Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Wyndham Grand Salzburg Conference Centre 4-sterren

Fanny-von-Lehnert-Straße 7, Elisabeth-Vorstadt, 5020 Salzburg, Oostenrijk

#75 van de 110 hotels in Salzburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1534 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,1
    De ligging en toegankelijkheid van het hotel voor het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bij ontbijt was ruimte niet volledig schoongemaakt, nog resten van dag voordien op de grond.

    De ligging en toegankelijkheid van het hotel voor het bezoeken van de stad. Correct ontbijt met ruime keuze.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,1
    mooi hotel met slordige service
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Business Class Kamer met Toegang tot de Lounge
    • Verbleef 8 nachten

    service heel slordig : 1 dag geen shampoo, volgende dag 3 potjes . idem koffiepads receptie weet niets . Wat je zelf niet vraagt wordt je niet meegedeeld wilde graag massage maar vond prijzen veel te duur. mooi ontbijtbuffet . Wil je ontbijt op kamer dan kost je dat 10 € meer !

    Mooie ruime kamer ,groot bed met goede matras. Regendouche (in bad).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    4,6
    Nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De medewerkster bij de Incheck was nieuw en had geen idee wat ze moest doen. Wij hadden net zes uur met de auto gereden en zaten niet te wachten op dit getreuzel. We hadden de kamers niet alleen geboekt maar ook al betaald via Booking.com Wat een amateurisme. We hadden dit hotel speciaal gekozen vanwege het zwembad. Maar toen ik met de kinderen bij het bad aankwam hing er een briefje "out of order". Bij de receptie gevraagd wat er aan de hand was: ze hadden geen idee en they were "very sorry" Toen ik uitlegde dat we speciaal voor het zwembad gekomen waren kwam er geen enkele reactie of tegemoetkoming. Bij de incheck was verteld dat de parkeergarage 6 euro 20 zou kosten per dag. Bij het afrekenen bleek het 16 euro te zijn: they were very sorry. Again! Verder viel het me op dat gedurende de hele dag het aan de receptie een drukte van belang is met mensen die klachten hebben. Het is duidelijk een zakenhotel waar je als gezin niks te zoeken hebt. Alles is overpriced; 19 euro voor een ontbijt, per persoon. Bij een zakenhotel hoor je daar nooit iemand over, want de zaak betaalt het wel. Zwembad stuk: jammer dan, niemand bij het hotel die er aan denkt dat je een klant bent die er zelf voor betaald. Afstand tot het centrum 30 minuten lopen; niemand die weet hoe je daar met een bus kunt komen, zijn wij echt de eerste die dat vroegen? Het is een waardeloos hotel wat de facade ophoudt naar zijn publiek door zakelijk te doen. Trap er niet in, het zijn beunhazen die gastvrijheid niet kennen.

    Nette kamers. De barman/gastheer bij het restaurant was een oudere man uit Bosnië. Die was bijzonder gastvrij en vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,3
    Goed hotel met grote bedden, lekkere koffie en dure pinda's.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De pinda's kostte € 3,30 voor een klein zakje. Hoe kon ik vergeten om deze af te rekenen? Het matras ademt onvoldoende. De bedden zijn wel top!

    Ik ben vergeten om de pinda's uit de minibar af te rekenen, sorry! Het is een fijn hotel. Keurig verzorgd en goede service.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    5,8
    Niet geschikt voor toeristen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koud zwembad. Ontbijt overpriced en schalen vaak leeg. Afstandelijk personeel. Locatie niet optimaal voor toeristen.

    Moderne kamer. Ruime badkamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,6
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Her ontbijt was meer dan genoeg. Er wordt een verschil gemaakt waar de inviduele gasten en de toeristen zitten. Heerlijk rustig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,8
    Fijn hotel, wel flink wandelen naar centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is erg duur, en de locatie is wat ver van het centrum van Salzburg

    Fijn luxe hotel, prettige bar met restaurant, uitstekend ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    9,6
    Gewoon doen
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets was top

    De wellniss

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    5,8
    In Salzburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding

    In Salzburg

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    8,3
    Nieuwe badkamer, ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wat warm

    Nieuwe badkamer, ruime kamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    8,5
    Prima
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming van zwembad kapot, dus koud water... niet geweldig

    Vriendelijkheid

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    9,2
    de kamer viel enorm mee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    de kamer viel enorm mee. Het ontbijt was heel gevarieerd en uitgebreid. Het zwembad en de sauna waren zeer ontspannend. prijs kwaliteit zeer goed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    6,7
    Het stonk heel erg in de kamer en in de badkamer
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het stonk heel erg in de kamer en in de badkamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    10
    Tophotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur in de fitnessruimte was 21graad...onmogelijk om nog te sporten dan

    De geweldige kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    4,2
    ontbijt zag er prachtig uit maar was smakeloos
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    het diner was waardeloos, zelfde als het ontbijt, geen smaak, goedkope producten. Ik vond het leuk om met de kinderen, 6 stuks, allemaal tussen de 16 en 18,na een inspannende reis,een biertje te drinken. Kreeg iedereen een halve liter met na een opmerking van mij daarover het antwoord dat dit normaal was. Later zag ik dat je ook kleinere glazen had. Walgelijke bedienning!!

    ontbijt zag er prachtig uit maar was smakeloos

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    7,9
    Prima zaken hotel maar ook dus voor doorreis naar de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    badkamer een beetje out dated.

    Prima zaken hotel maar ook dus voor doorreis naar de wintersport. Nette ruime kamers.

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    7,9
    de zwem faciliteiten vanwege onze dochter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    de zwem faciliteiten vanwege onze dochter

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    4,6
    zeer onvriendelijk,onpersoonlijk, afvalemmertjes niet...
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeer onvriendelijk,onpersoonlijk, afvalemmertjes niet geledigd onpersoonlijk,zeer teleurgesteld..

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: