Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Wohlfühlhotel Schiestl 4-sterren

Hochfügenerstr. 107, 6264 Fügen, Oostenrijk

#3 van de 14 hotels in Fügen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 582 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    9,2
    Mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon - Bijgebouw Gästehaus Laimböck 70m
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel profileert zich als wandelhotel. Gegarandeerd 4 à 6 wandelingen per week, als het weer het toelaat. Hiervan zijn dinsdag en donderdag nordic wandeling van max 2 uur. Maandag, woensdag en vrijdag zijn dagtochten als er minimum 6 personen inschrijven. Aangezien in onze periode (begin augustus) heel veel bejaarden daar waren, ging de wandeling dus niet door. Wij rekenden daar wel op hé. De E-bike tocht op dinsdag is een klim van 3 kwartier, drink- en eetpauze van een uur en dan in 20 minuten bergaf naar hotel, à 20 €. Wel zeer mooi parkoers. Dekbedovertrek heeft geen flap aan het voeteneinde, waardoor de schouders bloot bleven. In de zomer geen probleem, in de winter...?

    Fijn personeel, zeer mooie wandelomgeving, uitgebreid ontbijt- en avondbuffet. Propere kamers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    Het hotel en het personeel wat er werkt was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Balkon of Terras
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamers in het hotel zijn grotendeels allemaal verbouwd. Ze zijn ruim en mooi ingericht. Al het personeel is erg vriendelijk en niets is ze teveel om het de gasten naar de zin te maken. De eigenaresse Frau Marianne is van voor het ontbijt al aanwezig en tot laat in de avond. Ze spreekt alle gasten even persoonlijk aan en vraagt regelmatig of alles naar wens is. Als er iemand jarig is en Frau Marianne is hiervan op de hoogte dan wordt het gevierd en krijgt de jarige zelfs een cadeautje. Kortom wij vinden het een geweldig hotel waar de gast altijd voorop wordt gesteld. Je bent dan echt op vakantie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    8,8
    Genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 14 nachten

    We hadden een kamer gedeeltelijk onder dak. De dagen met veel zon en temperaturen boven de 30 gr en avondzon recht op de vensters, bleef de warmte lang in de kamers. Airco mss gewenst voor die kamer (311)

    Ondanks half pension toch steeds mogelijkheid in de namiddag tot warm en koud hapje en drank. Lift naar de top van de Spieljoch naast hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    10
    Gemoedelijk gerund familiaal klassehotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Irriterend veel vliegen, maar dit was een plaag in héél Fügen. Hotel had vliegenmeppers voorzien in elke kamer.

    - Zeer gemoedelijke sfeer in dit familiehotel waarin eigenares Marianne immer en met goede luim aanwezig is en meehelpt. - Jausenpause: rijk aanbod aan drank en eten - Gelegen in onmiddellijke buurt Talstation Spieljochseilbahn - Prachtige entree en dito eetruimte die op de 1ste verdieping in het verlengde hiervan ligt - Prima spa

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,5
    ontbijt erg goed en mooi hotel op erg goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon - Bijgebouw Gästehaus Laimböck 70m
    • Verbleef 3 nachten

    We zaten in het bijgebouw , de kamer was wat aan de kleine kant en in de badkamer kon je maar in 1 stand staan omdat hij erg krap was.

    ontbijt erg goed en mooi hotel op erg goede locatie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    10
    Een Familie hotel waar wij zeker en graag terug komen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Balkon - Bijgebouw Gästehaus Laimböck 70m
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hebben tijdens het boeken uit de omschrijving van Booking.com niet op kunnen maken dat we in een bijgebouw logeerden. Uiteraard is het bijgebouw niet erg lux en heeft geen grote mooie badkamers maar dat vind je terug in de lagere prijs.

    We hadden halfpension en dat was allemaal uitstekend. Vooral ook dat Marianne de eigenares zowel smorgens en savonds aanwezig was, de boel in de gaten hield en altijd voor een ieder een aardig woordje had. Hoewel we in een bijgebouw Laimböck sliepen konden we van alle voordelen van het grote hotel genieten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    8,3
    Jammer van het eten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon - Bijgebouw Gästehaus Laimböck 70m
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten in het algemeen was niet ok voor hotdog op een stokje aangebrande bbq schotel spinatknodel enz ga ik niet naar een 4 sterren hotel was een zeer grote ontgoocheling

    Zwembad sauna

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    6,3
    Zeer grote kamer maar heel ouderwets.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Avondeten, keuze uit twee gerechten: Schnitzel of vegetarisch en onvriendelijke bediening in het restaurant !

    Zeer grote kamer maar heel ouderwets... Toffe en gezellige bar met verwarmd terras, hier wel formidabele bediening !!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    Fantastische week gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Balkon of Terras
    • Verbleef 6 nachten

    Jammer dat de Spieljochbaan niet beschikbaar was (totale vernieuwing) waardoor we moesten uitwijken naar Zell of Mayerhofen.

    Heel ruime en propere kamer met inloopkast. Personeel is super vriendelijk en gedienstig. Goede keuken en bediening aan tafel is zeker pluspunt. Aanrader.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    10
    Het ontbijt was heerlijk het personeel ze doen alles voor je...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    niks viel tegen

    Het ontbijt was heerlijk het personeel ze doen alles voor je en vriendelijk Diner was prima soms buffet 2x week Dit is een hotel om snel terug te komen voor herhaling vatbaar

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    9,6
    Uitstekend hotel, vriendelijke bediening, mooie welness en heel goede keuken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een minpuntje is niet aan het hotel gelegen, de skilift nabij was net gesloten voor onderhoud en vernieuwing, dus met de skibus naar het volgende skioord maar om de 20 minuten was er een bus.

    Uitstekend hotel, niets op aan te merken

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    5,0
    Betaald voor super-de-luxe, maar is het net niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt twee keer iets gegeten dat over datum was. Schandelijk voor een hotelin die prijsklasse. Cake is te droog. Te weinig keuze in vers fruit. Personeel behandelt je ook niet allemaal even gastvrij, sommigen welheel goed, sommigen helemaal niet. Personeelsoutfit schijnt door, ze lopen dus in bh, wat niet altijd leuk is om te zien. We kregen geen slippers, dus naar het zwembad toe lopen moet je langs de receptie of door het restaurant, in badjas op blote voeten. Sauna mag groter, meer 100 graden sauna's aub. Zwembad niet geschikt om baantjes te trekken, eigenlijk een groot bubbelbad met te weinig bubbels. Het skigebied spieljoch is ongeschikt voor de meer ervaren skiër en het ligt al snel te laag, waardoor de sneeuw niet volstaat. Het skigebied is hochfugen, dat ligt zeker 20 minuten rijden de berg op. Bij het boeken wordt aangegeven dat het op loopafstand van de skilift ligt, maar daar heb je dus niets aan, want het is niet met elkaar verbonden. Dineren in het restaurant met schreeuwende kinderen van 1 familie aan verschillende tafels die zonder o te staan met elkaar communiceerden. Ook papa's mama's en tantes en ooms deden mee in het geschreeuw. Voor de ski's is noet altijd plaats in het schiraum. Net als dat je de auto niet altijd dichtbij kunt parkeren. Maardit kan aan de week hebben gelegen. Veel Duitsers, die er vreemde rituelen op na houden; deur van de sauna openzetten, als eerste de lift in willen, terwijl jij er nog uit moet.

    Als je op tijd bent kun je voor de deur parkeren. Voor kinderen is het leuk dat er een kinderzwembad is. Voor de ouderen leuk dat er een kindvrij zwembad is. Aanwezigheid sauna. Ontbijtbuffet. Na check out of voor check in mogelijkheid om te douchen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    10
    De boeking was ZEER mis lijdend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 9 nachten

    De boeking was ZEER mis lijdend. De boeking was voor 2 personen verdeeld over twee superieur 2 persoon kamers, ondanks dat er vier namen op de boeking stonden was de prijs voor twee personen. Dus de eind afrekening was dubbel, en dat was echt even slikken. Na een heftig gesprek met de receptie medewerker, die ons maar naief vond hebben we toch maar betaald, want het is een super hotel met veel faciliteiten, op en prachtige locatie. Maar het blijft zuur als de eind afrekening dubbel zo duur is. Kunnen wij nog iets van booking..com verwachten in deze voor ons dubbel zo duur geworden vakantie!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    9,6
    Geweldig genoten. Wij raden dit hotel aan. Wij komen zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm in het hotel. Dit kwam ook door de zeer lage temperaturen buiten. Iets met automatische regeling.

    De vriendelijkheid en service van het personeel. Alles is erop gericht om de gast te plezieren. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    10
    Prachtig wellnesshotel met vriendelijk personeel en uitstekende keuken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    nihil

    Wij zijn voor de zevende keer al in deze locatie geweest. Ik denk dat dat genoeg zegt!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    10
    Gewoon super goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Balkon of Terras
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk veel (gewone zwarte) vliegen. Buitenbad lastig te vinden...

    Kamer, personeel super aardig, mooi uitzicht en alle denkbare Wellness!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    5,8
    Personeel was super
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon - Bijgebouw Gästehaus Laimböck 70m
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel vliegen en te masaal

    Personeel was super

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Eten, vriendelijkheid, accomodatie, ligging,... Dit hotel had/heeft alles! Genoten van elk moment daar.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    10
    Geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Balkon of Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Ontbijt perfect.Personeel vriendelijk.Skibus aan hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,9
    Leuke wintersportvakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gewoon tevreden!

    Ontbijt is prima, evenals avondeten. Alles wat je kan verwachten van een traditioneel Oostenrijks hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    8,3
    Vriendelijke bediening
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort van de bedden. Nieuwe matrassen svp

    Vriendelijke bediening

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    het ontbijt was uitgebreid en lekker, Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 8 nachten

    het ontbijt was uitgebreid en lekker, Vriendelijk personeel. Bij aankomst aangesproken in het Nederlands.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    10
    Toppie
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruim en schoon

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    9,2
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Balkon of Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamer was super, lekker ruim en heerlijk bed!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    6,7
    de gezelligheid van het hotel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 6 nachten

    de hygiëne op de kamers

    de gezelligheid van het hotel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    10
    Top hotel in een top gebied!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon - Bijgebouw Gästehaus Laimböck 70m
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Communicatie tussen booking.com en de accommodatie!

    De locatie voor het skigebied is top!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    9,2
    Uitstekend hotel met zeer goede faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi is matig in het hele hotel Ligt wat verder van het centrum af op de helling

    Mooie kamers Uitstekend eten Uitstekende faciliteiten (gratis)

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    5,4
    Kamers schoon en goed bed, ontbijt buffet in orde, avond...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het is er abnormaal heet, alle hotels in Oostenrijk zijn warm , maar deze slaat alles, gewoon te heet. Onze gehele groep werd er onpasselijk van.. Wij gaan hier zeker nooit meer heen. Jammer want lokatie en kamers zijn prima

    Kamers schoon en goed bed, ontbijt buffet in orde, avond eten middelmatig nivo, zeker niet een 4 sterrenwaardig diner.

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    8,8
    Zeer vriendelijk, attent en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vanaf 21:00 uur mag er gerookt worden in de hotelbar en hoewel daar veel gasten letterlijk op zitten te wachten is dat niet meer van deze tijd. Hotel is erg gericht op jonge gezinnen. Prima natuurlijk, maar wel iets om van te voren te weten, mocht je dat niet zijn. Fügen zelf is het minst gezellige skidorp waar we in Oostenrijk zijn geweest. 's Avonds niks te doen en weinig restaurants, dus je bent toch wel aangewezen op hotel.

    Zeer vriendelijk, attent en behulpzaam personeel. Je had echt het gevoel welkom te zijn. De locatie is direct naast de skilift, wat handig is. Ruime kamer, wel wat saai ingericht. Ontbijtbuffet is prima. Avondeten hebben we in a la carte gedeelte gedaan. Half pension is namelijk in grote eetzaal en heeft een beperkte keuze. Zwembad is niet groot genoeg om echt in te zwemmen, maar wel lekker na dag skieën.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2016

    9,6
    Kamers en eten waren uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamers en eten waren uitstekend

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    6,3
    Standaard comfort bij een passende accommodatie;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    personeel is ongeïnteresseerd en noncommunicatief.

    Standaard comfort bij een passende accommodatie; goed.

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    9,6
    zeer gastvrij mooi hotel goed eten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mis een make up spiegel in badkamer

    zeer gastvrij mooi hotel goed eten

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,9
    io
    • Vakantiereis
    • Stel

    vol met vliegen. Alles, zelfs het eten was bezet met vliegen. Echt niet appetijtelijk.

    io de omgeving

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: