Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Amora Hotel Jamison Sydney 5-sterren

11 Jamison Street, Sydney CBD, 2000 Sydney, Australië

#23 van de 306 hotels in Sydney

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3968 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    9,6
    Heel goed !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    geen opmerkingen

    Heel goed hotel, ligging heel goed, niet ver van de cruiseterminal. Heel lekker ontbijt, vriendelijk en behulpzaam personeel. Is niet goedkoop, maar vergelijkbaar met andere stadshotels zeker ok.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    6,3
    Jammer dat er zo laconiek werd gereageerd op kamer van 2 pers want 3 pers kamers hebben we niet pun
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden kamer met 3 pers waar ze geen rekening mee hielden kende geen 3 pers kamer we hebben van de 4 dagen 2x om handdoeken moeten vragen voor 3 pers het bed wat royaal was voor 1 pers moesten we met 2 pers gebruiken er stonden maar 2 stoelen enz

    Liging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    9,2
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Niets, ben hier al 3 keer eerder geweest en kom terug als ik in Sydney ben.

    Zeer vriendelijk personeel. Ruime kamer met bureau (moet je we om vragen) om te werken. Prima wifi. Ruime hele goede douche, met badjas, erg fijn. Dicht bij Circular Quay en het centrum.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    9,6
    Het hotel lag heerlijk centraal in het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Er was geen zonneterras bij het zwembad alleen een balkon waar geen stoel op kon

    De kamers waren heel ruim met een aparte slaapkamer. Het personeel was heel service-gericht.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    9,6
    Prima hotel in hartje Sydney.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 6 nachten

    Als je een bureau nodig hebt moet je dit bij de boeking aangeven. De meeste kamers hebben geen bureau.

    Zeer vriendelijk en service gericht personeel. Mooie, ruime kamer met prima bed en douche. Goede wifi. Dicht bij het centrum, alles op loopafstand.Als extra een kluisje, minibar en badjassen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,2
    Heerlijk verblijf in fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleinigheidje, simpel wat haakjes op meer dan genoeg wand ruimte om je (natte) jas op te kunnen hangen

    Locatie !

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    eigenlijk niets

    super goede ligging, heel vriendelijk personeel, mooie kamers, heel goed ontbijt... we zijn zeer tevreden

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    7,9
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer eerder beschikbaar stellen

    De locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Perfecte ligging en fijn bed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    10
    Prima verblijf, goede service (o.a. printen, kofferopslag na uitchecken)
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage overvol.

    Goede onbeperkte wifi op de kamer, centrale ligging, dichtbij treinstations. Wandelafstand vanaf Circular Quay.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,5
    Leuk verblijf in uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    10
    Het was een ruime kamer met een heerlijk bed zeer centraal...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een ruime kamer met een heerlijk bed zeer centraal gelegen in Sydney. Perfect voor een citytrip.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    10
    Heel goed! Perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fitness ruimte kon beter, beetje te klein

    Locatie is perfect! Je kunt overaal naar toe lopen. Echt heel erg goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    10
    Citytrip Sydney
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt super buffet inbegrepen in de prijs per nacht.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,5
    de kamer was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt kon beter

    de kamer was goed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    9,2
    Zwembad was heerlijk.
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet inclusief ontbijt. Bedden waren wat aan de krappe kant.

    Zwembad was heerlijk. Schone kamers.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    8,3
    Ontbijt erg goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen terras

    Ontbijt erg goed

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2016

    9,6
    Zeer vriendelijk personeel, antwoord op al mijn vragen...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Jammer dat er geen bureau op de kamer is, maar dat is een detail.

    Zeer vriendelijk personeel, antwoord op al mijn vragen gekregen, behulpzaam met taxi's en iets langer op de kamer kunnen blijven op de dag van vertrek.Mooie en ruime kamer, goed douche, prima wifi. Op slechts enkele minuten van Circular Quay en het centrum.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    7,1
    Locatie prima en konden al voordat we op kamer waren...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Konden pas later op kamer en koffers zouden er neergezet worden en dit was niet het geval. Douchevloer was sticky

    Locatie prima en konden al voordat we op kamer waren omkleden en douchen in de spa na een lange reis

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    9,2
    Super vriendelijk en behulpzaam aan de receptie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De conciërges zijn wel behulpzaam, maar bieden niet dat beetje extra dat je verwacht.

    Super vriendelijk en behulpzaam aan de receptie. Goede locatie en ruime hotelkamer en badkamer. Netjes.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    9,2
    Royaal ontbijt, super ligging, ruime kamers en vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Royaal ontbijt, super ligging, ruime kamers en vriendelijk personeel. Echt een aanrader! Tip: als je op voorhand laat weten dat het je huwelijkreis is, houden ze hier rekening mee ;-)

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    7,1
    Bij aankomst dat we niet lang hoeven te wachten op een kamer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De service voor het printen via business center ging niet helemaal goed. Receptie gaf verkeerde informatie. Het gaf ons veel moeite om voor elkaar te krijgen.

    Bij aankomst dat we niet lang hoeven te wachten op een kamer + ontbijt was erg goed.

  • Beoordeeld op: 8 april 2015

    8,8
    Uitstekende prijs/kwaliteit, maar wij hadden door...
    • Vakantiereis
    • Stel

    weinig parkeergelegenheid, maar we kregen wel een plekje

    Uitstekende prijs/kwaliteit, maar wij hadden door vroegboeking wellicht een gunstige prijs. Uitstekende locatie bij een kort bezoek aan Sydney.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2016

    9,2
    De locatie was prima , hotel en eigenlijk alles!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!

    De locatie was prima , hotel en eigenlijk alles!! 👍

  • Beoordeeld op: 25 januari 2016

    8,3
    Zeer goede locatie, prima kamers en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer goede locatie, prima kamers en goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 28 november 2015

    10
    Heel schoom, ideale ligging.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Heel schoom, ideale ligging.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    9,6
    Zeer mooie badkamer, uitstekende ligging, prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer mooie badkamer, uitstekende ligging, prima ontbijt.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: