Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Winterbauer 4-sterren

Am Feuersang 28, 5542 Flachau, Oostenrijk

#2 van de 23 hotels in Flachau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 91 beoordelingen over dit hotel

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,9

  • Comfort

    9,6

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,4

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    9,6
    mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Bergen
    • Verbleef 4 nachten

    drankjes beetje aan de dure kant. Verder viel niks tegen; we gaan zo weer!

    prachtige ligging. Wij hadden kamer in chalet; groot groen dakterras om te zitten. Fantastisch uitzicht. Heerlijk zwembad met grandioos uitzicht!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    6,3
    goed restaurant, mooie kamer, matig bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Wij hadden kamer 118 De matrassen waren behoorlijk doorgezakt. We hebben er geen melding van gemaakt, want we verbleven maar 6 nachten. Als je wat op de rand ging liggen dan kreeg je geen rugpijn. Het 5-gangen diner (half-pension) werd in één uur! geserveerd. Zodra je het bord leeg had, en het bestek had neergelegd, werd het bord al weer mee genomen. Zelfs als de partner nog zat te eten! Dit hebben wij ook in Oostblok-landen meegemaakt, maar voor € 244,= per nacht!! (€ 122,= p.p.) hadden wij dit niet verwacht.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid, en vers, jammer dat de kaas niet gekoeld werd en dus behoorlijk "zweette" Het diner was zeer afwisselend en van hoge kwaliteit. De keuken-brigade doet zijn werk uitstekend. Dat ons niet alles even goed smaakte lag meer aan ons dan aan het eten. De dames van de bediening zijn zeer gemotiveerd, en vriendelijk, maar komen steeds een handje te kort. Soms rennen ze naar de keuken om snel te kunnen serveren. Dat komt natuurlijk ook wel doordat er ook gasten van buiten naar het restaurant komen om te dineren, en dan krijgen zij het extra druk. De badkamer en toilet werd iedere dag goed schoon gehouden. Dit is echt een pre! De locatie van het hotel is prima, maar als er 3-4 cm sneeuw valt, dan zul je al snel de sneeuwkettingen moeten omleggen. De laatste 2 km naar het hotel is een zeer steile bochtige bergweg.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    10
    Winterbauer is top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    De ligging, de constantheid van aardige mensen, perfect eten, heerlijke bedden, welness, zwembad, alles was perfect.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    9,6
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    de hele accomodatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    9,6
    Fantastisch, echt vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Niets

    Lokatie prachtig, Goede consumpties. Alles perfect met eten en drinken. Aardig personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    9,6
    heerlijke winter- en wellness vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De rust, de locatie, Super vriendelijk personeel....wij komen graag terug!!!!

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2016

    9,6
    Heerlijk ontbijt, leuke kamers en een prachtige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs van het lunchpakket voor onze terugreis. 16 euro voor 4 pistolets en 2 appels. Dat was dan ook de enige tegenvaller.

    Heerlijk ontbijt, leuke kamers en een prachtige ligging. Het is elke avond genieten van een overheerlijk diner! Na het skiën is de wellness ook een echte aanrader.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    10
    Hele lieve gastvrije mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Is moeilijk te vinden. Locatie van Booking komt niet overeen met werkelijke locatie. Is vanaf daar nog 15 min. een berg op rijden.

    Hele lieve gastvrije mensen. Prachtige locatie met goede faciliteiten.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    8,3
    Ontbijt was prima, avond eten was uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotelkamer beetje gedateerd maar op zich oké

    Ontbijt was prima, avond eten was uitstekend!

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: