Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over At The Sound 4-sterren

119 - 127 Noosa Parade, 4566 Noosaville, Australië

#27 van de 73 hotels in Noosaville

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 855 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,8
    Enorm vriendelijke eigenaar, erg behulpzaam met het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio Appartement met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    Enorm vriendelijke eigenaar, erg behulpzaam met het verstrekken van informatie over de omgeving. Mooie BBQ waar gratis gebruik van kan worden gemaakt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    8,3
    Heel netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio-appartement met Bubbelbad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel netjes.. we waren laat met inchecken en alles lag klaar zodat we op onze kamer konden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    9,6
    Dit is een aanrader die je verwachtingen overtreft
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio Appartement met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing

    Prachtige ruime kamer, volledig ingericht met eigen zitje in de voortuin

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    10
    geweldig, kon niet beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    ruim en schoon appartement. heerlijk spa-bad. eigenaar was erg vriendelijk en behulpzaam!

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    6,7
    We hadden wat pech dat we naast de uitgang zaten met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden wat pech dat we naast de uitgang zaten met lawaaiige buren, anders best tevreden. Verder ligt het aan een drukke straat en daar moet je je voor je gaat wel op instellen.

  • Beoordeeld op: 16 januari 2015

    9,6
    Zeer mooi hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Zeer mooi hotel. Ruime kamer inclusief: zitkamer, keukentje met fornuis, koelkast, wasmachine en droger. Wij kregen gratis upgrade naar kamer met bubbelbad (echt leuk). Gratis WiFi en gratis gebruik van bbq (inclusief sausjes, olie, kruiden). Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    9,2
    Mooie ruime accomdatie met wasmachine en droger en fijn...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aan drukke weg gelegen

    Mooie ruime accomdatie met wasmachine en droger en fijn bankstel.

  • Beoordeeld op: 26 januari 2015

    9,6
    modern appartement met alles er op en eraan.
    • Vakantiereis
    • Stel

    modern appartement met alles er op en eraan. Bed lag erg lekker. Mooi ruim balkon met zitje. Ligging was centraal.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: