Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Adelaide Paringa 3,5-sterren

15 Hindley Street, Adelaide CBD, 5000 Adelaide, Australië

#73 van de 93 hotels in Adelaide

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1215 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    4,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    5,4
    Zo troosteloos hebben we het nergens nog gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene liet echt te wensen over. Omdat ik mn portomonee kwijt was keek ik onder de bedden. Daar lagen sigaretten, dopjes en allerlei andere rotzooi. Het bad zag eruit alsof er een lijk in zoutzuur in op was gelost. De badkamer was oud, vies en in hele slechte staat. Als je in kamer 208 slaapt lig je met het raam aan een soort steeg waar alle herriemakende oude airco op uit komen. Slapen gaat bijna niet zelfs niet met oordoppen

    Het personeel was heel erg behulpzaam en vriendelijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    4,6
    Locatie goed, maar geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud, versleten, wifi alleen bij receptie tijdens openingsuren (zondag tot 17.00 uur), beperkte receptie bezetting, slecht bed, erg gehorig.

    Locatie in de stad, receptionist behulpzaam

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    6,7
    Redelijk, hotel heeft een opknapbeurt nodig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is verouderd, de vloerbedekking moet vernieuwd worden, het bed was geen boxspring wat wel gesuggereerd wordt. Het is een matras op een houten plank. Het is een wirwar van gangen. Het raam kan niet open. Dat de receptie 's avonds niet bemand wordt is lastig. Je komt verreisd aan, bent blij dat je er bent en dan sta je voor een gesloten soort garagedeur. Erg ongastvrij. We hadden gezegd dat we er ongeveer 23.00 uur zouden zijn. We hebben geen last van omgevings geluid gehad. De dames van de receptie overdag zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam

    In de stad, vlakij de tram.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    10
    volledig uitgerust
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    beetje last van straatlawaai - door het enkel open laten van het raam in de living hadden we hier s nachts geen last van in de slaapkamer

    Wasmachine en droogkast Ruime, volledig uitgeruste kamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    8,8
    Goede prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enkel wifi tijdens openingsuren van receptie

    Centraal gelegen Vlotte regeling met hotel aan overzijde van straat mbt toegang buiten openingsuren van receptie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    5,8
    Niet voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Oude kamer, er konden geen ramen open. Airco's buiten maakten veel kabaal. Badkamer echt oud en vies, raam kon je maar met moeite open maken.

    Ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    5,4
    prima lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    indeling van de kamer. Badkamer zag er verwaarloosd uit. Receptie vroeg gesloten.

    prima lokatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    5,0
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de zeer verouderde en niet-hygienische badkamer en de cleaning van de kamer (mede door de nationale feestdag)

    de service van het personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    8,0
    Geen ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi enkel aan receptie, die later ook dicht ging, dus op gang naast de lift.

    Geen ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 december 2015

    6,7
    dicht bij het centrum, restaurant oke
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    dicht bij het centrum, restaurant oke wel erg druk in het weekend, bezoekers van sport wedstrijden

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Staat van het hotel, lawaaierige douches

    Locatie

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    7,5
    Centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nadeel van centraal gelegen=zeer lawaaierig!

    Centraal gelegen

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet aan de voorkant gaan liggen / vooral s'morgens vroeg erg veel herrie, ook op niet uitgaansavonden (vrachtwagens ed)

    Locatie

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    6,7
    Location in middle of town
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    no reception on arrival

    Location in middle of town

  • Beoordeeld op: 30 maart 2015

    8,8
    centrale ligging in Adelaid
    • Vakantiereis
    • Stel

    centrale ligging in Adelaid

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: