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Heerlijk rustige lokatie. Goed ontbijt. Hele bovenverdieping als appartement.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,6
    Omgeving, ontbijt, parkeergelegenheid, personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving, ontbijt, parkeergelegenheid, personeel. Alles was naar wens

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    10
    zoals altijd, super goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    zoals altijd, super goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    10
    Geweldig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was perfect

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,1
    goed voor op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt kost 11 euro per persoon maar het ontbijt was redelijk standaard buffet.

    De locatie, op de route van Nederland naar Italie is prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,3
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het tapijt in de kamers, geen gelegenheid tot eten, geen bar om drinken na 20h ..

    Het hartelijk welkom, het goede ontbijt,

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,9
    Service was erg goed.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden niet zo prettig

    Service was erg goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    10
    Aanrader voor tussenstop!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen punten

    Aardig, leuk en behulpzaampersoneel (Stefan)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,1
    goed personeel, goed ontbijt, alleen te warme temperatuur in gang, slaapkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Te warme temperatuur in hotel, slaapkamer.

    goed ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Prima ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,3
    Goede prijs-kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    --

    Goede bedden, maar dat is persoonlijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,6
    Geweldig, zeker voor het geld
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer vriendelijke eigenaar

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,6
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    8,3
    De service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    De service. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Verder waren we zeer tevreden over het uitgebreide smakelijke ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    6,7
    matig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    matig ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,9
    Prima accommodatie op korte afstand van Insbruck en Stubaital
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt was beperkt

    Ruime kamers en net en schoon hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    9,2
    Prima overnachtingsmogelijkheden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren ruim en fris, ontbijt was super, erg uitgebreid en vers, ruime keuze

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner met menu kaart niet gezien

    Goed ontbijt kamer oké vloer kraakt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,3
    Goed, gezellig hotel met super vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch wel verder dan gedacht van de gletsjer gelegen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    7,5
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Omgeving en zwembad voor het hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,5
    Lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    9,2
    Zeer prettig verbleven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer voor 1 Persoon.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk ontvangen. Comfortabele kamers en een mooie omgeving.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    8,8
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi uitzicht. Vriendelijk personeel. Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    Omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen diner

    Omgeving

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,3
    Goed voor 1 overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tapijt op slaapkamer, water uit kraan was bruin

    Oke

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Broodjes niet echt vers

    Ligging en kamer èn ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    Gezellige Oostenrijkse sfeee
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Gezellige Oostenrijkse sfeee

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    10
    Heerlijk hotel, waren op door reis naar Italië, mooie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niks

    Heerlijk hotel, waren op door reis naar Italië, mooie locatie, zeer vriendelijk personeel... aanradertje

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,8
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Warme ontvangst, prachtige omgeving, nette en ruime kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gedateerd

    Ruime kamee en badkamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,5
    Mooie kamer en rustige ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt had wat uitgebreider gemogen.

    Mooie kamer en rustige ligging.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine douche

    Gemoedelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    10
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles prima.

    Prima ontbijt. Prima kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,5
    Konden er op maandagavond niet dineren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Konden er op maandagavond niet dineren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,5
    Mooi gebied voor wandelen en skieen. Rustig gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig eetgelegenheid in het dorp zelf

    Propere kamers en lekker ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    9,2
    Prima doorreishotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima doorreishotel. Hadden ruime, nette, schone 4 persoonskamer. Bedden waren prima. Ontbijt was 9 euro pp. Het ontbijtbuffet was beperkt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,3
    Goed.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig. Krakende vloer op de kamer. Kamers en sanitair verouderd.

    Zeer goed ontbijt. Goede bedden. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    8,8
    Heerlijk lang ski weekend in zeer gastvrij hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Vriendelijkheid van het personeel Prijsstelling

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    9,2
    Aangenaam verblijf waarbij alles aanwezig was voor een leuke shortski.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel. Lekker avondeten. Nette kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,5
    Prima maar niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen zitgedeelte Geen eigen koffie/thee faciliteiten op de kamer Wifi werkte vaak niet op de kamer

    Ontbijt en personeel prima

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    7,5
    Prima Hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Het personeel was zeer vriendelijk en gastvrij. Het is een rustig familiehotel dat de klant zeer centraal stelt. Een typisch Oostenrijks hotel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje vreemde manier om zelf je eieren te koken bij het ontbijt. Werkt niet echt.

    Locatie en vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    6,9
    heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Heel fijn dat er een extra bed bij gezet kon worden, helaas was dat vrij hard

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    7,9
    Rustig gelegen. Met fijn zwembad voor de deur (niet behorend bij hotel)
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het parkeren.

    De bedden en beddengoed waren geweldig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    9,6
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, goed gelegen en goed ontbijt. Perfect!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    8,8
    heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Onder de toilet was het niet schoon.

    Mooie ruime kamer. Uitgebreid ontbijt. Vriendelijke receptioniste.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    10
    Uitstekend verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend ontvangst, mooie nette kamers.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    7,9
    Keurig hotel voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Had iets schoner kunnen zijn.

    Correct hotel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ?

    Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid!

    Verbleven in juli 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: